Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaqwertQW

ile miałyscie lat i jak długo byliście razem kiedy ze soba zamieszkaliscie?

Polecane posty

Gość zaqwertQW

Chcialabym zamieszkac razem z moim facetem ale na razie boję sie powiedziec o tym rodzicom. Bede mieszkac poza domem poniewaz po wakacjach ide na studia. Jestesmy razem od pol roku ja mam 19 lat a on 29. co byscie zrobily na moim miejscu? powiedziec czy nie?

Gość dorciabarłg
ja mialam 19lat kiedy zamieszkalismy razem, a bylismy ze sobą rok

Gość motylek_85
Pewnie, że powiedz i tak się pewnie kiedyś wyda - rodzicmo bedzie przykro. My jesteśmy ze sobą 5,5 roku, oboje mamy po 23 lata, zamieszkamy razem już za 11 dni ;) ;) ;) a slub za rok ;)

Gość a kysz
my jesteśmy ze sobą 2 lata i 7 miesięcy i zamieszkamy ze sobą za 26 dni :D

Gość zaqwertQW
motylek ale wy jestescie ze soba strasznie długo i jeste starsza ode mnie o 4 lata. Masz o wiele lepsza sytuację. ja nie chce oczywiscie mieszkac z nim w ukryciu czy cos ale zastanawiam sie czy poczekac jeszcze rok, czy dwa czy juz teraz spytać?

Gość ale wy sie nakrecacie
ja miałam 23 on 29 a byliśmy razem 1,5 roku

Gość cskhydjkc
miałam 20 On też, zamieszkaliśmy ze sobą po 3 miesiacach :D, obecnie jesteśmy razem ponad 5 lat i mamy 2letnią córcie

Gość bfbfbfbfbfbf
Ja miałam 20 lat, on 23 - byliśmy razem dwa lata.

zamieszkaliśmy razem po miesiącu znajomości:P ja miałam 21 lat, on 23:))))))))

Gość wiadomości dd
ja miałam 18 lat, on 19. byliśmy ze sobą ok. 11 miesięcy. no i byłam w ciąży.

Gość hihihi i hahahaa

Gość hihihi i hahahaa
jestesmy ze soba 1,5 roku po ok 7 misiacach zamieszkalismy razem ,ja mam 23 on 26

Gość Caresiatko
Ja miałam 21 a moj narzeczony 25 a zamieszkalismy razem po 3,5 mc znajomosci i mieszkamy sobie do dzis:)

Gość vrh4ey5t
zamieszkałam rok temu jak miałam 21 lat po roku bycia razem teraz ja mam 22 a on 32 :) oświadczyny wczoraj były :D

Gość tolamanola26
Ja miałam 25 lat, a narzeczony 32 lata. Zamieszkaliśmy razem po 1,5 roku bycia razem. To było w październiku tamtego roku. Mieszkamy do tej pory razem i jest wspaniale. Uważam, że to była jedna z najlepszych decyzji, jaką podjęłam w życiu. Tato przez dwa dni był obrażony, teraz sam się z tego śmieje. W przyszłym roku ślub:)!

Gość a może on przeżywa to
19, 21. półtora roku razem. :)

Ale masz problem dziewczyno, skoro już chcesz zamieszkać z facetem to miej chociaż odwagę się do tego przyznać, przecież rodzice się nie obrażą na amen chyba. Tak to będziesz jeżdzić do domu i kręcić że „nie wy wcale razem nie mieszkacie tylko ty śpisz u niego albo on u ciebie, przez 7 dni w tygodniu”. Mieszkałam z taka dziewczyną z mojej miejscowości, co tak kręciła rodzicom, bo jej facet sie u nas zabunkrował od 2 miesięcy i ja cos tam się kiedyś wygadałam mojej mamie przez telefon że mamy faceta w mieszkaniu, to potem ona mało się nie zesrała, bo się bała że zaraz jej mama się dowie. Moja szwagierka to ma faceta i tez mieszkają razem u teściów, ale jak się jej jakiś czas temu zapytało czy mieszkają razem to oczywiście że nie mieszkają razem tylko on u niej nocuje przez 5 dni w tygodniu bo nie będzie dojeżdżał, a na weekend oboje jada do niego :D. Ukrywanie się przed rodzicami i ściemnianie im i to niby gdzie podejmujesz poważną odpowiedzialną decyzję, to trochę dziecinne moim zdaniem ja sie ukrywałam z papieroskiem jak miałam 16 lat, chcesz być dorosła to zachowuj sie jak dorosła.

wczesniej mieszkalismy razem ale ja bym to nazwala raczej pomieszkiwaniem. i to w znajomym od wielu lat miejscu. a treraz calkowita przeprowadzka.

Gość hmmunas
tydzien po 20tych urodzinach i tyle samo po slubie :) wczesniej bylismy ze soba troche ponad 4 lata

Oboje mielismy 23 lata, po 6 miesiącach od poznania zamieszkalismy razem:) :) :) I dopiero od zamieszkania razem poznaje sie wszystkie wady i zalety swojego partnera hehe

Gość czarny kotekPP
zamieszkalismy razem kiedy ja miałam 20, a on 31, mieszkamy juz razem 3 lata:)

Mialam wtedy 20 lat a zamieszkalismyrazem po 3 dniach znajomosci. Po slubie jestesmy ponad 20 lat....:-) Powiedz rodzica prawde

Gość to co z tego
21 lat on 26 razem bylismy 3lata.

Gość on 19 ja 21 mieszkamy
razem 5 lat a za 2,5 miesiąca ślub

Gość on 19 ja 21 mieszkamy
i przed nikim tego nie ukrywaliśmy bo nie mieliśmy się czego wstydzić. byliśmy pewni swoich racji i wszystkim udowodniliśmy, że jesteśmy na tyle odpowiedzialni i dorośli, że możemy razem mieszkać.

Gość ludzikii
ej prze jajca, tak szybko z kims mieszkac po paru msc znajomosci... nie wiedzialam ze Was az tyle:P ja sie z tym nie spotkalam jeszcze wsrod znajomych np:P

Gość a jaaa hmm
zamieszkalismy ze soba po ....... 1.5 mies znajomosci przez tele i po jednym week gdy go odwiedzilam i tak mieszakmy juz od grudnia, ale ja jestem troche starsza ;)