Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seeee minarzystka

czy moge oddac prace bez wiedzy promotora????

Polecane posty

Gość seeee minarzystka

mam czas do 10 czerwca. promotorka olala nas czekamy na odp. ale na maile nie odpisuje seminarium odwolala, tel wylaczony!!!! u nas na uczelni jest program antyplagiatowy!!!! po antyplagiacie ocenia prace komisja i pisze potem uwagi co zmienic na lepsze. i tu jest problem praca wyslana do promotorki miesiac temu. nie odpisala ani nic:( jest 8 osob ktore nie maja odp w tym ja! i tu pytanie czy mozemy dac do oceny prace bez zgody promotora???? bo ponoc w dziekanacie zgody nie trzeba!!!! boje sie tylko ze promotorka wscieknie sie!!!

Gość ja bym poszła do dziekanatu si
ę dowiedzieć, ale pewnie przyjma

pierwsze slysze,ze ktos iny ocenia niz poromotor...u mnie poki promotor nie uznal,ze jest ok,nie moglam oddac pracy do dziekanatu..a jak juz byla oddana,to zadnych poprawek juz wniesc nie wolno bylo...ja bym poszla do dziekana,niech szuka pindy

U mnie na uczelni jest tak, że oddając pracę muszę mieć zgodę promotorki, ona zatwierdza mi tą pracą i podpisuje sie na 1 stronie z datą przyjęcia pracy

Gość seeee minarzystka
aha:( u nas lipa. kolezanka oddala mimo ze jej promotor olal ich i nie sprawdzil:( i nie bylo zle. komisja przyjela, napisali uwagi i teraz laska poprawki robi:(