Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rosatrawy

jaka kobieta na pewno zdobylaby cie

Polecane posty

Gość Mareczeeekkkkk
smaugol ::: podobnie mam i ja :) Sam jestem zwykłym chłopakiem i zwykłej dziewczyny szukam. Grunt to to żeby wyglądała bardzo naturalnie :) Paznokcie jak już bardzo chce to niech sobie wymaluje ale farbowanych włosów to już nie znoszę :( Jak chce mieć kolczyki to tylko do ucha , a nie w pępek albo jezyk --- ohyyydaaa. Taka zwykła skromna dziewczyna , która ma uczucia , potrafi kochać , jest romantyczna , pogodna i już :D Nie kręci mnie włóczenie się nocami po pubach w grupce sześcioosobowej i picie alkoholu -- wolę wyjść ze swoim słoneczkiem na wieczorny spacer sród gwiazd. Nie kręci mnie również spędzanie wolnego czasu na jakims solarium czy nawet kinie skoro mozna wybrac się na rower :D Dziwadło ze mnie :D

"Paznokcie jak już bardzo chce to niech sobie wymaluje ale farbowanych włosów to już nie znoszę" pewnie w ogromnej ilosci przypadkow nie mialbys nawet pojecia, ze dziewczyna ma wlosy farbowane. w niektorych przypadkach kobiety nie poznaja, a co dopiero facet ale ogolnie to ok, szukaj swojej krolewny, w koncu znajdziesz

Gość Mareczeeekkkkk
mykam już bo kurcze nie lubię jak ja się rozpisuję najdokładniej jak potrafię a inni piszą jednym zdaniem albo piszą same jakies ogólniki oraz nie chcą sie otworzyć :( Pytanie : dlaczego ? Przecież to tylko anonimowe forum ... ehhhh dobranoc leniuszki

Gość rosatrawy
podoba mi sie to, co piszecie myślałam, ze odezwa sie tu wielbiciele dody na przykład, chociaz i tak sądze, ze męzczyxni uwielbiaja takie ekstrawaganckie kobiety mareczek masz bardzo fajny charakter, tylko faktycznie moze on być nawet uciazliwy, jesli wszystko rozumiesz tak na sto procent czasem trzeba troche wrzucic na luz a ile masz lat, pytam z ciekawosci

Gość rosatrawy
buuuu, szkoda, ze się spoźnilam, a moze jutro przyjdziesz?

Gość Mareczeeekkkkk
" tylko może on być troche uciążliwy" Gdybyś zamiast słowa "troche " użyła słowa "bardzo" to mógłbym nawe napisać że mnie dobrze znasz :D Ja to młodziutki jeszcze jestem ........ < 25 :D Taki nietypowy studencik i już :D A co do wrzucania na luz to ........... generalnie ja jestem bardzo wyluzowany , zawsze robię to co chcę , nigdy nie patrze na to co inni o mnie myslą ( chodzi o to że nie mam myśli typu : co ktos o mnie pomysli jeżeli obetnę się na łyso itp :D ) TYlko chodzi o to , że jestem jakiś taki za bardzo praktyczny chyba ..... Nie palę bo szkoda zdrowia Nie piję bo szkoda kasy Nie jem fastfoodów czy chipsów bo to rakotwórcze śmiecie Nie pije kawy bo zdrowsza bedzie tybetańska zielona herbatka i wiele wiele innych , moje dziwadła takie :D

Gość Mareczeeekkkkk
Jutro nie przyjdę :( bo .............. już mam rozplanowany dokładnie dzień :D:D:D To tak przy okazji już wiesz że organizacja czasu , załatwianie spraw na bieżąco itp też mnie cechują :D A tak w ogóle to jak byś mogła to napisz coś o sobie :) Chodzi o to że zdecydowanie lepiej mi się gada z kims kto potrafi się otworzyć

Gość rosatrawy
fajnie, a co studiujesz? i powiedz, dlaczego nie masz dziewczyny? jeszcze nie spotkałes swojej idealnej, czy nie msylisz jeszcze o dziewczynach? i skad sie taki wziąles? a zapytałam Cie o wiek, bo z wpisów myslalam ze jestes starszy i zdziwilo mnie to, ze nie miales dziewczyny przepraszam, to tylko net a tu okazało sie, ze to drugie jest ok, tylko wiekiem jestes modszy, niz wydawało mi sie

Gość Mareczeeekkkkk
studia - zarządzanie. Nie mam dziewczyny bo ............ gdzie ja taką pod siebie znajdę ? :D TYm bardziej że z okolic Wawy jestem a wiadomo jacy to warszawiacy są :D """czy nie msylisz jeszcze o dziewczynach?"" - buahahhaa :D:D:D:D:D Z moich opisów widac że jestem romantykiem :D Ja nie myslę --- ja marzę !!!!!!!!! :D Dokładnie 22 :) No ale ............ ale nadal same pytania a od siebie nic 😭

Gość Mareczeeekkkkk
aha -- pytałas skąd sie taki wziąłem ....... głupie pytanie to i głupia odpowiedź --- z brzuszka mojej matki :P

Gość rosatrawy
a z brzuszka jestes? fajnie :) ale ja jestem starsza, szkoda, bo taki fajny chłopak jestes:) tylko nie wiem jacy sa ci warszawiacy, wiec lepiej dziewczyn nie strasz za wczasu moze nie zauwazą? a wiesz, romantyzm to cecha młodego wieku z czasem, kiedy zderzasz się z szarą prozą romantyzm wietrzeje hm, czy ja prawdę napisalam, sama juz nie wiem... no to w kazdym razie zycze Ci dobrej nocy jutro załatwienia wszystkich spraw i rzeczywistosci równie pieknej, jak marzenia

Gość mareczku..................
autorze drogi dla mnie jesteś prosty jak budowa cepa, wyobraź sobie że ta studentka w miniówce którą przeleciałeś po tygodniu jest człowiekiem tktóry dojrzewa tak jak , jest dla mnie bardziej wartościowa niż ty bo ty nie wiesz co ona czuła po tym jak ją olałeś po zaliczeniu jej to ty potraktowałeś ją jak szmatę nie dając jej szans i nie pytając co czuje ona może już dawno ma ustabilizowane życie a ty myśląc kategoriami przelecieć a potem szukać dziewicy skończysz marnie i tego Ci życzę :)

i jeszcze jedno a kiedy ma chodzić w miniówkach po 60-tce jak jest zgrabna to chodzi a to nie świadczy o człowieku

Gość korzystny
mnie to chyba każda by zdobyła bo strasznie wyposzczony jestem

ludzie jak mnie wkurwiają ci faceci co bzykają co się da a potem porządnej szukają, to jakiś paradoks

Gość Mareczeeekkkkk
rosa --------- ok , nie chcesz pisać o sobie to nie , robię focha i już !!! mareczkuuu ........ ----- a czy ja napisałem że wykorzystuję takie typowe kurwiątka a póxniej rzucam je ??????? lol , czytaj całośc a nie urywki

a te porządne to bardziej chętne do skoku w bok niż ta co na takich skurwieli trafiła, bo przynajmniej wie co ma, nie musi szukać że może by było lepiej :)

przeczytałam początek i to mi starczy

Gość Mareczeeekkkkk
wlasciwie to na pewno zdobedzie mnie kobieta podobna do mojej mamusi, ona jest naprawde idealna kobieta :) chcialbym z nia sie ozenic , niestety nie moge ale na szczescie moge spac z nia co noc :)

Gość rosatrawy
marek, nie napisalam, ze nie chce pisac o sobie własciwie to juz napisałam to, co najwazniejsze mianowicie, ze jestem starsza, wiec pomysllaam sobie i slusznie, ze taka wymiana informacji nie ma sensu a za focha sie nie gniewam, bo to przywilej 22 lat tak mysle :)

Gość oooch marzyciel
dekolt=kurwa,mini =kurwa, farbowane wlosy= kurwa, kolczyk =kurwa, tatuaz to juz pewnie koniec swiata :D och jestes boski wlasnie oceniles 99% kobiet :D w mnie mnie to wisi bo wiem kim jestem, ale ierzyc mi sie nie chce ze istnieja tak ograniczeni ludzi, tak schematyczni...

Gość Mareczeeekkkkk
wyszlem z brzuszka mojej mamusi i chcialbym tam wrocic :) wlasciwie to chcialbym wrocic do jej cipki :)

Gość Mareczeeekkkkk
tu przed chwilą jeden podszyw był Do "mareczkuuuu .................... " Piszesz że przeczytałaś początek hehehee , zwróć uwagę że początek dotyczy nie mnie ale tej większości o której pisałem. Natomiast tą mniejszość opisałem w kilku nastepnych postach poniżej ...... Rosa........... tak się nie robi DO BR AN OC

Gość marks kuizol
naturalna , wrażliwa , spontaniczna i grzeczna , może troche zaszyta , odrobine nieśmiała.No i najwazniejsze powinna być zainteresowana moją osobą .

ok powiem tylko tyle i spadam, paradoksalnie masz imię takie jak mój mąż ale on jest normalny i wie że miałam kilku mężczyzn, ale sam miał kilka kobiet dopóki się nie spotkaliśmy, jesteśmy już 8 lat ze sobą i w życiu bym go nie zdradziła bo jak już kocham to jestem wierna mimo spotkania w mimo spotkania w młodości takich "dziwaków" jak ty i zaznaczam że miniówki też nosiłam , pozdrawiam

Gość Mareczeeekkkkk
OCH MARZYCIEL ............... Wyczuwam że Ty się unosisz tym co ja napisałem :D Ale po co ?????????? Po co skoro każdy jest inny :D To tak samo jak ja bym sie denerwował ponieważ Ty noszenie tipsów uważasz za ozdobę i klasę hehehehehh Lubisz tipsy to se noś , mnie to nie obchodzi :D Obchodzić takie cos mnie bedzie gdy bede szukał sobie mojej stałej partnerki :) To chyba oczywiste że zwykły skromny chłopak , który kocha ludzi , nie leci na kasę nie będzie sie interesował blacharą która jest egoistką a ubiera się tylko w markowe ciuchy bo innych "nie uważa" :D A teraz już naprawde zmykam :) Tak dodając to zaznaczę że najzdrowszy sen rozpoczyna sie o godzinie 22 :00 :D Po 23:00 juz jest znacznie gorzej :( hehehehehe pa :)

Gość Mareczeeekkkkk
mareczkuuuu ............. Pracujesz albo na stanowisku kierwoniczym albo na obsłudze klienta :D To już był ostatni mój post , musiałem to napisać , pewnie wiesz o co mi chodzi

pomyłka :)