Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 5ya

co czuja faceci jesli...

Polecane posty

Go艣膰 5ya

wiedz膮 ze jest na nich napalona dziewczyna m艂odsza o 20 lat??

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 przewa偶nie
ka偶膮 sobie czy艣ci膰 dyszla

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ARTURROO
wiadomo 偶e s膮 w 7 niebie. Starsi faceci, tacy np ju偶 po 30 marz膮 o tych m艂odych laskach. Nie ka偶dy ma odwag臋 si臋 przyzna膰, ale mi臋dzy kolegami to wszystko m贸wi膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lkjhgfdsa
jednych jaraja mlodsze innych starsze>>>>>>>>>>

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ARTURROO
nie spotka艂em jeszcze faceta po 30 kt贸rego by jara艂a r贸wnolatka... s艂ysz臋 co m贸wi膮 koledzy mi臋dzy sob膮, a co m贸wi膮 swoim naiwnym kobietkom...a co robi膮. Kochaj膮c si臋 z swoimi kobietami wyobra偶aj膮 sobie m艂odsze o kilka dobrych lat kole偶anki, s膮siadki, znajome i nie znajome. Swoim m贸wi膮 偶e maj膮 najseksowniejsze cia艂ka itp, a p贸藕niej opowiadaj膮 ee ta moja to ma ju偶 obwis艂膮 dup臋, lu藕na jaka艣 si臋 porobi艂a, nie to co XXXX w膮ska w pasie, z j臋drnym ty艂eczkiem i w膮sk膮 cipk膮. M贸wi臋 jak jest, nie musz臋 tutaj nic ukrywa膰 bo jestem anonimowy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 young...
ostatnio osz艂o do zblizenia miedzy mna a sporo starszym facetem i sie koles spusci艂 zanim we mnie wszed艂... poza tym to sie bardzo cieszy艂 jak sie patrzy艂 na moje cia艂o:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Efekt_Motylka
mam podobne odczucia jak arturo, u mnie w pracy za ca艂y dzie艅 nas艂ucham si臋 jak faceci potrafi膮 jara膰 si臋 m艂odymi sekretarkami a nawet licealistkami i opowiadaj膮 przer贸偶ne historie. Dziwne to jest

Udost臋pnij ten post

Nie wiem co czuj膮 faceci, ale powiem szczerze, 偶e mnie kr臋puje zainteresowanie starszych m臋偶czyzn mn膮. Mam 20 lat ch艂opaka w moim wieku i nie wiem co sobie wyobra偶aj膮 m臋偶czy藕ni o 10, 15 lat starsi? Ich miejsce jest przy 偶onach i dzieciach, a nie udawa膰 dobrych m臋偶贸w i rozgl膮da膰 si臋 za m艂odymi dziewczynami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Valentino35
ale co dziwnego?? nas ju偶 tak uwarunkowa艂a natura i nie mamy na to wp艂ywu 偶e ci膮gnie nas do m艂odziutkich. Nie wygrasz z instynktem ... Mam 偶on臋 bardzo atrakcyjn膮 i zgrabn膮, bardzo bardzo zadban膮 ale co z tego jak i tak bardziej kr臋c膮 mnie m艂ode laski

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xtyj
??;>

Udost臋pnij ten post

"Starsi faceci po 30" - Arturo, ile Ty masz lat? A tak na marginesie, specjalnie do Twojej wiadomo艣ci - w艂a艣nie pozna艂e艣 "starszego" faceta po trzydziestce, kt贸rego nie kr臋c膮 m艂ode siksy :P I mo偶e nie mylcie opowiada艅 mi臋dzy kolegami typy "niez艂a jest ta m艂oda dupa" od prawdziwego po偶膮dania:)

Udost臋pnij ten post

Raczej widzimy jakie ma艂olaty s膮 niedojrza艂e emocjonalnie :P Nam ju偶 nie wystarczy, 偶e laska wypnie doop臋 i powie "bIeRz mNiE miSiaczq koFFanY" :P

Udost臋pnij ten post

MS - to Ty jeste艣 po 30-tce :D :D :D Jednej, dw贸ch?

Udost臋pnij ten post

5ya \"co czuja faceci jesli...wiedz膮 ze jest na nich napalona dziewczyna m艂odsza o 20 lat??\" ARTURROO \"wiadomo 偶e s膮 w 7 niebie. Starsi faceci, tacy np ju偶 po 30 marz膮 o tych m艂odych laskach.\" Faceci po 30? Na przyklad 31-latkowie? Tych o 20 lat mlodszych? Uups.To pedofilia sie nazywa :o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kochamseks
jak m贸j stary poderwa艂 lask臋 o 15 lat m艂odsz膮 mu odwali艂o na czach臋 totalnie. Nie wiem co czu艂 bo go nie pyta艂am o to, ale w ka偶dy razie zacz膮艂 chodzi膰 do solarium, nosi膰 markowe ciuchy, kupi艂 sobie nawet kurtk臋 Alask臋. I jeszcze jedno..... ma coraz wi臋kszy debet na koncie :))))

Udost臋pnij ten post

to wreszcie (po trzech latach) o艣wieci艂o mnie, dlaczego M贸j mnie tak ostro r偶nie dzie艅 w dzie艅 - pewnie jest na mnie bardzo z艂y, 偶e jestem od niego 2 lata starsza...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odpowiadam na pytanie z tematu
wciagaja brzuch i graja niedostepnych a tak prawde mowiac rzuciliby sie na laske tyle ze boja sie ze im nie stanie :D

Udost臋pnij ten post

Movering - nie dopisa艂e艣, 偶e NIESTETY prawda :) Odpowiadam - Tw贸j spos贸b poprawiania sobie samopoczucia, mimo 偶e ma艂o prawdziwy to bardzo interesuj膮cy :P

Udost臋pnij ten post

M贸j robi w dydaktyce, ma u siebie studentek na hektolitry i twierdzi, 偶e ani na nie patrze膰, ani tym bardziej gada膰 z nimi mu si臋 nie chce, bo w tym wieku to takie to jeszcze nic nie warte. Czasem obawiam si臋, 偶e co艣 z nim nie tak.

Udost臋pnij ten post

Brum, w tej dyrektywie unijnej przy t艂umaczeniu wkrad艂a si臋 liter贸wka. Pije si臋 40-tkami :classic_cool: Sucz, Tw贸j jest jak najbardziej normalny:)

Udost臋pnij ten post

Ale w艂a艣ciwie Movering, jakie problemy masz na my艣li? G贸wniary traktuj膮 teraz seks jak zabaw臋, robi膮 to z marszu. Por贸wnuj膮c - ja b臋d膮c ju偶 nawet na studiach, w tej dziedzinie by艂am jak dziecko we mgle. Chyba 艂atwiej jest teraz facetom poszale膰 bez zobowi膮za艅 i problem贸w w艂a艣nie.

Udost臋pnij ten post

Movering, to w艂a艣nie chcia艂am us艂ysze膰. W moim odczuciu, jeste艣 jednak w mniejszo艣ci, podziwiam szczerze, 偶e si臋 do tego przyznajesz. W艣r贸d moich znajomych co par臋 miesi臋cy jaki艣 rozw贸d - pow贸d zawsze ten sam - nowa kobita, przewa偶nie rzeczywi艣cie m艂odsza.

Udost臋pnij ten post

Czym艣 Ci臋 jednak skusi艂a, a nie przypuszczam, 偶e by艂o to li tylko jej m艂ode cia艂ko, bo wygl膮dasz na m膮drego faceta. Czego u niej szuka艂e艣 Movering?

Udost臋pnij ten post