Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szakul

Półprzypadkiem odkryta zdrada dziewczyny - pomocy

Polecane posty

co masz zrobić - jebnij sie w zakuty łeb - ja bym już z tobą NIGDY nie chciał mieć do czynienia

nie moglam gdy przyszla i tak niewinnie patrzyla mi w twarz jakby nigdy nic! rozumiecie! nie wiem co ja narobilem! zamachnalem sie ale lekko tylko ze niefortunnie...teraz juz nie wiem kto bardziej zawinil! zaczernilem sie przez podszywy

ty bardziej zawiniłeś bo przemoc fizyczna jest najgorszym co mogłeś zrobić patałachu - nawet nie wiesz jak to było z tą fotką - co za kretyn :D:D:D zostawi cię :D:D:D

caly czas dzwonie, nie odbiera, dlaczego? uderzylem i spytala za co, ale wtedy dotknela sie krwawiacej wargi i uciekla, teraz ja jestem ten najgorszy, ale jak pomysle ze ona sie z nim mogla przespac, ze moze jest dziwka

Gość Zygmunt Wstrząs ssssssss
:D:D:D Lizac jej sie chcialo to ma za swoje, tez bym facetowi z liscia wyjebala jak by znalazla takie zdjecie i jeszcze bym go oplula.Nie wazne jak doszlo do tego, zajeta osoba nie dopuszcza do tych akcji!:D

ty niunia dlaczego tak na mnie jedziesz, popatrz na swoja stopke, swiadczy o tym ze tez lubisz si ekurwic

dzieki za zrozumienie, tak mnie boli to co przezylismy tak latwo sprzedala

ale wy porąbani jesteście - chciała to zdradziła, chciał to zdradził - jest dziwką , albo on (ten co zdradza) dziwkarzem , ale nie są niczyją własnościa i nikt nie ma prawa do nikogo lecieć z łapami - zreszta mi się np. laski piorące po pyskach swoich facetów kojarzą z totalnym marginesem i brakiem klasy - prostactwo w najczystszej postaci :D:D

Uderzyles i oki, to z plaskiego normalne, wiele osob tak robi pod wplywem emocji, ja dokladnie tak samo bym zareagowala gdybym znalazla takie zdjecie u niego na poczcie.Niunia nie przesadzaj, lekki plaski dobrze jej zrobi, widac ze Ty lubisz prowokowac facetow i nie dziwie sie ze ten Twoj ex sie wkurwial.

widzisz szakul - to tylko stopka - uwierz nie ma nic wspólnego z moją naturą - jest lekko żartobliwa i tyle - nie ocenia się ludzi po pozorach a co dopiero po stopce :D pacan

uwazasz z kurestwo jest klasa?jak jestes z kims to nie ma chcialem to zdradzilem, tez mialem kiedys okazje, w barze gola striptizerka kolezanka siedziala mi na kolanach i swoimi piersiami dusila mnie a jak mnie potem chciala zaciagac do pokoju nie zgodzilem sie , wiec ja moglem a ona nie!

>> widzisz szakul - to tylko stopka - uwierz nie ma nic wspólnego z moją naturą :o To po chuuj takie czerstwe teksty wstawiasz? Kolejna pojeebana baba, która sama nie wie czego chce :o

heh w sumie powinnam to olać , ale jeszcze dodam , że nigdy sie z nikim jeszcze nie "sypałam" - łyso?? No , ale cóż - jak się każdego mierzy swoją miarką :D:D A bicie dla mnie jest karygodne i tylko ciule biją swoje kobiety - było ją wyzwac , powiedzieć , że jest szmata i kopnąć w tyłek ale ty musiałeś zachowac się jak ciul - moją kuzynke bił mąż - ona jeżdzi teraz na wózku - facet , który podnosi rękę na kobietę zawsze będzie dla mnie zerem

niuniaa widac ze lubisz sie kurwic i nie tlumacz sie:D Normalny zdrowy facet nie pozwoli swojej dziewczyny spotykac sie z "przyjacielami"Kazdy bedzie zazdrosny i nie ufny.Poza tym nie ma przyjazni miedzy mezczyna i kobieta, zawsze moze sie skonczyc w lozku!:D

po to takie teksty wstawiam , żeby wqrwiać takich padalców jak ty wstrząs - to nie jest zabronione :D

glupio jej sie przyznac ze byla ruchana kilka razy w krzakach...nie wiem co jest teraz z laskami! same kurwy...predzej czy pozniej

czy mi lyso-oczyuwiscie ze ci nie wierze, widac po wypowiedziach ze starasz sie byc taka kobieca a w rzcezywistosci szarpagan z ciebie

zawsze może się skończyć taka przyjaźń seksem - może jaknp. laska jest qrwą i ma gdześ swojego faceta - może , ale nie musi ja mojego przyjaciela znam od piaskownicy , nasi rodzice się znają i przyjaźnią i nagle mam go olewać i nie odpowiadać cześć bo Pan sobie tego nie życzy tak?? Zastanówcie sie ludzie trochę...:D

wiecie co juz nie zalujez ze dostala, to musialo tak byc inaczej wyszedlbym na ciote..moze jeszcze bym wybaczyl a tak to sprawa rozwiazana i dowidzenia!

szakul - wiesz co - daruj sobie te inwektywy - nie musze nikogo przed nikim tutaj udawać - piszę jak jest a to co ty sobie myślisz to twój problem - skoro trafiasz na same qrwy co się miętolą po krzakach to widocznie na takie tylko zasługujesz :D

czesc a lizac kogos to dwie rozne rzeczy chyba ze ty wypowiadasz czesc przez otwor pochwowy

nie masz szacunku do samej siebie, swiadczy o tym ze zostalas zwyzywana ood kurw i szmat a dalej tu siedzisz, buahaha

szakul - heh nie dziwię się , że wolała się z nim przelizać i zakończyć farsę z takim prostakiem jak ty :D:D co za dno... wiesz - całe życie będziesz miał do czynienia z samymi qrwami - czytając ciebie wyobrażam sobie w jakim środowisku się obracasz - poza tym chyba taki żużyty kolo jak ty nie liczy na dziewice cio?? :D:D

...będzie zerem, śmieciem, degeneratem, damskim bokserem itd. będzie tym wszystkim dla każdej normalnej, inteligentnej osoby. Jeżeli nie jest na tyle cywilizowany żeby komunikować się werbalnie nie powinien żyć w normalnym społeczeństwie tylko cofnąć się o czasów kamieniołomów. A nie pomyślałeś że może właśnie dlatego cię zdradza ... może szuka prawdziwego faceta takiego przy którym czuła by się bezpiecznie i który dawał by jej wsparcie.

zadna prawdziwa kobieta po zostaniu zwyzywana siedzialaby tu i doradzala, wiec wynika ze jestes szmata i twoja matka tez