Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

Ważka nie schizuj, jesteś ładne 12 lat młodsza ode mnie :) Szkoda czasu na schizy. Lepiej pomyśl, jaki by tu zeszycik kupić na ciążowy pamiętniczek... dla dzidziusia. Dasz mu w dniu ślubu ;-)

Sralis to byl komplement:):) a co do zeszyciku ,,zaczelam myslec o kolacjii,cos trzeba wtrabolicc,mezu tam juz cos pichcii co chwilaa nawoluje idee bo mu zaraz cerpliwosci braknie hihh pozdrowkaa

Gość bibi2206
cześc dziewczynki jeszcze ja znowu dzis, ale niestety z niczym pozytywnym ... tzn. znowu mnie melancholia naszła ... jestem teraz na forum 28dni, to mój pierwszy miesiąc tam z mierzeniem tempki.... i dziś kolejna osoba zaciązyła, i cieszę się bo po ok roku starań, po monitoringu w novum. i teraz mam melancholie że tak bardzo chciałabym żeby się udało, zeby zrobić M niespodziankę mówiąc m ze zostanie tatą. ile jeszcze trzeba czekać, ile miesięcy? ile razy próbować, i seks na siłę tzn. ciągle w głowie myśl czy się uda, a nie skupianie się na bliskości.

AHHH Bibi gdyby tak mozna byloo ci pomoc co bys juz miala to swoje upragnione szczescie to juz bym sie za to wzielaa...moge tylko trzymacccc bardzo mocno kciuczkii, mysle o tobie i dziewczynkach zeby sie wreszcie wami i mi udalo.....eh mam nadzeje zee ci sie uda ,,:)

Cześć Dziewczyny. Bibbi - głowa do góry! wazka i sralis - widze ze Wy dwie juz zdążyłyście sie nawzajem wesprzeć :) A u mnie ciagle brak @. Dziś mąż coś wspomniał rano, że za 2 dni może zrobimy test ciążowy :) a ja ze stoickim spokojem powiedziałam: nie ma po co, raz obliczyłam ze miedzy @ miałam 38 dni przerwy w 2008 roku. Oczywiscie nic nie powiedziałam ze wczoraj robiłam test ;) Miłego dnia Dziewczyny :)

Gość IGA.POZNAN
czesc dziewczynki:-) bibi kochanie nie przejmuj sie tym ze nachodzi cie taka 'znizka formy' - chyba kazda z nas tak ma niestetey. to czekanie robi swoje - jestesmy tylko ludzmi... ludzmi a nie maszynami i nie mozemy sie pozbyc uczuc a szkoda... gdyby tak mozna bylo czasami je wyrzucic, moze wtedy byloby latwiej, prawda? ale posluchaj, nie tylko my sie staramy - jest tyle kobiet ktorym sie dosc dlugo nie udaje a w koncu nadchodzi ten radosny dzien z dwoma kreseczkami:-D i do nas tez przyjdzie:-D AAAAA1980 moze warto powtorzyc test... przeciez one tez sie myla i nie zawsze rozpoznaja wczesna ciaze:-) a ja... nadal lekkie plamienie ale dzis od rana dosc mocno boli mnie brzuch wiec czekam:-(

wazka85 - pisałam wczoraj rano, że zrobilam test i ze miał jedna kreske, wiec czekam na @.

Gość Asiula78
iga a moze ta @ wcale nie przyjdzie co???? :P oby tak bylo:) dziewczynki dzieki za rady w sprawie mojej kochanej cioteczki, wrrr az mnie do dzis telepie jak o tym pomysle:P Sralis a z tym becikowym, to gdybym jej powiedziala zeby mi 3000 dala to cos mi sie wydaje ze by rzeczywiscie dala i co ja bym wtedy biedna zrobila??? ;) wazka a moze zaryzykuj test ciazowy coooo? jesli ktos gdzies powiedzial ze tak wychodzi z owulacyjnym to kurcze ja bym juz dawno pedzila do apteki po teściora:P bibiiii slonce ty nasze, nie zamartwiaj sie, bedzie ok:-) jakbys tu byla to bym cie wysciskala;) AAAAAA testtttuuuuujjjjjjjjjjjjjj!!!!!

Gość Asiula78
AAAAAA tamten test byl do d.... mogl sie mylic:P

Gość IGA.POZNAN
on napewno byl do d.... i sie mylil;)

Fajnie by było jakby sie mylił :) hehe Wiecie, co? Jak nie dostane @ do soboty to wtedy powtórze test :) OK???? Pasuje Wam?

Gość IGA.POZNAN
ale wazka, ty tez bys mogla a nie trzymasz nas tu w niepewnosci ;) zawalu mozna dostac:P

hmmm Asiula no wlasne wymieklam:O:O:O:O::O::O:O:O:O zabijcie mnie, zrobilam i co najlepszee pokazala sie po 1,5 minucie bardzo blada druga kreska,zarys jest, wkurzam sie na siebiee bo boje sie teraz tej @, ale co bedzie to bedzie wiec czekam juz do srody:)

Gość Asiula78
nie:P

Gość Asiula78
nie no zartuje, zrobisz jak bedziesz chciala:) ale my juz tak bardzo bysmy chcialy dowiedziec sie ze ktoras w koncu zaszla w ciaze.............................

Asiula pisze ze zrobilam test ciazow,nawet dwa:O i na dwoch to samo:O blada krecha, teraz modly zeby sciemniala w dniu okresu:)

Gość IGA.POZNAN
oj wazka... kurcze a moze jednak... sama nie wiem co o tym myslec bo ostatnio na forum mialysmy taki przypadek - byla druga blada kreska i pozniej przyszla @ - ale posluchaj, jest mnostwo przypadkow kiedy ta blada kreseczka to wlasnie ciaza....oby tak bylo:-D

Gość Asiula78
wazka ja wiem ze zrobilas, to 'nie' i zrobisz jak bedziesz chciala' napisalam do AAAAA zeby powtorzyla test:-) a ty kochana mozesz sie juz po wolutku zaczac cieszyc chyba:-D no kurde przeciez druga kreska jest - co z tego ze bledsza hehe - trzymam kciuki zeby przed @ byla grubaaaa i czerwonaaaaa:)

Iga no wlasnie wiem i temu jestem zla na siebie ale juz mam jakis cien nadzieii(choc marny), zaczekamy zobaczymy, oby....

wazka85 - kazda zawsze ma cien nadzieji, tak jak ja :) Asiula, wiec ze do mnie pisalas wczesniej i ze sie pomylilas :) Bywa :)

Gość Asiula78
dziewczynki, czas pokaze czy sie udalo i co z tą bladą kreseczką sie stanie. ale zaraz zaraz, wazka czy to oznacza ze udaloby sie wam za pierszym razem?????? kurde to ja poprosze o recepte ;)

Gość Asiula78
AAAAA ale ja wiem ze do ciebie pisalam:) tak mialo byc. odpowiedzialam na twoje 'pasuje wam???' :)

Gość Asiula78
kurde juz nic nie qmam:P dobra niewazne. wazne ze wiadomo o co chodzi a chodzi o to, zeby wam sie udalooooo:-D

Asiula jeszcze nie jest porzesadzone, powiem tylko tak ze mezu powedzial ze zaciazy mnie za perwszym razem,,wiec trzymam go za slowo:) a jesli sie uda to znaczyloby ze orgazmy nam sluza:) hhih plote jak opetanaa heh

Gość IGA.POZNAN
wazka, kazda z nas mialaby w takim przypadku cien nadziei:)

Gość Asiula78
wazka to dawaj tu swojego meza ;) niech sie spowiada na forum jak to zrobil hehe

AAAA wszystkie musza zaciazyc i nie ma juz inngeo wyjscia,,trzymamy kciuki mocnooo🌼