Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaklopotana sytuacja

dzis znow sie poplakalam z powodu braku pracy

Polecane posty

Gość oko zieloneeee
lilly i psychiczna ale wy puste baby jetsescie a moze to jedna i ta sama tylko dwa nicki ma? bo cos za bardzo w dupe sobie wlazicie tutaj:P

Gość dfdggh
ktoś ma tu kompleksy :-)

ludzie trzymajcie się tematu bo póki co to ani kupy ani dupy się nie trzyma nic.

Gość
kompleksy? nie ma takiego slowa w moim slowniku;)

lily i kafezdzira nie przejmujcie się jak zwykle na każdym forum musi dojść do rozklekotania tematu i wyzywania się bo przecież inaczej forum by splajtowało 😴

Gość
przejmowac sie? a w zyciu;) ulatniam sie i i de okupowac inny top 🖐️;)

Gość dfdggh
okupacja tematu to dobre określenie jesli nie wnosi się nic ciekawego . :-)

ja robię to samo a tępota niech walczy ze sobą i życzymy smacznego żarcia tynku ze ściany i zdychania z głodu z tytułem mgr w rączce 🖐️

Gość dfdggh
" ja robię to samo a tępota niech walczy ze sobą " Czasem ja się komuś nie dowali i nie obrazi to trudno miec satysfakcjonujący dzień prawda? jakie to polskie .

ja tylko piszę, tutaj kobietki chciały doradzić to zostały wyśmiane za nic. Ta praca zła ta zła to do dupy itd. To po co więcej się wypowiadać skoro wszystko do dupy? a dla magistra roznoszenie ulotek to poniżenie wg niektórych? bezsens.

kochana autorko więc póki co idz do pracy sezonowej szędzie kogoś potrzebują defakto na umowe zecenie bądz na "czarno" ale można zarobić dwa razy tyle jak na pełnym etacie w normalnej pracy...poza tym wszedzie oferuja zakwaterowanie i wyzywienie ...albo praca niani ...ludzie wola brac osoby doświadczone aniżeli studentki...poszukaj w internecie w gazetach pochodz po mieście popytaj wsród znajomych i głowa do góry a w końcu coś znajdziesz:d

ja mam skończone 2 kierunki studiów. Jedne magisterka 2 licencjat. Prace bardzo dobra. Po 1 studiach - administracja tez było cięzko z pracą. Dorabiałam sobie w biurze ale tylko po kilka godzin w tygodniu. W tym czasie pracowałam też jako hostessa, jak były jakieś inwentaryzacje to równiez pracowałam. Nawet nie wiesz ile osób nawet po studiach czy w czasie studiów tak pracuje. Fakt faktem praca jest męcząca ale pieniądze też sa niezłe. Więc zanim bdziesz miała ciepłą posadke wysil sie tez troche.

Gość maja_88
oj dziewczyny wy sie tutaj kłócicie i nikt nawet nie zauważył ze autorka juz dawno zniknęła..dajcie se siana niech każdy robi jak uważa...jak nie chce byle jakiej pracy i szuka czegoś lepszego to niech szuka a jak sytuacja ja przyciśnie to podejmie jakąkolwiek...