Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

Gość Radosna27
Vilemooo_kiedyś pisałam dziewczynom o moich przygodach. Jakbyś mogła się troche cofnąć (o pare dziesiatek stron ;), bo dokładnie to wtedy opisałam. Dziewczyny Wy tez tak świrujecie jak się zbliża termin @ ? Obliczyłam, że to dziś mam termin @ , a nie jutro.

No to Radosna jutro rano testuje !! :D Kurde, ja dziś siedze na forum, a w przerwach pracuję :o Chyba powinno być na odwrót ;)

a jeszcze jedno zmartwienie :( tylko nie krzyczcie ma mnie wiecie brzuch mnie prawie wogole nie boli a bolał wczesniej i jakoś tak się czuje jakby mały nie dawał znaków ze tam jest :( ale w sumie siedze w domu na l4 i odpoczywam a nie chodze 8 godz i nie nosze różnych ciężarów w miare lekkich ?? nie wiem czemu nie boli :(

Gość Radosna27
Vilemooo_ strona 105 :)) znalazłam specjalnie dla Ciebie. Już jestem z Wami ponad 100 stronek. Musze złożyć zażalenie żadnych fluidków dziś nie było, a są mi baaaaaaaaardzo potrzebne w tych dniach.

Misia - czy Tobie się, aż tak nudzi ? Czy masz za mało zmartwień, że ciągle wymyślasz coś nowego ? Nie boli, to dobrze, ciesz się !

martwie się bo tak bardzo chce tego maleństwa i żeby zdrowe była a usg dopiero za tydzień

tak spojrzalam na Twoj wiek misia , 19 lat, rany jak ja sobie przypomne siebie w wieku 19lat to szok, Ty masz juz dzidzie, a ja ledwo co poznawałam tajniki życia seksualnego:D:D

nio młodziusienka, jak te czasy sie zmieniaja szok nie bierz tego do siebie przypadkiem, tak poprostu jestem przerazona jak czas zmienia wszystko...

?musisz być widocznie bardzo dojrzała, że zdecydowaliście się na ciąże, kurcze ja to zanim wzielam slub, to poznalam rozne charaktery, rozne sytuacje :P i moj M. jest moim bardzo świadomym, trafnym wyborem, a tym bardziej decyzja o dziecku była podjęta po przemyśleniach i wspólnie, tak jakoś mnie wzieło na refleksje:D....

Sama będziesz STARAWA !!! :P Nie wiem jak reszta dziewczyn ale ja jestem piękna i młoda :D :P

w dzieciństwie lekko nie miałam :( a do tego jestem jedynaczka :( i chyba potrzebuje ciepła i rodziny

Nie chciałabym Cię Misiu urazić, ale ja uważam , że jesteś za młoda i obawiam się, że w przyszłości możesz żałować swojej decyzji (chociaż chciałabym żeby tak się nie stało). No ale to Twój wybór i nie zamierzam Cię oceniać. Mam tylko nadzieję, że Twój facet , bo z tego co pamiętam nie macie ślubu, również to dobrze przemyślał i będzie dobrym ojcem.

normalnie zaraz tu nie wytrzymam!!!! 😡 zniknely mi polskie znaki, tzn tylko tu wychodza w wordzie nie

jedna moja koleżanka z klasy urodziła 2 miesiące temu a druga rok młodsza jest w 5 miesiącu obydwie są szczęsliwe choć u nich to chyba nie do końca planowane było :)

bratka wlasnie o to samo mi chodzilo, ale sie powstrzymałam :) no ja tez sie czuje mloda, ale metryka nie kłamie:P....:D