Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjgfgfg

MOJA KOLEŻANKA WYWYŻSZA SIE BO SKOŃCZYŁA ZARZĄDZANIE I MARKETING I MNIE PONIŻA!!

Polecane posty

Gość jjgfgfg

ja studiuje metodyke pracy socjalnej na śląskim a koleżanka skończyła własnie zarzadzanie i marketing i ma mgr inżyniera i tak sie nosi ze szok..jej matka ciagle chwali sie do mojej mamy ze jakie ma studia jej córka ..moja mama juz słuchac nie moze bo jej tak przykro bo ja stracilam 3 lata i dopiero teraz ide na studia.. a jestesmy z jednego roku z ta kolezanką ona studiowala w krakowie na AKADEMI (*UNIWERSYTET TERAZ )ROLNICZEJ tak sie nosi ze szok..pocieszcie mnie bo mi przykro ..

Gość jjgfgfg
najgorsze ze ona wyzywa ze ja mam głupi kierunek itd..i chwali sie ze ona ma super nazwe i jak sie wymawia zarzadzanie i marketing to to coś znaczy i ma szacunek ..:( ale ja poszlam z powolania na mój kierunek :(

Gość przyjeb suce w łeb

Gość NAWET NIE STRASZ
zarządzanie i marketing i to jeszcze na akademii rolniczej nie zrobi na nikim wrażenia, wierz mi

Gość pewnie niczym innym
nie może szpanować więc stara się chociaż tym, olej ją moczem

Gość pocieszecieeeee
Ja ukonczylam UJ w tamtym roku,ale nie wyobrazam sobie wywyzszac sie z tego powodu, bo uwazam ,ze nic jeszcze nie osiagnelam. Moj kierunek takze zwiazany z praca z ludzmi, kocham to, wiec studiowalam to ,co uwielbiam:) Nie przejmuj sie, mimo,ze kolezanka skonczyla ta uczelnie, to nie swiadczy jeszcze o jej kulturze i czlowieczenstwie jak sama widzisz. Bo to jest tak-dama sie JEST, nie bywa! POWODZENIA:) Ps.Idac krokami twojej kolezanki pewnie nie mialabym przyjaciol,bo wiekszosc moich znajomych akurat nie ma wcale studiow,ba,niektorzy sa recydywistami,a posiadanie studiow,lub ich brak nie swiadczy o czlowieczenstwie jak napisalam. POWODZENIA IGLOWA DO GORY!

Gość co za żenadaaaa
akurat zarządzanie i marketing ja też studiuje i to modny i nowoczesny kierunek ! zazdrośnice z was!

Gość NA ULICY JAK WIDZEEEE
TEZ MA SIE CZY MCHWALIC