Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosatrawy

jaka kobieta na pewno zdobylaby cie

Polecane posty

Gość rosatrawy

jakiej nie potrafilbys się oprzeć

Gość Mareczeeekkkkk
Skroooomna , naturalna i inteligentna - na dłużej , najlepiej do końca życia Jeżeli ma tipsy , farbowane włosy lub dekolt - do łóżka na raz

Gość Mareczeeekkkkk
gustuje też w przypakowanych kolesiach zwłaszcza spoconych prosto po siłce lub saunie

Gość Mareczeeekkkkk
lubie tez kierowców autobusow bo maja silne bary i spawaczy bo maja fajne opalone ciałka

Gość prosty mężczyzna
Jaka ? dziewczyna pewna siebie , złośliwa ,cyniczna ,kłótliwa , niedostępna może nawet mieć tipsy i natapirowane włosy hehe

Gość rosatrawy
mareczek, pieknie ciesze sie, bo nie mam tipsów itp ale nie masz chyba na mysli takiej typowej szarej myszki w okularach? a co nie tak z tym dekoltem? i jeszcze jedno, piszesz skromna ale sam wpadasz do lozka z tipsiarami na jeden raz, prawda?

Gość Mareczekkkkk
ps ale najlepiej jest mi z samym soba:P

Gość robertosdddd
musi miec to cos,niekoniecznie inteligentna wazne ze madra i ładna hehe

Gość prosty mężczyzna
a co złego jest w dekolcie ? każda bluzka ma minimalny choć ukłon w stronę biustu , tak samo sukienka , ciężko znaleźć coś poza kostiumem płetwonurka czy golfem co nie posiada dekoltu . Nawet duży dekolt to nic złego.

Gość rosatrawy
nie podszywaj sie pod mareczka miernie piszesz spadaj robert- jak to nie musi byc inteligentna, ale madra/ hm, powiedzmy, ze wiem o co chodzi czyli co? wygląd nieistotny?

Gość Mareczeeekkkkk
same podszywy były do tej pory !! Ja tylko raz pisałem !!! Typowa szara mysz w okularach ? --- Lepsza taka niż k u r w a Dekolt ? --- Pewne jest że zdradzi bo facet na widok dekoltu głupieje i w pewnym momencie trafia sie przystojniak na którego punkcie dziewczyna też głupieje :D Ale sam wpadasz na raz ? -- Ja akurat nie

Gość czyli wszystkie ktore
chodzą w bluzkach z dekoltem to wedlug Mareczka jakies "nieporządne"? gratuluję świetnej "logiki".:D

Gość dekolt pewne jest
że zdradzi???!!!!! :D:D:D:D

Gość prosty mężczyzna
Oczywiście że wygląd się liczy niebanalne rysy twarzy i miła dla oka sylwetka . Jednak to dopiero połowa sukcesu , na pewno nieporadność jest kluczem do sukcesu , jeśli kobieta wydaje się słaba tzn. rozmawia nie ucieka jest pewna siebie ale nie potrafi wkręcić żarówki to jest bardzo pociągająca bo facet czuje się przy niej potrzebny.

Gość Mareczeeekkkkk
Ja się lubię rozpisywać więc wyjaśnię jak ma się wartość wyglądu i charakteru :) Facet do powiedzmy 25 roku życia nie myśli o poważnych związkach , tym bardziej o slubie ! Dla faceta okres szkoły średniej i studiów jest czasem zabaw , beztroski oraz niestety zaliczania lasek ale .......... to tylko większość :) Nie wszyscy ! Dlatego większość patrzy na wygląd ! I gdy taki młody studencik widzi laskę w miniówie to jest przekonany że to łatwa suczka i odrauz podrywa aby po tygodniu móc zaproponowac jej seks :D Wtedy gdy tego seksu się juz doprosi to ta dziewczyna traci wartość w jego ocvzach i po pewnym czasie rzuca ją bo i tak wie że jest łatwą kurwą która ma skłonności do zdrady. Po kilku latach dojrzewa i zaczyna szukać partnerki na stałe a wtedy wygląd ma bardzo małe znaczenie. Szuka kobiety która jest bardzo stała w uczuciach i wierna jak pies !!!!!!!! Zabrzmi to głupio ale duże znaczenie ma to czy kobieta umie gotować :D

Gość Mareczeeekkkkk
żeby było jasne to dodam że piszę o ogóle , a nie o sobie :) Ja mam sporo różniące sie podejście do tego tematu. Ale nie ma sensu tego opisywać bo niewielki procent chłopaków ma podobny tok rozumowania jak ja. Jedno jest pewne : jeżeli chcesz się jakiemus chłopakowi spodobać to musisz być na tyle inteligentna aby poznać jego wartości jakimi sie kieruje oraz mieć taka typową kobiecą intuicję :)

Gość Mareczeeekkkkk
i znowu sie teraz okaże że już nikogo tu nie ma a ja sie jak zwykle narozpisywałem :D Zawsze tak było , jest i chyba już pozostanie :D Wszystko mnie mija i ja wszystko mijam 😭

Gość prosty mezczyzno
osoba nie potrafiaca wkrecic zarowki to po prostu kaleka zyciowa.:O

Gość Mareczeeekkkkk
prostak :D

Gość rosatrawy
jestem ja jednak rozumiem, co mareczek (nie podoba mi sie takie zdrobnienie) mial na mysli piszac o tej zarówce i fajnie przedstawiles tok rozumowania mezczyzn ale napisz w jaki sposob róznisz sie od wiekszosci, bo to mnie zaciekawiło

Gość prosty mężczyzna
To nie Mareczek pisał ! on się jeszcze bawi lalakami i szuka w dekoltach porządności :)

Gość Mareczeeekkkkk
gdybym o sobie pisał to zbrakło by dnia i nocy :D

Gość rosatrawy
mareczek, zawsze mozesz strescic, poza tym przed nami noce i dnie

Gość Mareczeeekkkkk
Po krótce mogę powiedzieć że jestem cholernieeeeeee sprawiedliwy , szczery do najwiekszego bólu i żyję wg ścisle określonych zasad które sie praktycznie w ogóle nie zmieniają. Do tego dorzucę empatię , wierność i głęboką troskę. Ale wierz mi że to wcale nie sa zalety , tym bardziej że ja popadam w skrajności :( Przykład : Mam zamiar mieć w życiu tylko jedna partnerkę , nie wiem czy poczekam do ślubu ale w łóżku wyladuje z Nią jak juz będę pewny że to Ona jest mi przeznaczona. Jeżeli cos powiem to dotrzymam słowa choćby sie góry waliły ale tego samego sam oczekuję Powiedzmy że moje postepowanie jest dośc mocno uzależnione od religii. Ot i tyle w tym temacie

Gość smaugol
Jak dla mnie odpadają tipsiary, solary, z dziarami, farbujące włosy na kruczo-czarny kolor , spaślaki i za bardzo wykolczykowane i wytapetowane. Podobaja mi sie szczupłe, zadbane, z długimi włosami i delikatnym makijażem (lub bez makijazu) Z miłym charakterem, wrażliwe ,trochę nieporadne ale mające swoje zdanie. Szara myszka w okularach?? hmm..jeśli tylko pasuje do tego opisu to czemu nie..

Prosty mezczyzna, czy to nadal Ty, moj wielbiciel? to troche daje do myslenia, jesli mojemu wielbicielowi podoba sie "dziewczyna pewna siebie , złośliwa ,cyniczna ,kłótliwa , niedostępna" :D

Gość prosty mężczyzna
tak Te Verde czytałem twoje wypowiedzi na forum , jesteś całkiem sympatyczna i masz duży dystans do siebie. Było tu kiedyś zdjęcie dziewczyny z garbatym nosem całkiem ładnej z ciemnymi włosami , ufam że to Ty :classic_cool: Na potrzeby internetu to mi wystarczy .

Gość Mareczeeekkkkk
"nie podoba mi sie takie zdrobnienie" Gdybym przywiązywał uwage do nicków jakimi kto się posługuje to miałbym niezły mętlik w głowie

Prosty mezczyzna - to raczej nie ja, nie dawalam zdjecia publicznie, chyba, ze ktos dostal moje, i wrzucil. Ale mysle, ze to raczej nie ja.

Gość prosty mężczyzna
Jak mówiłem na potrzeby internetu mi wystarczy.