Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktor2930

Jestem kawalerem ale bardzo Kocham pewną mężatke ona wie o tym...

Polecane posty

Gość małżeńswtwo
:D

Gość dajcie spokój panowie
to moze czas poszukać wolnej kobiety? w końcu kochamy w życiu wiele razy:)

Gość dajcie spokój panowie
...i nie ma takiej której nie dało by się zastąpić inną ;)

Gość okkkkkkkgkb
akurat nie ma.spróbuj zastąp i okaże sie po roku że tęsknisz jeszcze bardziej za tamtą , mie nie wyszło ,ciagnie Cie do tamtej chcesz ją poznać , być i to ona jest bliższa i lepsza od zastąpionej na chwilę

Gość przeczytałam temat
i myslę, ze nieco przesadzasz kolego. Nie ma ludzi niezastąpionych. Za bardzo ją idealizujesz a ona jak kazda ma wady. Poszukaj jakiejś fajnej kobiety i daj sobie z nia spokój!

Gość Iwienka
jak nie wie to jej powiedz

Gość okooooob
nie zastąpi mi innej, jest bliska ideału, oczywiście super że nie jest ideałem hee to byłoby nie za dobre

Gość cktooooooooo
kocham mężatkę bo jest niedostępna a inne mogę mieć

Gość Niestety, ale prawda jest taka
O rany boskie, a myślałam, że takie naiwne to są tylko kobiety! Ona Ci wciska ten sam kit, co żonaci mężczyźni swoim kochankom - że rzekomo im się nie układa, a ten mąż to taki zły. :-D Prawda jest taka, że gdyby rzeczywiście w ich małżeństwie źle się działo, to dawno by się rozwiedli, zanim jeszcze spotkała Ciebie. A tak to ona ma świetną zabawę z Ciebie - z jednej strony ma pewnie wiernego męża, a na pewno stabilnego, a z drugiej kochanka, który jest odskocznią od tej codziennej monotonii. Bawi się tylko Tobą i Twoimi uczuciami, a Ty jesteś jak posłyuszny piesek na każde jej skinienie. Żyć nie umierać!

I jeszcze jedno: naucz się pisać po polsku i stawiać znaki interpunkcyjne, bo aż się człowiek wścieka, gdy czyta to, co piszesz.

Gość bemben
Ja też kocham mężatkę,kocham ją od wielu lat i nigdy przy nikim się tak nie czułem,ona o tym wie i nie uważam żeby się bawiła albo wciskała mi kit. Wielu tak ma ,najważniejsze to podzielić się miłością z kimś wyjątkowym ,serce nie sługa.

Gość uczciwy123
Wiecie dlaczego wolimy mężatki bo to najlepsze" k.....". Lepszej w agencji nie znajdziesz. A adrenalina działa zarówno na nas jak i kobiety. Pozdrawiam męzatki i nie tylko.

Gość milosc jest wokol nas
a czy one kochaja was?

milosc jest wokol nas a czy one kochaja was? --------------- No właśnie. Gdyby któraś z nich kochała tych mężczyzn, to już dawno nie byłaby mężatką. Alez oni naiwni! Tkwijcie dalej tak w tym prowadzącym donikąd uczuciu, a pewnego dnia obudzicie się z ręką w nocniku i zrytą psychiką, bo jesli naprawdę je kochacie, to któregoś dnia ten układ zakończą albo one albo ich mężowie, a Wy nie będziecie potrafili się pozbierać. One nie są wobec Was uczciwe.

Gość uczciwy123
Tu chodzi o sex sex sex a nie uczucia. Lubią się puszczać a my lubimy się pieprzyć ot cała filozofia.

Gość To nie ma panien
tylko mężatkę?

Gość cktoooooooooo
jeśli chodzi tylko o seks to na erotyczny tu jest temat o kochaniu 👄

Gość CzekamNaRycha
męrzatka tez człowiek,co za rużnica czy panna ,wdowa czy zamęzna,widać nie kocha męza ale boi sie odesjc,weż jej pomóz jak jest zdecydowana bo sie oboje wykonczycie,najpiuerw sie upewnij ze tez cie darzy uczuciem co bys nie wyszedł na idiote

Gość zakochana mezatka
moi znajomi i rodzina tez tak walczyli o to zebym byla z niekochanym mezem,tak mnie do tego zmuszali i kombinowali ze teraz mam depreche,placze z bezsilnosci i tesknoty za tamtym,przesypiam po pól dnia a mz wlasnie wyprowadza sie ode mnie i od dzieci na dól domu,tyle tylko zyskali a lata przeplakane i zmarnowane bo juz dawno moglam zyc w szczesliwym udanym zwiazku

Nie wiem co to musi być za kobieta która potrzebuje mieć męża i kochanka jednocześnie......na pewno ciebie traktuje jako odskocznię od codzienności z mężem i nigdy nikim więcej dla niej nie będziesz...gdyby to było coś poważnego z jej strony, nie byłbyś jej kochankiem tak długo dawno by odeszła od męża...a z drugiej strony co to musi być za mąż który toleruje zdrady żony.....czytałam kiedyś o kobiecie która mieszka z mężem i kochankiem, więc może to jest dla Was jakieś rozwiązanie:)

Gość babcia klozetowa z kafeterii
Jaka ślepa musi być ta kobieta skoro wybiera takiego niedouczonego debila. Niby stara się wyrażać oględnie ale błędy sadzi podstawowe i ortograficzne i gramatyczne. Pomijam już interpunkcję. Zaraz napisze że on to pani z doktoratem, a on czyli wiktor to facet z 3 fakultetami. Zwykłe prowo.

Gość gość
Jak ja kochasz badzcie razem

Gość /////
Czy mężatka nie ma prawa do szczęścia?Przecież różnie w życiu bywa,przedewszystkim człowiek myśli o dobrze dziecka,a swoje uczucia pozostawia na potem.

Gość gość
dobro-dobru

Gość /////
Przepraszam za błąd

Gość gość
:) przede wszystkim

Gość /////
Przepraszam za błędy,więcej takich nie zrobię!!!!!

Gość gość
mężatka też ma prawo do szczęścia, tylko gdzie to szczęście jest

Gość /////
To szczęście jest kiedy osoby trzecie nie dołożą swoich "trzech groszy"(teściowie)

Gość gość
Witam,bardzo mnie ciekawi czy jest PAn z tą kobietą- mężatką.??? Ja też jestem mężatką i spotykam się z kawalerem,od lat z mężem mamy osobne pokoje a mam29 lat i też dziecko.i czekam aż ten ukochany mi pomoże,tak jak tu piszesz ,tak on mi mówi,ale trzy lata i nie zabiera się za to żeby być razem i mi pomóc,a ja tylko cierpię,w domu awantury,ale mamy wspólny dom i nie mam gdzie iść,nie stać mnie wynająć i utrzymać siebie i dziecko.