Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keyjene77

strzelec-facet-poproszę o krótką charakterystykę

Polecane posty

Gość keyjene77

czy to wieczni chłopcy? czy tylko ja takich spotykam

Gość boooo
zdrajcy

Gość lakilna
naiwni do bólu, nie myślący zbyt często, lubiący sex i nowe zdobycze, bawidamki

Gość alawiosna
zdradzają swoje kobiety, wciąż szukają nowych podbojów, świetnie kłamią- spotykałam się kiedyś z takim strzelcem. I już nieraz słyszałam takie opinie o facetach spod tego znaku

Gość likto
znam,znam Wieczni chlopcy i zdradzacze Psy na baby Czasem alkoholicy

Gość wiecznie sie bawi
zapominalski o roznych rzeczach, dusza towarzystwa, koledzy zawsze na pierwszym miejscu, ale...! trzeba umiec sobie "wychowac" strzelca. A pozniej wszystko jest ok! tylko trzeba troche olewac od czasu do czasu:D to wraca na ziemie:P

Gość keyjene77
nie chciałąbym takiego "małego chłopca" w skórze dorosłęgo chłopa, poza tym wydaje mi się bardzo uroczy, zabawny ale widzę jak się szarogęsi lubi żeby za nim latać..popijac też lubi i lubi imprezy

Gość keyjene77
pytanie do dziewczyn strzelców-: jak dajecie radę wychować dodatkowe dziecko? przecież facet powinien dawać poczucie bezpieczeństwa a nie kobieta ma to zapewniać

Gość keyjene77
Facet_ czy zgadasz się z tymi opiniami? a może sam siebie opiszesz:O

Po części się zgadzam, ale nie z tym, że jestem wiecznym chłopcem :) Chociaż zależy jak na to spojrzeć. Na pewno lubię swoje "zabawki" i nie rezygnuję z nich dla kobiety. Moja kobieta nie ma do mnie o to pretensji. A kwestia zapewniania kobiecie bezpieczeństwa - myślę, że moja czuje się przy mnie bezpieczna. Natomiast... - lubię seks :) - jestem zapominalski - jestem duszą towarzystwa - mam dużo kumpli - nie umiem długo usiedzieć w jednym miejscu - nie lubię gdy kobieta nie daje mi przestrzeni do życia Ale: - nie zdradzam - nie stawiam kumpli nad moją kobietą - nie jestem niedorozwinięty - nie jestem alkoholikiem :)

Gość smutnaoliwka
Mój facet to strzelec ;) Za babami nie lata,taki grzeczny.Za to bardzo dziecinny czasem,taki mały dzidziuś,ale taki jego już urok...CO poradzić;) Ja jestem dominatorką w tym związku i chyba tak pozostanie.A kochać potrafi,i to mocno ;) I przywiązuje się do kobiety.Pzdr;)

Gość pierdolicie od rzeczy
Trzeba być ładnie pjerdoolniętym, żeby dobierać charakterystykę do znaku zodiaku i na tej podstawie wybierać partnera.

Gość pani strzelec
nie dokadam się z facetem spod tego znaku chociaz sama taki mam, to wieczny chłoptaś, który jak zalozy rodzinę , dzieci to żona na 2 planie, a koledzy zawsze będą naj, poaz tym lubi towarzystwo innych kobiet, lubi być adrorowany,lubi być w centrum, lubi stawiac na swoim, musi być bardzo fajna dupa, zeby się zakochała i ją szanował i oko nie latało mu na boki i nie zdradzał jej, ale wieszkość koleżanek ktore maja facetów strzeclcow totalnie im się oddają, a btw faceci strzelcy lubią polowac na nowe zdobycze, lubi się pieprzyć i są lekkko zboczeni. raz juz był w taki związku i na poczatki ta zabawawość i dziecinność i różne wymysły sprawiały mi przyjemność dopóki nie zaczeliśmy dłużej ze sobą być i ciagle żądął seksu, aż w oncu odszedł do takiej dipodajki, która była i jak widac nadal jest naiwana bo mu nadstawia tyłka, widze, że jak on chcesz tak ona zamiata, on hasło obiad, wyjazd a ta bidula 1--3 i wszytsko sama musi ogarnąźć aby mu sprostać. tak będzie dopoki nie pojawi się najakaś atrakcyjniesza laska wokoło ich związki wtedy będzie zabiegał o jej zwględy na różne sposby i próbował ją zabałamucić a bidulka pewnie nie zauwży albo wybaczy , bo ktoż trafi się jej lepszy z taką kasą, prestiżem, wyjazdami więc wszystko to znowi chocuaż widać ,że się męczy. strzelec to wieczny łowca i on musi polować żeby potwierdzić swoje EGO i swoją seksulaność wśród innych babek, także rzeba go sobie jakoś "ułożyć?: bo jak nie to pozamiatane, taka bidula zostanie potem sama z dzieciakami a on znajdzie nową chętna, naiwną na ten rodzaj zabawy , bo to na pewno nie można nazwać związkiem. trzeba tylko dodać, ze jak trafi na pannę lekkoducha takiego jak On i jeszcze się zakocha to on będzie cierpiał starał się o względy a potem ZNienawidzić , bo strzelce faceci nie lubia odmowy---------dla nich wszystko musi być na TAK kiedy oni tylko tego chcą.

Gość tiakajedna
Facet strzelec - lubi poznawać nowych ludzi (tu najczęściej kobiety). Niby niewinnie prowokuje, a później opowiada, jakie to ma powodzenie. Myśli, że wszystko na niego leci :P Z partnerką stały związek nie przeszkadza mu w prowadzeniu kilku innych znajomości z płcią piękną. Mówi dużo, lecz nic nie robi. Najpierw opowiada o swoich założeniach, ale zanim je zrealizuje upływa 100 lat. Mowi to, co dziewczyna chce usłyszeć. Lubi manipulować. Ogólnie to świetny facet, ciekawy, dobroduszny, uśmiechnięty i bardzo wyrozumiały. Jednak, chcąc z nim żyć - potrzeba dystansu do jego miłostek.

Gość gość
pani strzelec 2009.06.08 ... dużo w tym prawdy.

Gość gość
Zgadzam się. Znam jednego strzelca. Choleryk, babiarz, kompletne niezrozumienie. Ego wielkości wieży Eiffele.

Gość gość
Mówi się, że to lwy łakną poklasku i uwagi, ale wielu facetów strzelców ma tak samo. Typowe: zastaw się a postaw się. Szybko zapominają o swoich wielkich miłościach a "względnego spokoju" szukają dopiero w wieku dojrzałym jak już tracą temperament i siły, wówczas wiążą się z młodszymi.

Gość czy
Podoba mi się strzelec, ale nie wiem czy mam u niego szanse. On jest energiczny i przebojowy ja raczej nieśmiała, ale dość wesoła i gadatliwa. Różni nas i temperament, sytuacja rodzinna oraz status społeczny. Jestem wrażliwa, lubię samotność, nie wierzę w siebie. On ma dzieci z poprzedniego związku, wchodzi relacje z dużo młodszymi kobietami (jestem w jego wieku więc szanse maleją ;), żyje jakwolny wiatr. Jest jednak uczciwy, zaradny, dba o dzieci, radosny raczej nie gra nie fair. Wiem, że nie byłam mu obojętna, ale nie potrafiłam zrobić pierwszego kroku, udawałam, ze nie jestem zainteresowana ponieważ nie potrafię pierwsza wyjść z inicjatywą. Straciłam z nim kontakt, pewnie już kogoś ma taki facet nie potrafi być sam. Mam pytanie do kobiet, które są w związku z "typowymi" zodiakalnymi strzelcami. Czy potrafią się związać z kimś z "innej bajki" czy to raczej nie ma szans. Słyszałam, ze tacy mężczyźni lubią gdy to pierwsza kobieta ich podrywa, lubią kobiety wesołe, odważne i rozrywkowe, a zarazem inteligentne ale może jest to stereotyp.

Gość gość
W wielu wpisach jest dużo prawdy. Nigdy nie patrzyłam na ludzi pod kątem znaków zodiaku, ale niestety coś w tym jest. Wiadomo, że to nie może być wyznacznik, ale znam strzelca i 90% opisów pasuje do niego. Związek? Raczej toksyczne bagienko, pod humory pana z foszkami, jemu wszystko wolno, kobiecie nic, ego w centrum, zaburzenia emocjonalne ( to akurat znakiem zodiaku chyba nie idzie, ale niejedna osoba wyżej też to wymieniała, więc ...) i wiele, wiele innych nieciekawych atrakcji. Jak chce to potrafi być miły, a jak nie to wyłazi z niego wredota i totalny brak taktu.

Gość gość
Mój jest kochany - jesteśmy razem 25 lat.

Gość gość
Jestem strzelcam i potwierdzam ze większość się zgadza, jestem lubiany jestem chłopcem i babiarzem do tego zboczonym

Gość gość
Strzelec, babiarz, kobieciarz, zdrajca, oszust, nerwus i niestabilny emocjonalnie.

Gość gość
Strzelec nie ma jednego ideału kobiety w głowie, więc może będzie szansa na zakotwiczenie obok spokojniejszej partnerki :)

Gość gość
lubi kobiety z inicjatywą, które szaleją za nim i faktycznie potwierdza sobie tym swoje ego. Jesteś głośna, efekciarska ale też usłużna masz szanse.

Gość gość
A czy u takiego ma szanse kobieta ktora wie czego chce, nie ulega jego manipulacjom?

Gość gość
"Wie czego chce" No zależy od tego CZEGO chce... Kkrwa mac ...