Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmaammmccia kalinki

O ktorej godzinie kapiecie dzieci ??????????

Polecane posty

Gość mmaammmccia kalinki

Jakie poszczegolne czynnosci wykonujecie przy dziecku pod wieczor?karmienie, kapiel i l ...................................?

ok 19:30, przed kąpielą je kaszkę - łyżką ok 18:30 - 19:00. kolejność musi być taka, ponieważ są dni ze ładnie zje i się nie pobrudzi, a są takie że kaszka jest w uszach, nosku, wszędzie. Koniec kąpieli ok. 20:00, flacha z mleczkiem zagęszczana i śpi do rana, do ok. 7:00 - 7:30

Gość ze wzgledu na dzieci
a ile ma miesiecy? Moja ma kapiel o 19 a o 19.30 pije mleko i spi ok. 20-21. Ma 11 miesiecy

Gość mmaammmccia kalinki
moja corcia ma 2,5 miesiaca.kapie ja tak o 19 po kapieli mleczko. i spanko. ale mała ma problemy z wieczornym zasnieciem.Niewiem co robie zle?

Gość Ale fajniiie
Ja kąpie o 18-tej, i zazwyczaj o 18.45 mały już śpi :D Rano budzi sie najwcześniej o 7-ej :-) Ma 2 latka

Ja o 18 , potem cycuś , a z zasypianiem jest różnie . Czasami zasnie zaraz po jedzonku , a czasami po kilku godzinach

Gość a mycie zebow po kaszce
?

u nas corka 10 mies kapiel o 17 :30 kaszka i o 19tej spanie syn 3,2 latka kapiel 19ta 20ta spanie oboje spia przewaznie do 7, chociaz zdarza sie ze juz o 6tej ich slysze ;)

ja kładę malucha po 19, przed kąpiel a po niej cycuś i przy nim zaśnie,przeważnie śpi do 6, ma prawie 8 miesięcy

Gość mmaammmccia kalinki
A zdarza wam sie tak ze po kapieli i jedzonku dziecko niecche spac albo niemoze usnac.cO wtedy roie , macie jakies sposoby??????/

Gość ja juz tak mam
11 miesiecy! Naprawde niektore dzieci nie zasna z marszu, po za tym dziecko to nie robot, nie da sie go wylaczyc o danej godzinie. Ale mysle, ze w koncu sie unormuje. Czasem zasypianie trwa godzine czasem 15 minut. Spiewam, glascze, kolysze i przytulam. Taki sposob :)

Gość 2latka
kąpiel 23.00, spi do 9.00

Gość mmaammmccia kalinki
przytulilam corcie,wlaczylam karuzelke polozylam do lozeczka i usneła.

za 11 dni skonczy roczek kapiel o 19 pozniej butla i o 19.30 sam zasypia w lozeczku spi zazwyczaj do 7 .

Mamciu kalinki, moja malutka jak miala 2 miesiace tez nie zasypiala po kapieli - czasem i 2 h oczeta szeroko owarte miala. kapalam ok 19.30 - 20, potem cycus i niby powinna spac, ale czesto zabawila do nastepnego cycusia o 22 :P Potem jak troszke podrosla (nie pamietam kiedy to przyszlo) zaczela zasypiac ok.21. I tak mamy do dzis - kapiel ok 20, i spanie 20.30 - 21.