Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keyjene77

strzelec-facet-poproszę o krótką charakterystykę

Polecane posty

Gość gość
Czyli jezeli kobieta jest niedostepna to strzelec da sobie z nią spokoj?

Gość gość
"Czyli jezeli kobieta jest niedostepna to strzelec da sobie z nią spokoj? " x a który facet nie dalby sobie spokoju? chyba tylko g****iciel, NIE to kur)wa NIE to chyba normalne ?? 💤

Gość gość
Dobre:) ... np. "Mój" strzelec ciągle wodził za mną oczami, gapił się , widać, że go kręciłam, ale nie zrobił pierwszego kroku, a raczej do nieśmiałych nie należy, za to jest niestety straszne dumny. Może faktycznie trzeba było bardziej się do niego "szczerzyć" i krążyć wokół jego orbity. Teraz jest z laską, która zawsze była przy nim, "szczerzyła się" i go wspierała. Po ptakach... :( A mogło być tak pięknie ;) Więc startuj dziewczyno pierwsza, bo ktoś Ciebie ubiegnie.

Gość gość
E tam nigdy za facetem nie lecialam i nie bede latac w d***e mam takie zabieganie. Wieczny piotrus pan na to nie zasluguje.

Gość gość
No strzelec to za szybki i energiczny znak żeby na Ciebie czekać

Gość gość
Predzej imiona charakteryzuja nasze charaktery niz znak zodiaku.

Gość gość
P**dus

Gość gość
Akurat mnie i ludzi których znam trafniej opisują znaki niż imiona

Gość gość
Większość strzelców, które znam jest nadaktywna, a różnią się imionami i innymi :)

Gość gość
Dużo się zgadza

Gość gość
No niestety, dużo tego co złe się zgadza- niestabilni Piotrusie itd. Ale zapewne są wyjątki, więc jak spotkacie normalnego, fajnego strzelca to go nie skreślajcie tylko przez znad zodiaku :)

Gość gość
Znaki podkreślają w osobowości człowieka wiele charakterystycznych cech, jednak ostatecznie określa charakter.nas Jak jesteś spoko gościem to horoskopy włóż między bajki. Strzelce, które znam są różne, jednak większość z nich ma kłopot z utrzymaniem związku (ale nie wszystkie, są też stabilne osobniki :).

Gość gość
Ja znam strzelca, który kiedyś ćpał, więc nie wiem czy to znak zodiaku czy dziury w mózgu po ćpaniu, a może jedno i drugie, ale gościu ma grubo coś nie tak z emocjami, myśleniem itd. Toksyczne popapranie, ciągle mu się coś wydaje, ma się za pępek świata itd, trudno opisać to co dziwne.

Gość gość
Glupoty piszecie. Szukacie zaleznosci tam gdzie jej niema. Kto kolwiek z was czytal kiedykolwiek horoskopy wie ze to bujda i sciema zrobcie doswiadczenie na grupie znajomych. Dajcie im nie podpisane charakterystyki znakow zodiaku i niwch wskaza ta ktora uwazaja ze najlepiej ich opisuje i niech opisza jqkas inna osobe. Potem sobie to porownajcie. Bonturaj w charakterystyce strzelca wypisaliscie cexhy ktore sie powtarzaja u wielu facetow. Sam jestem strzelcem ale te cechy ktore opisaliscie pasuja mi do kilku znajonych co strzelcami nie sa. A mam jeazcze 2 znajomych co sa tez strzelcami i ten opis rowniez do nich nie pasuje.

Gość gość
Wiem, że robiono eksperymenty z jednym horoskopem, który rozdawano wszystkim uczestnikom badania, mówiąc, że jest to ich indywidualny opis znaku zodiaku i wszyscy uczestnicy podpisywali się obiema rękami, że jest to opis ich cech charakteru (zodiakalnych cech). Podświadomie identyfikowali się z horoskopem uniwersalnym, nie zaś szczegółowym. ALE Nie mylmy horoskopów z czasopism i ezoTV . Najważniejszy jest kosmogram na podstawie dokładnej daty ur. Często niestety/stety definiuje nas w dużej mierze znak słońca i ascendent (to co widzimy patrząc na dana osobę). Znam chyba z 6 panów spod znaku strzelca i charakterologicznie, nie obyczajowo czy kulturowo są "strasznie" podobni.

Gość gość
A ja w znaki zodiaku wierze i to bardzo. One odzwierciedlają autentyczne charaktery. Znam 3 koziorozcow kazdy z nich zamkniety w sobie, oziebly, nie okazujący uczuc, znam kilku skorpionow kazdy z nich pracowity zazdrosnik, znam kilka bykow kazdy z nich rozsadny, ceniacy sobie wygode i luxus no i znam tez kilku strzelcow roztrzepane, z wydumanym ego, niedojrzali jak piotrus pan

Gość gość
gość dziś trafiłeś w samo sedno. Też tak sądzę :)

Gość monika 6
Oczywiście, każdy Strzelec jest inny i trzeba głębiej spojrzeć w horoskop urodzeniowy, ale są cechy które wiążą Panów spod tego znaku. Np. ten sławny optymizm Strzelca. Strzelcy mają najbardziej "otwarty" uśmiech :) po którym czasem można ich poznać i który nie spotkałam np. u panów Skorpionów, którzy często są bardziej tajemniczy lub podejrzliwi. Z mojego doświadczenia wynika, że typowy Strzelec jeśli jest zainteresowany, to sam rusza do akcji. To nie typ męczennika, który tęsknym wzrokiem spogląda i czeka na inicjatywę kobiety. Jestem ze Strzelcem i nie jestem ani przebojowa, ani zbyt rozrywkowa. Jestem wręcz jego przeciwieństwem. On bardzo mi się podobał i stosowałam tylko "przyciąganie pasywne" . Jest typowym wzrokowcem, ale myślę, że na serio połączyły nas wspólne zainteresowania i miłość. Zakochany Strzelec potrafi zaakceptować różnice charakterów. Takie uzupełnianie się jest fascynujące. Byle go nie zagłaskać i nie zanudzić :)

Gość gość
Cholerne noezdecydowanie lenie p***y I c***y

Gość gość
Hej, Monika 6 spod jakiego jesteś znaku? :p

Gość gość
Monika 6 co to znaczy przyciąganie pasywne?

Gość gość
Mój strzelec jest bardzo troskliwy, dba o rodzinę, lubi zajmować się naszymi dziećmi, generalnie pozytywnie nastawiony do życia, trochę nerwus ale szybko mu przechodzi (zresztą podobnie jak ja), nie ma problemu z okazywaniem uczuć, lubi seks, bywa zapominalski (smieje sie, że ja jestem jego twardym dyskiem), nie ma humorów i fochow, nie jest uparty (bardzo łatwo udaje mi się go przekonać do moich pomysłów), nie jest nudziarzem. W związku z moim strzelcem nie ma rutyny - lubi zwiedzać nowe miejsca, lubi spędzać czas z rodziną (w większości przypadków my + dzieci, chociaż uda się też czasami wypad bez dzieci).

Gość gość
Strzelec najlepszy znak zodiaku!

Gość Zonkkk
Nie, strzelec nie jest najlepszym znakiem zodiaku, nie ma najlepszego, tak jak nie ma najgorszego znaku. Wspólną cechą strzelców jest jedynie duży zasób energii, reszta cech to ruletka. Strzelce to nie zawsze uśmiechnięci optymiści, często małostkowi gracze, z wysokim mniemaniem o sobie.

Gość gość
"Strzelce to nie zawsze uśmiechnięci optymiści, często małostkowi gracze, z wysokim mniemaniem o sobie." X Podobnie jak inne znaki - znam parę osób tego typu nie strzelców.

Gość gość
Z moich obserwacja facet strzelec jest wulkanem energii, bardzo impulsywny, ma duze poklady agresji, jesli nadepnie mu sie na czuly punkt potrafi byc brutalny i msciwy. Generalnie trudny charakter. Silny i trudny charakter. Nie kazdy moze byc przyjacielem strzelca. Strzelec ma specyficzne poczucie humoru, jest brutalnie szczery, czesto potrafi kogos obrazic i nawet o tym nie wiedziec.

Gość gość
Jak mysle o strzelcach pierwsze co mi przychodzi do glowy to energia i upor.

Gość gość
Energia w znaczeniu fizycznym - ADHD, czyli biegam, jeżdżę, latam, pływam, albo pracoholik, a raczej wszędzie mnie pełno.

Gość gość
Znam strzelca opryskliwego, o niskim poczuciu humoru,zrzędliwego, jedyny plus, że jest pracowity.

Gość gość
Jestem strzelcem i wiem, że posiadam dużo atutów, ale przyznaje się, że inni mogą mieć ze mną problem - przy czym mam to gdzieś bo to oni mają problem :-D