Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

Gość Radosna27
Cześć dziewczyny Można do Was dołączyć?? Staramy się z mężem o dzidzie od stycznia. W maj się udało, niestety okazało się, że jest to ciąża pozamaciczna. Ale teraz jest juz dobrze i możemy znowu się starać :) I znowu zaczynam odliczanie do okresu, który mam nadzieje nie przyjdzie.

Gość wazka79
TYSIA ------ tempke powinno sie mierzyc zawsze o zblizonej porze wtedy wynik bedzie najbardziej wiarygodny:-) oczywiscie przed wstaniem z lozka - otwierasz oczy i pierwsza rzecz jaka robisz to bierzesz termometr:-D mozesz zwyklym termometrem:-)

Czesc wazka ty wstreciuchu nie odzywalas sie tak dluuuugo!!!!!!! Super ze poszlas do lekarza! Przynajmniej wiesz ze wszystko ok. Jak bylo na wakacjach???? Radosna witamy serdecznie:-D Wskakuj do tabelki naszej:))))

Gość wazka79
CZESC RADOSNA27:-) Zapraszamy do naszego grona pozytywnie nastawionych dziewczynek:)))) skad jestes? jak tam twoje nastawienie do tej calej sytuacji zwiazanej ze staraniami o dzidzie??? bo ja jak widzisz chyba po wolutku popadam w jakas paranoje:((((

Gość tysia123
wazka super cie widziec. Jesli pamietasz wypisz badania jakie zlecil ci lekarz -

Gość tysia123
hej radosna ;))) fajnie ze nam sie grono powieksza. Widze juz po twoim nicku ze pasujesz do nasd - pozytywne nastawienie to podstawa ;)

Gość wazka79
IGUNIA wiem wstretna jestem:P Ale juz sie poprawiam! Urlopik sie udal, bylo superowo, odpoczelam sobie ale cholerka byl luz blus, bylo przytulanko i wielke g... z tego wyszlo. wiec jakis tam niesmak pozostal:/

Gość wazka79
Mi zlecil dosc duzo badan - oczywiscie morfologie, cytologie, poziom hormonow, posiew z pochwy (chlamydie itp), USG, test na wrogosc sluzu. I wszytko oki.....

Gość Radosna27
NICK...........WIEK.......CYKL.........@......... .MIASTO(WOJ)......DZIECKO Kasssiula........26.........4.........03.07.......Bielsk o..............0 Tysia_86........23.........2.........12.07.......Toruń ...............0 Asiula78.........31.........7.........17.07.......Kraków .............0 karola.w.........24........16.........19.07.......Wrocla w...........0 IGA................29.........7..........15.09......POZN AN...........0 magdalenka.s....29.........6.........22.08.......gdańsk. ...........0 kamilsien..........29.........7.........22.08.......Zamo ść............0 JOWITA.LODZ....29.........7.........23.08.......Lodz.... ........... ciamciaramciam...25.........3.........21.08.......Wrocła w ........0 ważka79 ...........29........11.........14.09.......Radom........... .0 tysia123............27.........4.........21.08.......lub lin..............0 żolinka..............28...................21.08...... jaworzno..........0 AAAAA1980.........28.........3.........18.08.......POZNA Ń ...........0 bibi ..................26 ........5.........25.08.......wawa .............0 misia1990...........19.........3.........25.08.......Bie lsko-Biała.....0 wiolkcia..............27.........4.........29.08.......z abrze...........0 Sralis Margolis.......36.........3.........31.08.......Kraków...... .....1 Iza_R.................30.........8.........30.08.......Ł ódź...............1 anulka-84............24........12.........27.08......Byd goszcz........0 Koralina82..............27.........3......08.09......Byd goszcz.......0 Radosna27............27..........5......12.09......Kielce..........0 BRZUCHATKI : NICK..............WIEK...CYKL..TC...TERM.POR....MIASTO.. ..OSTATNIA @..DZIECI bratka_............27....11....10...05.03.10....Trójmias to...28.05...0 wazka85............24.....1.....8...09.03.10....Lisburn. ......3.06.....1 Moniakr.............26.....3.........................Lod z ................... luleczka1982.......27.....2.....6......???......gdansk.. ....20.06.....0 Monikaddd..........22....18.....6...26.03.10....Białysto k............... Dzięki za przyjęcie do grona staraczek :) Mam nadzieje, że nie długo wszystkie się dopiszemy do tabeli jako brzuchatki :))

Gość Radosna27
wazka79 - Moje nastawienie? Bardzo pozytywne. Wiem, że co najgorsze już za mną i teraz może być tylko lepiej. W szpitalu po operacji po ciąży wszyscy sie dziwili,że taka jestem uśmiechnięta. Już nie mogliśmy się z mężem doczekać jak zaczniemy znowu staranka.

Gość magdalenka.s
Czesc dziewczeta;) Igunia ja chyba podziele twoj los - boli mnie bardzo brzuch poza tym pojawily sie plamki wiec same widzicie jak bardzo psychika jest w stanie nas zmylic:-( No ale poczekamy jeszcze troszke az sie rozkreci - mimo to mysle ze to juz kwestia dni a moze nawet godzin. Radosna czesc:))))) Fajnie ze sie dolaczylas do nas! Wazka fajnie ze juz wrocilas:-D Nie zalamuj sie kochana - w wielu przypadkach tak wlasnie jest ze wyniki badan sa super a ciazy nie ma... musimy czekac cierpliwie:)

Gość wazka79
radosna to swietnie ze jestes taka optymistka!!! kurde ja tez bym tak chciala... a u mnie jest odwrotnie, zalamuje sie latwo niestety. czesc madzia! ja po przeczytaniu wczesniejszych postow myslalam ze na 100% wam sie udalo... a ty piszesz ze nie:((((( dziewczynki dzis mamy jakies spotkanko na forum tak??? o 21????

Gość wazka79
Ja sobie nawet pomyslalam ze gdyby udalo mi sie zajsc w ciaze i pozniej by sie okazalo ze sa problemy to nie wiem, chyba bym nie wyszla z depresji:( wkurza mnie to ze jestem slaba psychicznie:/

Wazka nie zamartwiaj sie! Nie tylko ty sie dolujesz, kazda z nas w pewnym momencie przechodzi przez znizke formy. najwazniejsze to umiec sobie z tym poradzic:-D moja kuzynka starala sie o drugie dziecko dosc dlugo i w koncu im sie udalo - niestety poronila. ale jest tak silna psychicznie osobka ze zaraz po zabiegu stwierdzila ze tak musialo byc i koniec - zero placzu, rozdrapywania ran itp. trzeba zyc dalej. czy ja bym tak potrafila....? chyba nie bo tez jestem panikara jak cholera;)

tak wazka, dzis kto moze okupuje kompa od 21 hehe. mezowie nasi maja zakaz korzystania dzis wieczorkiem;) ja sobie chyba nawet wlane jakies piwko bo dzis kiepski nastroj pewnie bede miala;) ale posiedze z wami troszke i mi przejdzie:-D

Gość magdalenka.s
No niestety Iga, to jeszcze nie moj czas chyba:(

Gość magdalenka.s
Kurcze a tak ostro pracowalismy w tym cyklu. Cos wam wyznam tylko ciiiiiii nie mowcie nikomu:P kupilismy sobie z mezem zel do masazu:-D jest swietny, polecam:-) wiem, wiem, swintucha ze mnie hehe.

Gość wazka79
HA HA HA my tez kiedys mielismy taki zel:-D DUREX play sie nazywa, fajjjjnyyyy;)

Gość wazka79
ale nam sie temacik rozwija:P:P:P:P

Gość magdalenka.s
Wazka my tez taki kupilismy - dziewczynki jest cala seria hehe my mielismy niebieski;) Kochane, ja na razie zmykam, jak sie troszke obrobie to zajrze no i mam nadzieje ze o 21 bedzie nas tutaj ful:)))))

Gość wazka79
dobra, ide cis zjesc bo az mi w brzusiu burczy. Do uslyszonka o 9 mam nadzieje:) milego dnia babeczki!

Gość Radosna27
wazka79 - Nie wolno się załamywać. My z mężem cieszymy się,że ze mną jest wszystko w porządku. Uadło się uratować jajnik i jajowód, no i moje życie (bo już miałam krwotok wewnętrzny jak mnie zawiózł do szpitala). A dziecko? Jeszcze będziemy mieć. I to nie jedno. Ale teraz koniec takich tematów. Miało być pozytywnie :))

wszystkie uciekaja to ja chyba tez:-( PRZYPOMINAM DZIS O 21 ZEBRANIE KOLKA GOSPODYN WIEJSKICH:p:p OBECNOSC OBOWIAZKOWA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Radosna, masz racje - bylo minelo nie ma co rozpamietywac. teraz musi byc juz tylko lepiej. poza tym prawda jest ze co nas nie zabije to nas wzmocni i tak musimy teraz myslec:-D

Radosna jesli mozesz napisz prosze jakie mialas objawy ciazy pozamacicznej - czy to byl wlasnie ten krwotok? kiedy sie to wydarzylo tzn po jakim czasie od zaplodnienia? jesli nie chcesz tego wspominac to nie odpisuj:-) pytam bo wiesz, to sie czesto zdarza, prawda? i dobrze jest wiedziec co sie wtedy dzieje.