Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keyjene77

strzelec-facet-poproszę o krótką charakterystykę

Polecane posty

Gość 1011010
Trzeba mieć niezły nagar pod kopułą, żeby charakteryzować/klasyfikować ludzi na podstawie jakichś durnych znaków zodiaku albo imion.

Gość gość
Może znajdziesz na to lek? :)

Gość BlondynkaSzatynka
Większość społeczeństwa klasyfikuje ludzi wg zarobków, koloru włosów albo stanu posiadania mniej szkodliwa wydaje się klasyfikacja wg znaków zodiaku.

Gość BlondynkaSzatynka
Dzieli nas też polityka więc wybieram horoskopy...

Gość gość
Strzelec to specyficzny znak ego ego i jeszcze raz wielkieEGO

Gość gość
19.48 co musi mieć w sobie kobieta aby ci się spodobała?

Gość gość
19.48 co Cię najbardziej kręci w kobietach?

Gość gość
19.49 jakim trzeba byc zjebem aby marnowac czas na temat ktory ciebie nie interesuje, wejsc na niego tylko po to aby zostawic komentarz. Nie wierzysz takie bzdury po huj tu qchodzisz wypierd... leczyć kompleksy gdzie indziej.

Gość gość
20.27 dokładnie, zawsze mnie to zastanawia, bo ja nie wchodzę na tematy które mnie nie interesują. To już naprawdę komuś się nudzi

Gość monika 6
Ja będę się upierała przy swoim, że typowy Strzelec , to optymista, Nie mówię tu o tych, którzy mają np. Księżyc i ascendent w znaku Koziorożca. Taki Strzelec rzeczywiście możne mieć bardziej surowe oblicze... Wymądrzanie się , to też typowa cecha Strzelca. Czasem muszę sprowadzić jego Ego do normalnych rozmiarów :) 7:24 Jestem panią Rak. Czyli woda i ogień. 8:23 Chodziło mi o to, że to ja sobie jego upatrzyłam, ale w życiu nie uganiałabym się za nim. Przyciąganie pasywne, czyli danie mężczyźnie zielonego światła. Jeżeli jest to odpowiedni mężczyzna, to czasem wystarczy spojrzenie w oczy, uśmiech i.t.d

Gość gość
Dzięki Monika 6, moja znajoma też jest rakiem i ma męża strzelca, te znaki mimo różnic przyciągają się :)

Gość gość
Faceci o których tu mowa z mojego sąsiedztwa mają wielkie brzuchy i mniemanie o sobie.Trzeba chyba iść n siłkę a w przerwach poczytać zacną lekturę

Gość gość
"Faceci o których tu mowa z mojego sąsiedztwa mają wielkie brzuchy i mniemanie o sobie." X A Ty wiesz jaki znak zodiaku ma każdy facet z Twojego sąsiedztwa?

Gość gość
Notuj "Mała" ;) by przyciągnąć faceta strzelca trzeba być gdzieś blisko w grupie jego znajomych, na uczelni w pracy, w klubie lub na imprezach, których bywa. Rzadko podchodzi do lasek, które pierwszy raz widzi na ulicy, w oknie czy na "wystawie" ;) Musi być kontakt i zainteresowanie jak tu ktoś napisał patrzenie w oczęta zachęta przez uśmiech. Moja siostra poznała swojego pana w pracy, jest jej szefem, koleżanka chodzi ze swoim wykładowcą, a jeszcze inna w klubie sportowym. Ważne jest żebyś była pogodną osobą doceniała ich zainteresowania czasami chwaliła i podziwiała ich zasługi. Strzelec lubi jak się go "podziwia" ale nie nachalnie. Nie czepiaj się i daj mu wolność. Jak będzie Tobą zainteresowany sam zainicjuje dalsze kontakty :)

Gość gość
Czytałam kolejne wpisy i akurat w tych strzelcach które znam zgadza się wiele tych negatywnych cech. Wybujałe ego, egocentryzm, brak wyczucia totalny, nieomylność, wrogość, niestabilność emocjonalna itd, ale może akurat oni wszyscy ćpali, tylko o tym nie wiem :D

Gość gość
fajni sa www.youtube.com/watch?v=DMOjUJIN5yU

Gość gość
A Ty wiesz jaki znak zodiaku ma każdy facet z Twojego sąsiedztwa? X Wszyscy w moim akademiku to jedna wielka piwna rodzina ;)

Gość gość
W akademiku i już z wielkimi brzuchami?

Gość gość
Witamy w czasach McDonald's nawet strzeleckie dzieci się im nie oparły :) :) :)

Gość gość
Wszelkie grubasy są wykluczone z naszej strzeleckiej rodziny.

Gość gość
Jakie kobiety maja szanse u strzelca? Na pewno nie dominujące, my musimy stawiać na swoim, koniec. Dziwne, ale chyba lew powinien być samcem alfa podczas gdy to ja czuje tą powinność, nie jako przywilej lecz obowiązek. Nawet ludzie patrzą mi się na ręce i oczekują, że załatwię to czy tamto przywódczą decyzją.

Gość gość
Ciekawy związek mogły by stworzyć dwa strzelce. I fakt strzelec musi postawić na swoim.

Gość gość
Ja z mężem jesteśmy strzelcami - żadne z nas nie musi postawić na swoim, bo z reguly mamy zbieżne zdanie.

Gość gość
To typ faceta który pozornie lubi wolność, zawsze musi mieć jakąś laskę przy boku, długo nie potrafi żyć tylko sam dla siebie, no może wytrzyma do pół roku ;)

Gość gość
A jaki typ kobiety go kręci uległa czy raczej w tę drugą stronę?

Gość oksymoron na  lipiec
Współczuję bo niby lubi śmiałe babki, ale jednak muszą być one uległe. Czyli uległa śmiałość

Gość gość
Olej strzelca, on wiąże się często z wygody.

Gość gość
Hm dziwne uległa śmiałość. No to ja chyba podziękuj, bo uległa nie jest, jestem uparta, itp. cenię sobie wolność i daję tę wolność innym.

Gość gość
Patrząc na kilka partnerek strzelców nie widzę praktycznie żadnych podobieństw, ani w charakterach, ani w wyglądzie. I proszę nie pisać, że strzelec musi czuć się wolny bo to kolejna bzdura. Każdy facet z jajami niezależnie od znaku nie lubi jak się nim rządzi, szuka po prostu partnerstwa. Amen

Gość gość
Lubią odstrzelić sobie od czasu do czasu jakąś łanie. Dobrze byłoby, gdyby były coraz młodsze i ładniejsze. Lubi czerpać z życia ile się da ;-)