Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość keyjene77

strzelec-facet-poproszę o krótką charakterystykę

Polecane posty

Gość Zosiasam
Zawsze polezie tam gdzie jest wygodniej, a będąc w związku choć trudno nazwać relacje ze strzelcem związkiem wiecznie kokietuje i marzy o innych kobietach.

Gość gość
Mam meza strzelca i raczej sie rodzwodze wkrotce. Zdrady, prostytutki, playstation, problemy ze stala praca, klamstwa:p

Gość gość
Mam szefa strzelca. Babiarz, molestator, nerwus z dwubiegunowka, egoista i d**ek kompletny.

Gość gość
Strzelec lubi rządzić, robić biznesy i szpanować . Jest tak pochłonięty swoim biznesem, że szkoda mu czasu szukać miłości poza nią, dlatego jego kochanki to zazwyczaj pracownice . A jak nie jest szefem to musi szukać poza środowiskiem pracy . I zawsze jest gotowy na nowy romans dlatego ich partnerki prężą się dwoją i troją by zadowolić takiego gogusia, który im tak po jakimś czasie ucieka hahaha

Gość Lol2

Czy 6 letni związek z facetem strzelcem to długi czy krótki etap w odniesieniu do tego niestałego znaku? I czy pan strzelec może cierpieć z miłości? Bo mam wrażenie, że mu dawne związki "wiszą" zero sentymentów i galop do przodu :( .

Gość Gość

To wieczność ;)

Gość Gość

Dziwni ludzie spod tego znaku wysysają z partnerek to co najlepsze, zostawiają później z dzieciakiem lub kłopotami. Szybko się nudzą i tak w nieskończoność. Nieważne ile lat czy dekad maja te "wielkie dzieci" w przerośniętych ciałach i z szerokim uśmiechem jak napalm wypalają wszystko wokół  by zyskać swoja iluzoryczną wolność, czyli brak obowiązków.

Gość Rokko

Strzelec nienawidzi małżeństwa, popełnia je góra 2x, a później uznaje tylko związki partnerskie. I tak trzymać !

Gość luba

uspakaja się po 40-ce, prowadzi bardziej osiadłe życie z jedną partnerką

Gość Gość
Dnia 7.07.2018 o 03:28, Gość monika 6 napisał:

Ja będę się upierała przy swoim, że typowy Strzelec , to optymista, Nie mówię tu o tych, którzy mają np. Księżyc i ascendent w znaku Koziorożca. Taki Strzelec rzeczywiście możne mieć bardziej surowe oblicze... Wymądrzanie się , to też typowa cecha Strzelca. Czasem muszę sprowadzić jego Ego do normalnych rozmiarów 🙂 7:24 Jestem panią Rak. Czyli woda i ogień. 8:23 Chodziło mi o to, że to ja sobie jego upatrzyłam, ale w życiu nie uganiałabym się za nim. Przyciąganie pasywne, czyli danie mężczyźnie zielonego światła. Jeżeli jest to odpowiedni mężczyzna, to czasem wystarczy spojrzenie w oczy, uśmiech i.t.d

Ja też jestem panią rak i byłam w związku ze strzelcem 4 lata. Parę dni temu go zakonczylam. Dla mnie dramat. Rak ze strzelcem się nie dogada. Prawie wssyetko sie zgadza co tu piszą o Strzelcach. 

Gość Strzelec

Zaboboniarze