Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IGA.POZNAN

STARANIA 2009 POZYTYWNIE NASTAWIONE-

Polecane posty

monisia dzieki. zobaczymy jak to ze mna bedzie;) widzialam wczoraj dwa bocianki i szepnęłam im zeby nam cos przyniosly - moze sie zlituja;)

Gość lolcia52
hej kochane :) Monika gratuluje bardzo się ciesze :) dość szybko idzie nam zapełnianie tabelki i bardzo dobrze teraz to już pójdzie z górki:P a co do bocianów to widzę ze nas prześladują mnie już w tym miesiącu 4 nawiedził:P:P tylko jak na razie nic nie chce zostawić:( ja właśnie wybieram się do lekarza na wizytę kontrolna i określanie potencjalnej owulacji:) mam nadzieje ze w tym miesiącu już się uda pozdrawiam buziaki:):*

Monikadddd GRATULACJEE!!! jeszcze troche i pierwsza tabelka pojdzie w odstawke:):):):)::::):) duchota jest strasznaa, juz nie wiadomo co gorsze czy ulewy czy ta duchota hehe a co do chlopow, najwazniejsze to aby nie naduzywal alkoholu, aby najwazniejsza dla niego byla rodzina, aby nie zdradzal, dla mnie hihi aby nie palil(nie pali), aby nie bil i nie byl agresywny( co wychodzi z czasem:)) a reszta cech kochane da sie jakos zmienic do wlasnych potrzeb bo na tym polega chyba wspolne zycie, aby sie dotrzec i moc wspolnie wesprzec, aby zawsze ta druga osoba byla dla nas oparciem ktorego jestesmy pewni... moj maz zapominal o kwiatach...zesmucilam sie pogadalam i czasem rozyczke tak bez okazji dostane z wielkim calusem, gdy cos mnie bierze dba o nas, ugotuje posprzata, malym sie zajmnie chociaz wraca z pracy, nie raz robil sniadanie i wystarczylo raz poprosic, tego samego oczekuje odemnie i na tym to wlasnie polega:) nie raz sie o cos posprzeczalismy ale to zawsze on pierwszy zrobil dziubek i mowil, wiesz to jest bez sensu, juz sie nie denerwuj, nie to ze mi zawsze ustepuje ale czasem i on nie ma racji tak samo jak ja i zawsze mowilam, nie ma dasania, trzeba rozmawiac bo i naczej zlosc narasta a on raczej malo gadatliwy za to jaa ohoohooooooo zagadam wszytskich na smierc:) aa i jest mega zazdrosny, czasem wychodzimy osobno na domowe imprezki damskie i meskie ale jak to on mowi, zawsze i wszedzie razem i kropka🌼 ostatnio kolega poznal pewna dziewczyne , mowi ma tak samo na imie jak ja i ten teskt \'i tak samo wygadana \' takze nie bede sie nudzil hihi zartownis dzisiaj nasza 3 rocznica slubu wiec mezu przywital mnie moim ulubionym sniadankiem, rozyczka i pyta sie co mam dla niego hihi to ja mowie nastepna dzidzie:) stwierdzil ze nasza trojka mu w zupelnosci wystarczy jako prezent ale i tak sprawie mu jakas niespodzianke \'wieczorkiem\':P a na razie lecimy na plazee z cala gromadaa RR:) jutro wyjazd do Ustki a jak na razie pogoda dopisuje... dobra lece bo mezuu sie niecierpliwi i krzyczy \'dlugooo \' hihi buziakiii

wazka masz super rodzinke:-) ale fajna babeczka z ciebie to nie ma sie co dziwic;) udanego pobutu nad morzem - pogode bedziecie miec raczej super! lolcia zdaj nam relacje z wizyty - ja tez mam nadzieje ze wam sie uda i trzymam mocno kciuki! dziewcyzyny nie ma czym oddychac:P

zreszta jak sie tak czyta wasze opisy to wszystkie tworzycie fajne zwiazki:-D i tak trzymac kochane!

Gość magdalenka.s
hej wszystkim:) ja wpadam jak po ogien - tzn zdazylam co nieco przeczytac ale za duzo nie napisze teraz bo jestem w pracy ale jak tylko bede miala chwilke to dolacze do rozmowy o naszych facetach:) rzeczywiscie upal zwlaszcza jak sie nie ma klimy w pracy:( gratulacje dla monikidddd mam nadzieje ze napisze nam cos wiecej:-) teraz jest pewnie tak przejeta i zadowolona ze nie ma czasu ani ochotki siedziec przed kompem:) ale my tu czekamy na kilka slow wiecej takze monia odezwij sie:) buziaczki dziewczyny:*

Gość magdalenka.s
z okazji 3 rocznicy slubu droga wazko zycze wam wszystkiego naj, spelnienia marzen no i wspaniałej pociechy juz za niedlugi czas:) a twoj synek chcialby braciszka czy siostrzyczke? buzka!

Gość kamilsien
czesc, widze ze wszystkie sobie poszly hehe ale co tam, napisze kilka slow do wazki: wazka zycze wam z okazji rocznicy wszystkiego co najlepsze, duzo wytrwalosci, miłości - ktorej wam nie brakuje:) i wszystkiego czego sobie tylko zyczycie! dziewczyny ale upal - rzeczywiscie nie ma czym oddychac... pozdrowionka dla was:)

Gość kamilsien
acha i gratki dla moni!!!! super ze kolejnej dziewczynce sie udalo. monia dawaj przepis hehe napisz jak wy to zrobiliscie:P:P:P buziaczki.

Gość To_Ja_Natka
Dzien dobry! Dziewczyny ja jestem obecnie w 12 tyg ciazy i chcialam wam tylko napisac ze te cale wyliczanki nie zawsze mają sens i przynoszą skutek. ja zaszłam w ciążę przytulając się z mężusiem w dni - jak sądziłam - niepłodne, czyli zaraz po @. poźniej Sebastian wyjechał i po miesięcznej nieobecności mogłam mu przekazać dobrą nowinę... a wcześniej robiłam testy owu, obserwowałam śluz i jednak nie udawało się. moj gin powiedział że nasz organizm potrafi nam spłatać niezłe figle, poza tym plemniki przeżywają dość długo w przyjaznym środowisku... no i stało się. także głowka do góry, wrzućcie na luz tymbardziej że mamy lato, wakacje:-D pozdrawiam was i życzę powodzonka. Natala.🌼

czesc natka, gratuluje, super ze wam sie udalo:) powiem ci szczerze ze ja nie robie tych calych wylicznek za bardzo, ale staramy sie od pol roku wiec jeszcze nie szaleje. jednak wydaje mi sie ze nawet jesli nie chcemy, to po pewnym czasie to samo przychodzi i zaczynamy wyliczac wszsytko do lapiemy sie kazdej deski ratunku. ale jak widac twoj przypadek powteirdza to, ze nie jestesmy maszynami i ze wszystko sie moze zdarzyc w obojetnie ktorym dniu cyklu... pozdrowki dla ciebie i dzidzi:) a gdzie reszta dziewczyn? hmmmmm? mam nadzieje ze spedzacie czas w jakims fajnym miejscu a nie w pracy jak ja;) caluski.

dziewczynki u mnie na termometrze 34 stopnie... dodam ze on jest w cieniu - ale jaja normalnie hiszpanska pogoda w polsce;) nic tylko nad morze albo nad jeziorko jakies:)

Niestety nie Ty jedna spędzasz dzień w pracy, ja jak zwykle też - tyle, że u mnie klima w biurze, więc miły chłodek :) Jak dla mnie czasem, aż za duży, bo zmarźlak jestem, szczególnie teraz kiedy ta temperatura jednak cały cas trochę podniesiona ....

Gość tysia123
jestem, jestem. Od czasu do czasu wciskam F5 i sprawdzam co nowego sie pojawilo. w pracy niestety siedze, chociaż na wode by się chcialo ;) i poopalać. Za tydzien ide na wesele przyjacółki przydałaby się sliczna opalenizna ;)

Gość wazka79
czesc widze ze dzis wszystkie narzekamy na upaly hehe ale ja jednak wole takie ukrop niz chmury i deszcz i zimno. brrrr. igunia rzeczywiscie by sie przydalo na plazy gdzies wyladowac - ty juz niedlugo bedziesz sie smazyła;) ja zreszta tez tyle ze nad jeziorkiem. juz nie moge sie doczekac - znow to paskudne czekanie jak nie na @ a wlasciwie jej brak to teraz na urlopik i wakacje...

Gość wazka79
tysia moze w weekendzik posiedzisz troszke na sloneczku??? i juz opalenizna bedzie:-D

Gość wazka79
ja ogolnie nie lubie lezec plackiem na sloncu ale lubie brazowe cialko hehe wiec sie poswiecam;)

hejka ja tez co jakis czas klikam w \'odswiez\' i zerkam czy jestescie;) dziewczynki ze mna cos sie dzieje - jestem strasznie nerwowa ostatnio, o byle co kloce sie z moim mezem - wczoraj sie posprzeczalismy i poryczalam sie jak glupia... czuje sie jakby mnie grypa brala, lamie mnie w kosciach, czuje kazdy miesien i kazda kostke no i mam stan podgoraczkowy. a wiecie co on mi powiedzial: aska, ty w ciazy jestes, ja ci to mowie...\' popatrzylam na niego z politowaniem i pomyslalam ze tak bardzo chce dzidzie ze tez widzi to, co chce zobaczyc...juz mnie korci zeby zrobic test ale poczekam chyba jeszcze te 2 dni.

wazka ja tez nie lubie plackiem lezec dlatego łaże po plaży, wchodze do wody i wychodzę bo mnie energia rozpiera i nie mogę wyleżeć.

Gość tysia123
asiula to super by bylo ;))) trzymam mocno kciuki ;)

Gość wazka79
Asiula to mogą być objawy ciąży:-) Twój luby może mieć rację. Oby tak było!!! Skoro zostały tylko 2 dni do @ to zrób test i nie trzymaj nas w niepewności;)

Gość tysia123
no mam nadzieje ze pogoda w weekend dopisze ;) bo roznie to z tym bywa. ależ dzis nie chce mi sie w pracy siedziec;/ szok.

Gość wazka79
A co ty sama czujesz? Podobno to się wie albo przeczuwa. Masz jakieś przeczucia asiulka????

Gość wazka79
Tysia nikomu się pewnie nie chce zresztą trudno się dziwić jak za oknem 33 stopnie;) ale pocieszę cię tym, że nie jesteś sama:) my ten los ciężki dzielimy z tobą. Ale dziewczynki, jeszcze tylko... 2 dni i WEEDEND!!!!!!!

czuje sie dziwnie - nie mam zadnych \'objawow\' ciazowych a nawet pobolewa mnie brzuch wiec nie chce mi sie wierzyc ze to \'to\' . byc moze rozlozy mnie jakies mega przeziebienie. zauwazylam tez ze mam wiecej sluzu ale nie jest on jakis przezroczysty wiec powiazalam to z nadchodzaca @. nie chce sie nakrecac poprostu. martwi mnie ten stan podgoraczkowy i jednoczesnie mnie to osłabia nie dość ze takie upaly to ja mam 37,2 37,3 nawet:-(

dziewczynki, zauwazylam ze tyję:( zawsze bylam raczej zadowolona ze swojej sylwetki a dzis stanelam rano przed lustrem i zauwazylam ze mam okropne uda i zrobily mi sie takie szerokie biodra:( chyba czas przestac myslec o pierdolach i wziasc sie za siebie. wkurzylam sie na siebie bo czlowiek jest glupi i wydaje mu sie ze jak ma 18-20 lat i super figure to nie musi o siebie dbac i juz zawsze tak bedzie;) chyba skorzystam z jakiegos rowerka albo silowni albo pojde na aerobik. zła jestem.

Gość luleczka1982
cześć dziewuszki. ja też się dzisiaj beznadziejnie czuje.głowa mi pęka i nic,kompletnie nic mi się nie chce :( wieczorem idziemy do znajomych na grilla...najchętniej bym w domu została,ale glupio odwoływać spotkanie.chyba zaraz kawe wypije...może pomoże?

Gość wazka79
Asiu w pierwszych tygodniach ciąży tak może być, zresztą bratka_ o tym niedawno wspomniała... więc coś mi się wydaje że będziesz kolejną mamcią na naszym topiku. trzymam kciuki asia!

Gość wazka79
luleczka spoobuj z kawka zwlaszcza jesli masz niskie cisnienie:) a jesli o grila chodzi to wiesz... czasami sie nie chce tyleczka z domu ruszyc a pozniej okazuje sie ze jest super wiec idz i nie marudz;)