Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 niespieponocach

TRACE KG,NIE MAM APETYTU-CO SIE ZE MNA DZIEJE???

Polecane posty

Go艣膰 niespieponocach
podnosze.nadgarstek mnie boli, pali. odcinek lokiec-nadgarstek=boli caly,bardziej z zewn, tam gdzie sa zyly.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 niespieponocach
nikt nie wie?:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 masz robaki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niespieponocach
nie mam robakow, bo mialam robopnme badania, a dodatkowo bralam tabletki przepisane od lekarza na profilaktyczne !zabicie! robakow, jesli cokolwiek by cos tam bylo.takze jestem czysta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niespieponocach

Udost臋pnij ten post

kurde pytasz jakby tu siedzial ktos i czul twoj bol , skad my mamy to wiedziec? idz do lekarza i zbadaj sie dokladnie , tylko to moge ci poradzic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niespieponocach
bylam u lekarza kilka dni temu. czuje sie jak idiotka, ktora non stop lata po lekarzach:/ pisze tutaj, bo moze ktos mial podobne objawy,nie wiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DOniespieponocach
A mialas kiedys problemy z ta reka? to reka dominujaca?moze ja przesililas?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hurul
problemy z tarczyc膮, albo paso偶yty jakie艣 , tasiemiec, w zwyk艂ym badaniu ka艂u nie zawsze da si臋 go wykry膰, a mimo to mo偶na to mie膰...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niespieponocach
pasozyty wykluczam, pisalam ,ze jadlam te tabletki profilaktycznie zeby nie miec "sasiadow". Jesli chodzi o tarczyce-lecze sie na hashimoto,ale badania krwi sa w normie, wszystkook.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A dlugo tak juz masz
ile to trwa?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anita **Chudzielec
Wiesz, nie chce ciebie straszyc,ale mialam podobnie,kiedy wykryto u mnie ziarnice.Trzymam kciuki za twoja tomografie,mam nadzieje,ze bedzie wszystko dobrze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zebys sie nie stala anorektycz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 i am who i am
po prostu masz szczescie, ja za to je nabywam i spie po nocy jak mis w zime, co sie ze mna dzieje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do lavinee

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niespieponocach
Przez caly ostatni tydzien mialam zalzawione oczy,kichalam,kaszlalam, przeszlo dopiero wczoraj. Opluwam czyms zoltym i zbitym,wyglada jak ser:/ Waga nadal leci,w nocy mam poty, goraczke. Bylam u lekarza. Mam miec robione badanie na wykrycie gruzlicy-nie widze zadnego sensu, bo nie pluje krwia:/ Moze lekarka sie pomylila?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niespieponocach
aha-tomografia brzuc ha ok.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niespieponocach
Moja siostra kiedys w dziecinstwie przechodzila gruzlice,ale ona jak pamietam plula krwia itd, a ja nie.

Udost臋pnij ten post

dziewczyno, powinna艣 zrobi膰 liste wszystkich objaw贸w bo juz sama sie w tym pogubi艂am! wiesz, spadek masy taki bez zadnego powodu jest zawsze wskazaniem do diagnostyki nowotworowej- dziwne ze Twoj lekarz to pomin膮艂:/ niepokoi mnie ten kaszel i wykrztuszanie... dla pewno艣ci powinna艣 zrobi艣 usg tarczycy, i jakie艣 badania przysadki. rtg p艂uc natychmiast!! najlepiej pakuj sie do PL bo jak tak d艂ugo p贸jdzie to sama mozesz przewidziec.. nie zaniedbaj tego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niesieponocach
Droga Vendetto! Mialam robione usg tarczycy takze- tarczyca oczywiscie wyglada tak, jak w przypadku choroby hashimoto-czyli cala w czarnych plamach.Natomiast badanie krwi jesli chodzi o TSH sa w normie. Dzis tylko z rana wyplulam gulke zolta,A TERAZ JEST OK. Od 3 dni mam na podniebieniu cos czerwonego-zrobilo mi sie jakby plama czerwona, jakbym sie czyms oparzyla, natomiast nic takiego nie mialo miejsca (ani gorace potrawy,ani napoje, nic). A co do tutejszych lekarzy-TRAGEDIA! sama prosilam lekarke z 5 razy, aby spojrzala mi do gardla:/ Dostalam skierowanie na RTG Pluc oraz to badanie na tuberkuloze.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niesieponocach
tydzien temu dusilam sie, wydzielina splywala z gardla, nie moglam mowic, krtan byla zalatwiona, oczy zalzawione, nie spalam w nocy oczywiscie, bo sie dusilam.Pojechalam na ostry dyzur ,przepisano antybiotyk ,uspokoilo sie, ale znowu wczoraj zaczelam kaszlec.W kolko macieju.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niesieponocach
ani nie zbadala wezlow, a ni nic,chociaz jej wspomnialam ,ze bola mnie wezly. To w sumie ja podsuwam jej , jak ma mnie baDAC.O badaniu stetoskopem nawet nie wspomne.Nie maja w zwyczaju tak badac:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Hhaha to gdzie ty jestes
ze nie przeprowadzaja wywiadu wstepnego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niespieponocach
do Hhaha to gdzie ty jestes -rzeczywiscie bardzo smieszne Co do bolu reki, zyl to juz przeszlo (trwalo 3 dni i koniec).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 A nie odchudzasz sie dziecko
?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niespieponocach
nie odchudzam sie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niespieponocach
zjadlo:/ nie, nie odchudzam sie, bo wiem,ze nie jest to zdrowe.Nie wiem,czy to moze miec cos wspolnego z ta sytuacja, ktora mam,ale 2 lata temu podczas studiow mialam ciezki okres-tzn nie jadlam przez 2 tygodnie z braku pieniedzy (musialam oplacic akademik itd).Nie odzywialam sie tez potem jakos super.Czy to moglo miec wplyw na moj stan "dzisiaj"?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niespieponocach
pytanie moim zdaniem niezbyt udane.wiek tu chyba nie gra roli:/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kobieta z klasa 5
Ej vendeta przeciez ona napisala ze wyniki krwi sa ok a ty jej wmawiasz pierdoly, jakby byl nowotwor to by krew wyszla nie tak

Udost臋pnij ten post