Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keyjene77

strzelec-facet-poproszę o krótką charakterystykę

Polecane posty

Gość gość
A czy strzelec manipuluje? Raczej nie, w gruncie rzeczy jest trochę naiwny. Strzelec ewentualnie tuszuje niektóre swoje wybryki. Nie jest tak prawdomówny jak opisują to horoskopy. Uwielbia damski podziw, ale który facet nie lubi. Moją znajomą podrywa strzelec, który jest w związku, ale czy posunąłby się dalej gdyby ona dała mu zielone światło, raczej on testuje swój seksapil. Faktycznie to mały despota i pan - zawsze mam rację. Duży facet o marzeniach małego chłopca, marzyciel, poszukiwacz i filozof .

Gość gość
On nie wie do końca czego-kogo chce. Musi polować, ale uwielbia być w związku bo nienawidzi samotności.

Gość gość
Czy spodoba się zodiakalnemu strzelcowi nieśmiała istota?

Gość gość
Raczej woli śmiałe laski które nawet pierwsze podejmą działania, nie dlatego, że chce żeby ona dominowała tylko z lenistwa i wygody - tak czy tak musi być po jego myśli

Gość dlatego jestem sama
Opinia o strzelcach jest taka, że uwielbiają gonić i zdobywać więc chyba to opinia na wyrost. Gdzie te czasy kiedy facet zdobywał kobietę... poszły precz he he he

Gość gość
Co to znaczy po jego myśli? Czy w związku trzeba się takiemu panu poddać i grać drugie skrzypce? Wydaje mi się, że ten typ faceta doceni partnerstwo a nie tyranię.

Gość gość
o związkach z mężczyznami spod tego znaku powinny wypowiadać się ich obecne partnerki, a nie te które leczą rany po rozstaniu, gdyż wówczas brak obiektywnego osądu

Gość gość
lubi kobiety z inicjatywą, które szaleją za nim i faktycznie potwierdza sobie tym swoje ego. Jesteś głośna, efekciarska ale też usłużna masz szanse." X Pewnie, że szaleje za moim strzelcem, zresztą on za mną też (też strzelec) - szalejemy tak za sabą i ze sobą 25 lat. Nie jestem ani głośna, ani efekciarska ani usłużna.

Gość gość
Nie ma dwóch takich samych związków, to kobieta sprawia w jaki sposób mężczyzna będzie ją odbierał i jak potoczy się relacja.

Gość gość
Krotka charakterystyka: nieokrzesani, niezbyt inteligentni.

Gość gość
Jako strzelec muszę sie przyznać że lubię gdy panienki się koło mnie kręcą i komplementują jeszcze moje sukcesy ale ja to fajny jestem a to a tamto hehe, i tak - to bardziej tak dla połechtania ego, no ale kto komu zabroni być po prostu dumnym z siebie człowiekiem? :-D 🖐️

Gość gość
O i jeszcze jedno, strzelcy to rzadko ludzie szarzy. Są albo wybitnymi przegrancami albo zwycięzcami, ludzie o nich gadają, dobrze czy źle ale zawsze gadają. Bardzo się rzucają w oczy

Gość gość
gość dziś jesteś pewnie młodym strzelcem :)

Gość gość
Strzelec z kręgu swoich adoratorek wybiera zawsze tę jedną osobę, którą będzie sam admirował. Podobny jest w tym do lwa uwielbiającego komplementy. I niestety strzelcy to nie są wyłącznie wybitni ludzie, bywają często nudni i bezbarwni. nie warci nawet plotek na ich temat.

Gość gość
Jestem strzelec 30+ wiec nie wiem czy młody ale to już by potwierdzało, że jestem wiecznym chłopcem :-D A czy znak zodiaku ma znaczenie jeśli chodzi o charakter? Pewnie, chociażby ze względu na porę roku i pogodę podczas pierwszej fazy życia czy to jeszcze w brzuchu czy już w kołysce.

Gość gość
Teraz dużo jest facetów 30+ wiecznych chłopców- znam paru, każdy inny znak zodiaku, a zachowują się podobnie.

Gość gość
Strzelce reprezentują wachlarz ludzi o najbardziej różnorodnych osobowościach. Mają jednak kilka cech wspólnych, są energiczni, uparci i przekonani o swojej nieomylności. Partnerów życiowych często wybierają pochopnie, pod wpływem impulsu. Wg strzelców życie składa się z samych początków ;)

Gość gość
Faceci 30 + stają się facetami 40+ a potem 50+ i uwierz mi nic a nic się nie zmieniają :) :) :) :) choć ci młodzi maja więcej włosów i mniejsze brzuchy :)

Gość gość
Natura ludzka niezmienna jest, a już na pewno natura mężczyzn jest sztywna jak tygodniowe skarpetki ;)

Gość gość
Z tymi brzuchami to nie do końca tak jest - mój mąż jest 40+ i brzucha nie ma.

Gość gość
"Partnerów życiowych często wybierają pochopnie, pod wpływem impulsu. " X Jeżeli ślub po 7 latach spotykania to pochopna decyzja to ciekawe po jakim okresie można powiedzieć że to nie jest pochopna decyzja.

Gość gość
U strzelców nie lubię, że walą prosto z mostu i wcale nie jest to zaleta, że niby strzelcy są prawdomówni. To zwykły brak taktu chamstwo, arogancja po prostu brak kultury. Kobiety spod tego znaku są takie same...

Gość gość
W odpowiedzi - gość dziś - wygląda na to, że masz ogarniętego i mądrego strzelca. Gratuluję. Nie zawsze jednak można z nimi ułożyć sobie życie

Gość Dajcie spokój 13
Dajcie spokój, strzelec czy wisielec, facet taki sam jak każdy inny. Szkoda postów.

Gość Szczelec
Tak anonimowo to przyznam się, że związek z moją jakże skromną osobą zapewne jest trudny :-D trzeba mnie pilnować jak niesfornego łobuza który przyłapany ma minę niewinnego pieska :-D

Gość gość
"Nie zawsze jednak można z nimi ułożyć sobie życie" X Jak z każdym znakiem.

Gość gość
Znam jednego strzelca, nie ulegam jego urokowi choc widze ze chcialby abym ulegla. Zdaje mi sie ze on nie lubi okazywac uczuc i ogolnie nie pozwala mu na to jego ego, woli aby kobieta za nim latała mam racje?

Gość gość
Co to za facet, który nie potrafi sam uwieść kobiety tylko czeka, żeby wokół niego skakać. Znam paru strzelców zakochani w sobie, bez inicjatywy, próżni, lubią stwarzać pozory. Już lwy i barany lepsze 100 razy na partnerów.

Gość gość
"Znam jednego strzelca, nie ulegam jego urokowi choc widze ze chcialby abym ulegla. Zdaje mi sie ze on nie lubi okazywac uczuc i ogolnie nie pozwala mu na to jego ego, woli aby kobieta za nim latała mam racje?" X A skąd możemy wiedzieć- przecież go nie znamy.

Gość gość
"Co to za facet, który nie potrafi sam uwieść kobiety tylko czeka, żeby wokół niego skakać. Znam paru strzelców zakochani w sobie, bez inicjatywy, próżni, lubią stwarzać pozory" X To, że Tobą nie zainteresował się żaden strzelec to nie znaczy że strzelec nie uwodzi kobiety .