Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pokonac stresss

czy jet duza szansa ze jestem w ciazy ?

Polecane posty

Gość pokonac stresss

witam was ;) piescilam sie ze swoim partnerem i doszlo do wytrysku ok. po 20 minutach jego penis został wprowadzony do mojej pochwy ale przed tym wyssałam sperme zanim go wprowadził , czy moge byc w ciazy ? był we mnie około 1 minuty.

Gość no nie mogę/
o Boże............. :O

Gość pokonac stresss
prosze odpowiedac powaznie,

Gość abcxyz
zalezy czy miałaś płodne

Gość pokonac stresss
a jesyt duza szansa :(?

Gość ktooos
no jest. bo to się bez gadania nazywa seks bez zabezpieczenia a z takiego seksu pochodzą dzieciiii. ja niby też wiem że bez stosunku sa małe szanse na ciąże a tak się martwiiiiie bo okres powinnam dostać teraz, spóźnia mi się - choć nigdy nie miałam regularnego. otóż między mną a moim chłopakiem nigdy do pełnego stosunku nie doszło ale pieścił mnie penisem w okolicach dróg rodnych. nie było wytrysku ani nic. później były pallce itpp.. jak myślicie.. ?

Gość ktooos
myślę, że to była raczej fanta:PP hehe ejj ale bez kitu. glupia jestem ze sobie wkrecam ale ja chyba juz tak mam. a ta ironia miala z Twojej perspektywy mowic ze raczej nei zaszlam? :P

Gość abcxyz
no możliwe jest:((bez zabezpieczenia;(( chcoiaz mimo wczystko bez wytrysku ale ja tez sie boje, a biorę tabletki wszystko zgodnie z ulotką i nie pozwalam na wyrysk we mnei a mimo tego boje sie

Gość pokonac stresss
hehe.. nie martw si enie zaszłas w ciąze :D:D:D

Gość pokonac stresss
al eon był we mnie nie cała minute.. spoznia mi sie okres jzu grubo dzis zorbie test mam cykl 36 dniowy a mam dzis 41 dzien. nie wiem czy to przez stresy czy jak .. ;]

Gość abcxyz
taki strach zawsze jest... poza tym jakos "dziwnie" mi "tam" , ale mysle ze nei powinnas sie martwic bo jeszcze ci opozni, tylk ozrob test jak tez mialam taka sytuacje przez braniem tabletek, wszystko przemawialo za tym ze jestem w ciazy temperatura powyzej 37, bole piersi, sponiajacy okres a mam bardzo regularny a tu wyszlo ze nie ma:))

Gość pokonac stresss
ja własnie zawsze przed okresem mam temprerature 37. stopni bolace piersi wzdety brzuch i etraz tez mam takie objawy ale moga tez ozanczac ciąze ehh :(.

Gość abcxyz
bo to objawy tego i tego:(( i przez to zawsze ta panika:(( mysle ze mimo wszystko czekaj na okres bo jets juz blisko:)

Gość pokonac stresss
oby , było tak jak mówisz :)) dzieki za pocieszenie hehe :)

Gość abcxyz
nie ma za co :)wiem jak to jest sama sie teraz boje:((

Gość pokonac stresss
Ty na pewno nie jestes w ciązy nie boj sie .. przez stres mozesz sobie tylko opoznic okres :(:*

Gość ghg
przeciez plemniki na powierzchni giną, a ty mówisz, ze dopiero po 20 minutach oj dzieci