Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleolepole

Rodzice nie akceptują mojej orientacji

Polecane posty

Gość oleolepole

Dwa lata temu powiedziałem rodzicom o tym że jestem gejem. Moja siostra(która miała wtedy nie całe 18lat) wyznała im że jest w ciązy, myślałem że skoro to nie jest dla nich problem to również to że jestem gejem nie bedzie. Powiedziałem im o tym w tym samym dniu, a oni rzucili się na mnie, szczególnie ojciec który zwyzywał mnie od pedałów. Liczyłem na to, że przyjmą to normalnie jak przyjeli pierwszą informacje bez żadnych awantur, tylko ze spokojem. Kiedy do nich dotrze to że jestem gejem i tego nie mozna w żaden sposób wyleczyc?

Gość ye ye ye ye
Pewnie będzie ciężko z akceptacją :(

Gość oleolepole
to nie jest powód do wstydu, zadałem konkretne pytanie kiedy oni zrozumieją że homoseksualizm to nie jest choroba. Próbowałem wytłumaczyc im to na kilka sposobów ale się nie da, oni się po prostu mnie jak to zostało powiedziane wstydzą

Gość jusah
nie no wiesz ja bym sie nie odwazyla powiedziec rodzicom w temn sam dzien... uwierz nie wazne jak spokojnie by przyjeli ciaze siostry- byl to dla nich szok a Ty dowaliles totalnie... to nie bylo madre:o mogles odczekac... a ludzie sa różni musisz sie do tego przyzwyczaić, pozdrawiam:)

Gość oleolepole
myślałem że skoro przyjeli spokojnie jedną rzecz to do drugiej również nie beda mieli pretensji

Gość oleolepole
Najwidoczniej tak, myślałem że okażą choc troche zrozumienia, że nie bede myśleli o tym jak o czymś złym. Tej awantury do konca zycia nie zapomne. Nie utrzymuje z nimi kontaktów.

Gość oleolepole
Bo chciałem żeby akceptowali mnie takiego jakim jestem, a oni nie chcą mnie znac. Często mówią mi o tym bym szedł na leczenie, ale kiedy to w końcu nasze społeczeństwo zrozumie że homoseksualizm to nie choroba?

Gość jamundek
Widać twoi rodzice to mądrzy ludzie nie dali się nabrać na tą waszą ściemę o tolerancji.

Gość 3 słowa do ojca prowadzącego
powiedzieli ci innymi słowami trzy słowa "chuj ci wdupe" :-)

Gość heteroseksualna
oleolepole współczuję Tobie żyć z orientacją homoseksualną w tym poronionym zacofanym kraju.

Gość a kto to mowi co
Nie jestes zadnym 'gejem'-tylko pederasta,lub prosciej-pedalem.Nie dziwie sie ze nie akceptuja twojego zboczenia bo to jest nie do zaakceptowania.Jest to wielkie nieszczescie i pewnie dlatego oczekuja od ciebie,tego,ze cos z tym zrobisz.Ze bedziesz sie leczyl.To nie jest negacja ciebie-jako osoby,jako czlowieka.To jest negacja tego obrzydliwstwa ktore robisz.Dziwi mnie jeszcze to,ze porownujesz ciaze siostry,ktora poza wszystkim jest sprawa naturalna do swoich czynow obrzydliwych,ktore naturalne nie sa.

Gość opisz nam siebie
homo to choroba ale to ze jestes pedalem zawdzieczasz rodzinie po czesci. nie zapewnili ci prawidlowego rozwoju emocjonalnego i psychicznego w dziecinstwie. nawet jakbys mial inne predyspozycje ale dobre wychowanie plus jakies tabletki to by cie wyleczyli. pedofile tez tak gadaja i oni tez nic za to nie moga ze chca walic dzieci. ale pedofile glownie dymaja chlopcow (90%) bo pedofile to skrajne przyopadki homoseksualistow. czy ty masz jakies ciagotki zeby tak chlopczyka poderwac? powiedz co odczuwasz jako homos?

Gość olepole
ostatnio nakryli mnie jak polerowałem bilencje panu po 50tce i od tamtej pory tate bije mnie kablem od prodiża i krzyczy że tak będzie póki nie znornalnieję :(

Gość heteroseksualna
A kto Tobie powiedział, że "te" sprawy są chore? Kultura, społeczeństwo w którym żyjesz? Pan seksuolog w TV?

Gość heteroseksualna
Czytam i nie wierzę! Moi rodacy są zacofani, ciemni. To zakole średniowiecza!

Gość a kto to mowi co
heteroseksualna-zebys ty rozumiala choc troche,choc szczypte z tego o czym dukasz.Przede wszystkim zebys zrozumiala to,ze 'ten twoj kraj'wcale nie jest zacofany-jak sie tobie zdaje.Natomiast jest opluwany i zniewazany.Ty sama piszac to,cos wydukala-sama na siebie smarujesz kalumnie-tak jak chca twoi/nasi wrogowie.Na przyklad ci z zydowskiej gazety dla Polakow.Lecz nie tylko ci.

Gość heteroseksualna
Tak sram we własne gniazdo.

No masz racje, nie masz sie czego wstydziec, tymbardziej przy rodzinie. A to mimo wszytsko głupie jak Cie ojciec potraktował. Głowa do góry :-) Myśle ze to kwestia czasu i wezmą to do wiadomości. i powoli sie przyzwyczaja. Ale wiesz, w sumie nie bede oceniac, to jest tez kwestia poglądów, na rózne sprawy. wiesz religia, i tkaie tam. :-(

Gość Czy masz ciągoty do dzieci
Taka jest kolejność: PEDERASTA -> PEDOFIL -> ZOOFIL -> NEKROFIL

Gość heteroseksualna
Wow, a cóż to za hipoteza? Sam wymyśliłeś? Jestem pod wrażeniem.

Gość Mam pomysł
A czy nie możesz jakoś zmienić zboczenia żeby rodzice się nie złościli? Ożeń się jak człowiek ale kup sobie psa i potajemnie wal go w dupsko pod ogon. Jak weźmiesz szczeniaka i go przyuczysz będzie ci wierny. Nikt nawet się nie domyśli, a rodzice bedą szczęśliwi.

Gość a kto to mowi co
tak jest-heteroseksualna-jestesmy ciemniakami,ktorzy rozrozniaja dobro od zla.To co moralne od tego co niemoralne.Ty jestes natomiast jasnieoswiecona i postepowa.Wychodzi na to,ze tacy 'postepowi'-tubylcy-mowiacy o wlasnej ojczyznie-"ten kraj"-sa bardziej postepowi niz ci,ktorych mglisty obraz rysuja im ich podjudzacze np.z zydowskiej gazety dla polakow.Mocno bys sie zdziwila gdybys pobyla troche w jednym z tych postepowych krajow,gdzie bys sie przekonala,ze ta twoja"postepowosc"jest znacznie wieksza niz tam-za granica.Szukajac tego/tych postepowych krajow wkrotce bys sie przekonala,ze one nie istnieja a ludzie zyja tam wedlug tych wlasnie zasad,ktore ci podjudzacze mowiacy po polsku probuja z nas wykorzenic.Tak sie akurat sklada,zem czlek bywaly i swiatowy i wiem dobrze co mowie.

Gość Mam pomysł
ru.cham psa gdy s.ra :classic_cool: