Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

wiolkcia u mnie jest to samo-moja chrzesnica mowi do mnie asia i juz. ja tez nigdy nie zwracalam na to uwagi a teraz panna ma juz 12 lat i za pozno jest przekonywac ja do tego zeby mowila mi 'ciociu' :) bratka moja mama byla chudzina taka jak ja i do 5 miesiaca nie bylo po niej widac ze jest w ciazy a pozniej hihi pozniej to najpierw szedl duzy brzusio a pozniej szla ona sama;) tazke nie wiadomo... a ja mam dziewczynki od zawsze problem z tym ze nie moge przytyc - mam 170 i waze 52 kg i juz jest lepiej bo kiedys wazylam 48:((((

mojemu mezowi to nie przeszkadza bo on lubi takie chudziny ale ja zawsze sie wkurzalam ze mam ramiona jak wieszaki i nogi jak patyki:(

jednak z czasem mi przeszlo i stwierdzilam ze tym narzekaniem nie pomoge sobie i nic nie zmienie wiec olac to;) ale boje sie porodu dziewczynki.... jak ja taka chuda urodze???

Gość MoniaKr
Asiulek masz racje nie ma sie co dolowac, widocznie taka masz przemiane materii i kropka. zreszta skoro podobasz sie mezowi taka jaka jestes to SUPER i czego wiecej chciec;) a ciaza... asiu czasami filigranowe kobietki rodza bez problemow a te o szerokich bioderkach np z komplikacjami... nie ma reguly:)

Witam Wszystkie Dziewczyny. Byłam na krótkim urlopie a w somu nie mam neta :( wiec dopiero teraz mogłam poczytac co u Was. :) Oczywiscie powiem Wam co u mnie :) Od zeszłego poniedziałku walczymy z mężem dzień w dzień, żeby były efekty :) Mam nadzieje ze w tym cyklu zajde :) Słuchajcie, a jesli cały tydzień sie staralismy to kiedy moge zrobic pierwszy test? W dniu spodziewanej miesiączki??? Pozdrawiam :)

Gość MoniaKr
a mi dziewczynki urosly cycuszki:)))) z tego sie akurat ciesze bardzo. a reszta bez zmian - nic nie widac.

Gość luleczka1982
cześć kochane kobitki!!! faktycznie po weekendzie dużo tu głośniej :) :) :) Mój weekened z teściami minął szybko. bratka nie martw się.ja przy pierwszej ciąży jak tylko zrobiłam test i wyszedł pozytywny to od razu pobiegłam do gin razem z mężem a tam...nic,pusto na ekranie usg.lekarz mnie zdołował,że może test się pomylił i kazał zrobić betę,która potwierdziła ciążę.poszłam na drugą wizytę ok.6tyg. i wtedy serduszko już biło :) będzie dobrze kochana,zobaczysz :) MoniaKr jak tam twoje poranne dolegliwości???Nadal męczą?

Gość MoniaKr
AAAA ja zrobilam przed @, moja przyjaciolka zrobila 1.5 po zaplodnieniu hehe i wyszedl wiec wiesz... ale najlepiej poczekac do @. no i zycze ci dwoch kresek kochana!!!!!

Gość MoniaKr
luleczka ja nie wstaje z lozka bez przegryzienia chocby sucharka i pomaga. nie mam mdlosci - mam za to wilczy apetyt:) a reszta ok, tzn plamienia ustaly, czasami kluje mnie w brzuchu ale lekko wiec nie panikuje.

To Dziewczyny, zrobie TEST 25 lipca :) To Mój Termin :) Nie wczesniej i nie pozniej :)

Gość luleczka1982
MoniaKr to super! bardzo się cieszę :) A czemu Tysia się nie odzywa???Miała na wczoraj termin @ i nic nie pisze!Może niedługo się odezwie z dobrymi wieściami.Trzymam kciuki!

CZESC GADUŁY;) ale sie rozisalyscie od rana hehe. luleczka masz racje po weekendzie dajemy czadu:) bratka ja tez trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok! moniu ciesze sie ze juz dobrze sie czujesz, dbajcie o siebie mamusie nasze kochane!!! wiolcia i dziewczynki napisze wam ze ja do mojej chrzestnej mowie po imieniu, zawsze byla \'ania\' i juz. teraz niekiedy mowi mi IGUNIA...\'CIOCIU ANIU\', a nie \'ANIU\' - a ja kilka razy powiem ciociu i dalej swoje ANIA... AAAAA1980 poczekaj z testem do @. bedzie wiarygodniejszy:)

czesc iguś - a widzisz u ciebie jest odwrotnie z tym mowieniem po imieniu - ale widzisz nikt nie zwracal ci uwagi i tak zostalo:) AAAAA1908 mozesz 2-3 dni przed zrobic bo to jeszcze tyle czasuuuu. ja bym sie skusila bo jestem niecierpliwe babsko:P

Gość luleczka1982
IGA, wiesz jak to jest z tymi testami...ciężko jak holipka :)

luleczka i reszta dziewczynek - asiulek to niecierpliwe a ja zawziete babsko:P jak se postanowie ze nie zrobie to bede sie meczyla i... nie zrobie. tzn jesli nie mam tesciora w domu bo jesli mam w szafeczce to uuuu ciezko ciezko przejsc obok obojetnie...

Gość MoniaKr
masz racje iga ciezko jest przejsc obojetnie. mi tez sie to nie udalo i zrobilam test przed dniem @. a ile razy robilam duuuuzo przed @ i tylko ciagle 1 krecha... ale czlowiek ma nadzieje ze sie udalo, prawda?

Gość MoniaKr
dziewczynki i tysia sie odmelduje:) oby miala dobre wiesci!

dziewczynki planujecie jakis wyjazd na wakacje? ja wybieram sie juz w piatek wiec nie bede miala przez praiw 3 tyg dostepu do netu:(((( ja sie juz od was uzaleznilam hehe - jak ja to przezyje????

igunia ja wyjezdzam w ten czwartek, jedziemy nad morze jednak i mam nadzieje ze bedziemy miec pogode. mamy zamiar na 2 tyg ale to sie okaze:) a ty pewnie do slonecznej chorwacji??? super!!! igus a mozesz napisac ile bedziecie placic za kwatere? my myslelismy o chorwacji w tym roku ale podobno ceny poszly ostro w gore:(

napisz do jakiej miejscowosci sie wybieracie - moze ktoras z nas sie skusi jesli nie w tym to w nastepnym roku:) ja jade do rewala, juz 4 raz hehe, uwielbiam to miejsce bo nie lubie np mielna czy kolobrzegu ze wzgledu na mase ludzi.

luleczka1982 - u mnie już 7 tydzień leci. Ja w tym roku już urlop odbęniłam, 9 dni w Zakopanym, było super no i tam zmajstrowaliśmy naszą kropeczkę ;) więc trzymam kciuki i za Wasze urlopy 🌼 W tym roku mam jeszcze dwa tygodnie wolnego w sierpniu, ale bez żadnych konkretnych planów - trochę się spłukaliśmy w tym Zakopcu, a jakby nie patrzeć czeka nas teraz sporo wydatkóe ;)

my wybieramy sie w okolice MAKARSKIEJ czyli dalmacja - daleko ale mamy autko na gaz wiec luzik:) za pokoj 4 osobowy wychodzi nam po 10 euro od łebka wiec wydaje mi sie ze stosunkowo tanio. pokoj z widokiem na adriayk ale nie bedziemy nad samym morzem i nie w samej makarsiej bo tam jest oczywiscie drozej. moi znajomi byli i podobalo im sie, stad mamy namiary:) szperalam w necie ale rzeczywiscie wszystko jest albo cholernie drogie albo juz zarezerwowane:(

my jeszcze nigdzie nie bylismy w tym roku, jedynie na weekend wyskoczylismy nad jeziorko. bratka wiec urlopik sprzyja:-) no ja dostane @ 23.07 wiec rowniez bede tam miala dni plodne;)

bratka to super! gory, swieze powietrze, zmiana klimatu i ciaza gotowa;) ja tez tak chce!!! igis a tobie zazdroszcze tego wylegiwania sie na plazy i tego cieplutkiego morzaaaaaaa....

ale Wam zazdroszczę dziweczyny tych wakacji. ja fakt mam 2 tygodnie wolnego po ślubie ale nie wyjeżdzamy nigdzie- pojedziemy remontować domek- jednym plusem jest to iz nie jest to w centrum miasta i blisko do zalewu i fajnego klubu cocacabana:):):)hihihhi zaraz zaczynam dzwonić do grajka weselnego by ugadać szczegóły i do księdza- mam nadzieję że wszystko załatwie:)

wiolkcia to fajnie ze w takim fajnym miejscu mieszakcie:-) iga a dlaczego ty zakladasz ze 23 dostaniesz @??? chcesz po dupie dostac??? ;) nie ma takiej opcji, zobaczysz ze ona nie przyjdzie hehe.

zreszta wiolkcia, po weselu bedziecie dochodzic do siebie, ogladac zdjecia, plytke, omawiac wszystko setki razy:-) to bedzie fajny czas! my tez po slubie nigdzie nie bylismy, nie bylo podrozy poslubnej tylko tak jak w waszym przypadku - REMONT mieszkanka...