Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

Gość tysia123
zolinka popieram. Rzeczywiscie dzis jakis nudny dzien ;/ Jeszcze do 12 to szybko czas plynał, ale potem.... masakra ;/

Gość tysia123
tez mi sie zdjecie bardzo podoba ;) wogole to rozwala mnie widok faceta z nowordkiem - silny facet i taka bezbronna kruszynka w ramionach..... juz sie nie moge doczekac jak zobaczę taki obrazek w zestawie: mój M i nasze maleństwo..... chyba się rozmarzyłam ;)

Fajniutkie zdjecie. Faceci jako ojcowie sa strasznie seksowni. Nie uwazacie? :) Tysia sliiiij te pierogi do Oli14, Haga dorwe je po zapachu tak wyglodnialam :D

Gość tysia123
zolinka po polskiemu mi tu pisać ;)))))))

Ja dziś zmykam wczesniej, bo musze na poczte pędzić odebrać moją przesyłkę z allegro. Moje pierwsze spodnie ciążowe - pewnie jeszcze za duże będą, ale co tam, ja mniejsza na razie nie będę więc sobie poczekają :) 🖐️

Gość Radosna27
Hej dziewczynki!!! Misia_dobrze, że w końcu jakiś lekarz Ci pomógł. Kuruj się i wypoczywaj. Spij dużo, bo sen jest bardzo regenerujący dla organizmu. Anulka_fajnie, że wszystko dobrze. A te wyliczenia tygodnia ciąży z ostaniej @ to głupota. Ja mam długie cykle i też poprzednio lekarz miał zagadke. Anulka siedz w domku i sie nie przemęczaj, bo dzidzia jest najważniejsza. Koralinka_dobrze, że sie wyjaśniło z tą @, bo przynajmniej jestes teraz spokojna. Właśnie zjadłam 2 princessy i poprawiłam paluszkami. Niezły mix. Nic się nie chce,a tu kupe roboty w domu. I dopiero środa. Jeszcze 2 dni do weekendu.

Gość Radosna27
Jakoś ostatnio mam pecha, ze jak ja jestem to Was nie ma. I na odwrót. :((

aleee pachnie zapiekankąąą!!.... mmmmmm... chyba zaraz umrzemy z mężem z głodu :D:D

Gość Radosna27
Żolinka_ochoty narobiłas na zapiekanke. Strasznie głodna jestem, ale czekam na męża jak wróci, żebysmy razem obiad zjedli. Niestety to nie jest zapiekanka :(

Piękne to zdjęcie Tysiu, a podpis po nim ... no właśnie czemu tan świat taki dziwny ..... ?

Gość Radosna27
Znowu wszystkie wywiało. Pewnie meczyki oglądają. Ja nadrabiam zaległości w czytaniu. Ciążowych objawów dalej brak, do terminu @ 3 dni.

a mi za te moje przeboje @ dała w pracy tak znać, że myślalam już rano żeby się zwolnić i iść do domu....:(