Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosatrawy

jaka kobieta na pewno zdobylaby cie

Polecane posty

Gość Mareczeeekkkkk
"wcale się nie dziwię że nie masz dziewczyny " Ale ja z tego problemu nie robię , nie szukam na siłę bo po co ??????? Miłość to miłość , tu sie nie wybiera ! :) Spotkam swoją połówkę to będe miał , jak nie spotkam to trudno ,, cierpienie w samotności 😭 i TAK żYDZI GOTOWANI W PIECACH W GETTACH MIELI GORZEJ :d:d:d:d

Gość Mareczeeekkkkk
No to mykam już pączusie, bo rano trzeba wstać :( pozdrawiam cieplusienko papa 👄

Gość Mareczeeekkkkk
No to mykam już pączusie, bo rano trzeba wstać :( pozdrawiam cieplusienko papa 👄

Gość rosatrawy
a ja musiałam auto wprowadzić a tu taka dyskusja wiem, ze osobie, ktora nosi tipsy, czy mini nie podoba się, ze inni mają skojarzenia z łatwą dziewczyną ja rozróznilabym jeszcze o jakie tipsy, czy mini chodzi mozna takie rzeczy nosic z klasą ale jesli ktos jest tak wyzywający, jak doda to robi to w jakims konkretnym celu ja zadałam na początku pytanie- jaka kobieta zdobylaby cie i podobaly mi się odpowiedzi, z ktorych wynika, ze naturalna najogolniej mówiac nie spodziewalam sie takich odpowiedzi, bo raczej myslalam, ze swiat idzie w slepe uwielbienie sztucznych cyborgów albo krzykliwych rozowych blondynek miło jest wiedziec, ze sa jeszcze ludzie, ktorzy doceniaja czlowieka ktos napisał, ze dziewczyna zaliczona na jedna noc cierpi, kiedy jest odrzucona i tak i nie bo jesli jest to typ wyzywajacej dziewczyny, ktora wystawia swoje cialo na pokaz, by przyciagnac mezczyzne do siebie, to wlasnie oczekuje, ze go zdobedzie i czesto o to jej tylko chodzi jeszcze czesciej o pieniadze dziewczyny tez sa cyniczne

Gość rosatrawy
szkoda, ze Cie nie ma, jesli kiedys przyjdziesz to napisz

hm... jakie to będzie romantyczne, jak pewnego dnia Mareczekkk spotka np. jakąś czekoladowoskórą blondynę z akrylowymi paznokciami w brylanciki, co to w niejednym łóżku się z rana obudziła... ale w głębi serca będzie pełną ciepła, romantyczną jak komedie z Meg Ryan dziewczyną, co po prostu całe życie szukała Mareczka tylko się nie chciała do tego przyznać... ;) byleby tylko Mareczek umiał wtedy wznieść się nad poziomy i nie czepiać się głupio szczegółów;)