Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annaa1980

czy sa na zdjeciu 2 kreski ?

Polecane posty

Gość annaa1980

hej...w poniedzialek powinnam dostac @ ale jestem bardzo niecierpliwa :P http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7c41a043 379125ed.html zrobilam test (mialam nie robic do poniedzialku wrrrr) wydaje mi sie ze jest 2 kreska wyszla ona po 3 minutach ale... jest tak straaaaasznie cieniutka ze sie zastanawiam czy to nie fabrycznie linia zrobiona czytalam ze czasem sie pojawia taka linia w miejscu gdzie powinna pojawic sie kreska swiadczaca o ciazy... widzicie cos? co o tym myslicie? dziekuje z gory za odpowiedzi 🌼

Gość ta stronka sie nie wyświetla
podaj jeszcze raz!!:)

Gość jest kreska
może być wczesna ciąża

Gość sdfgh
SĄ NAWET 4 :D

Gość annaa1980
a juz wiem - pomiedzy 3 a 3 trzeba zlikwidowac spacje

myślę, że to wczesna ciąża ale zrób jutro rano kolejny test dla pewnośći!!

albo jeszcze teraz i pokaż go nam:) pozdrawiam i gratuluję!!

Gość annaa1980
zrobie :D ! myslicie ze juz bylaby wyrazniejsza kreska ? ja wiem ze powinnam w poniedzialek zrobic... najlepiej to bym codziennie robila :P

Gość annaa1980
ta stronka sie nie wyświetla 🌼 ten test zrobilam ok godziny 14... on nei byl z porannego moczu mialam nie robic...ale przechodzilam kolo apteki i nie dalam rady sie powstrzymac :P

Gość ja tez tak mialam
i jestem w ciazy... dla pewnosci zrob jutro test z porannego moczu

Gość no to gratuluje
jest kresja jak w morde strzelił:);)

wiem co czujesz :) też bym nie wytrzymała ja miałam tak, że zrobiłam test i wyszedł negatywny więc odłozyłam go na bok, twierdząc że nie jestem w ciazy....po paru tyg poszłam do gina, że cos jest nie tak z miesiączką i co???? ciaża wrociłam do domu odszukałam ten "stary " test a na nim jeszcze widoczna druga ale blada krecha!!! pio prostu [pokazała sie pewnie póxniej !!! Tak więc pewnie jestes w ciąży!! i z całego serca Ci gratuluję przed Tobą wspaniałe choć czasem trudne tygodnie!!! pa

Gość annaa1980
ja naweet nie myslalam ze moze sie udac nie mam zadnych objawow i to pierwszy cykl staran mam ochote tupac nogami ze szczescie ze sa szanse :) i gdybym mogla to pstryknelabym pacem aby juz byly jutro ;)

Gość waniliaPyszna
gratuluje :)

Gość annaa1980
ta stronka sie nie wyświetla :D :D :D Tobie rowniez gratuluje :D 👄 wiesz ja troszke pochodzilam po forum i tam co rusz mowia zeby nie patrzec na test po 10 minutach bo wiekszosc pokazuje 2 kreski.... a ta druga jest bladziutka... mnie pociesza fakt ze ta cienka kreseczka wyszla po 3 minutach...

Gość bebok
no przeciez jest kreska jak byk...co ty autorko slepa jestes???????

Gość annaa1980
bebok - nie:) nie jestem slepa co mnie zastanawia to to czy ta kreska to nie jest kreska fabryczna ktora jest w miejcu gdzie powinna sie pojawic linia wskazujaca ciaze pytam sie kobiet ktore juz maja doswiadczenie z testami :)

ja robiłam test ciążowy w swim życiu z conajmniej 10 razy ale nigdy nie spotkałam się z TAKIM dziwnym testem, ja tma widze ze 3 różne kreski każda w inną stronę, dziwne to :P

Gość ja tam widze jedna kreske
pionową jedna pozioma sekata ma racje ja tez do tej pory nie widziaąłm tak dziwnego test :o

Gość no faktycznie
dziwny trochę ten test. Te wszystkie płytkowe, których ja używałam całkiem inaczej wyglądały, ja też nie wiem co oznaczaja te kreski. Ale w instrukcji opis jest napewno

Gość annaa1980
ok wytlumacze moze :) to test strumieniowy po prawej w okienku jest kreska pionowa kontrolna po lewej zeby byla ciaza ma wyjsc krzyzyk

Gość marysia...
ciaza na 100%

nie kumam o o co ci w koncu chodzi z tym testem ?? czy jestes w ciązy to pwinnas zapytac o krzyzyk a ty pytasz o dwie kreski mozesz jasniej??

a juz kumam ma wyjsc + jesli jestes w ciązy tak? ale zawias :D teraz sie dopatrzyłam tej drugiej kreski ona tam jest ale słabo widoczna

Gość annaa1980
ja tam widze jedna kreske :D przepraszam za niejasnosc + w sumie to dwie kreski hehe moglam jasniej sie wyrazic ;)