Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaaaaaaaaaaaaaa

mam pytanie do dziewic powyzej 25 r.z

Polecane posty

Gość ewaaaaaaaaaaaaaa
dla prawiczka tak , ale czy to ucieszy doswiadczonego faceta? tutaj nie bylabym taka pewna:O

"Dla wielu jest to zaleta" tak - dla 25 letnich niedojd prawiczków, którzy szukają dziewic bo obawiają się kompromitacji 😴

Gość Taki jeden++
Nie koniecznie dla prawiczkow, a nawet jesli to masz cos przeciwko. Szukaj sobie kogos kto nie jest dziewcia. Co ci to przeezkadza.

Gość ewelekaaaa
to wlasnie dla takich niedojdow jak ty jarek duparek wyruchane dziewuchy sa najlepsze bo z dziewica bys sobie nie poradzil.

25 letnia dziewica jest poza moim zainteresowaniem oraz preferencjami seksualnymi, bo nie dymam maszkaronów 😴

Gość ewelekaaaa
bo ty jestes w zainteresowaniu z.wstrzasa

Gość Taki jeden++
hehehe bys zobaczyl jakie ladne moga byc dziewice ;) Zreszta jesli dla ciebie liczy sie tylko ruchanie to szukaj sobie nie dziewicy proste.

"bys zobaczyl jakie ladne moga byc dziewice" ładna dziewica po 25 roku życia? chętnie zobaczę :D " to szukaj sobie nie dziewicy proste." zacznij używać znaków interpunkcyjnych, ćwoku 💤

Gość Taki jeden++
Ignorujcie tych chujow niemytych. Cepow pierdolonych.

Gość trushi
ze znajomymi jakoś tak wychodzi, że nic nie muszę wyznawać.... przed facetem.... hmmm... no trochę może i będzie mi wstyd (o ile to w ogóle kiedyś nastąpi)

Gość Taki jeden++
Niech sie wstydza cipy co daly sie wyruchac jak mialy 13 lat. Nie masz sie czym martwic.

Gość trushi
ani pajęczyny ani wszelakich grzybów tam nie ma

19:57 [zgłoś do usunięcia] Ja.rek_84 (jarek_84@notowany.pl) \" ale czemu pasztet? moge byc najpiekniejsza na swiecie a jesli nie chce tego zrobic,to nie zrobie, zreszta zauwazylam ze czesto pasztety wlasnie zaczynaja sie puszczac w wieku 12 lat \" nie chce tego zrobić? pokażcie mi atrakcyjną laskę, która jest dziewicą w wieku 25 lat Moja kolezanka... nie pokaze Ci jej zdjecia, poniewaz naruszylabym jej prywatnosc. Jest sliczna, kobieca, wysoka, ma dluuugie kasztanowe loki. Inteligentna (podwojny mgr), bogata, dowcipna. Na dodatek swietnie gotuje. Tyle ze ma niestety calkiem nierealne wymagania.

"gnorujcie tych ch*jow niemytych. Cepow pie**olonych." uuuu, prawiczek się oburzył. biedactwo... a jaki post inteligentny :)

Gość Taki jeden++
Wiesz staram sie dopasowac do twojego poziomu.

Gość loleek
a ja będę mieć na wakacjach 19 lat ... a nadal jestem dziewicą ;/ czuje się staro ;/

Gość Taki jeden++
Przestancie sie uzalac. Jak nie traficie na tepaka to nie bedzie mialo to najmniejszego znaczenia, a nawet moze byc jakims atutem. Wszystko co pisze sten Jarek i Zygmunt to ich punkt widzenia. Glupi ale co poradzic.

Gość ofelias
nie no nie moge jarus i zygus - kwintesencja meskosci na babskim forum w ich srodowisku kazda szanujaca sie kobieta powinna stracic dziewictwo w 16 roku zycia, oczywiscie panowie chcieliby miec "prawo pierwszej nocy"

>> Glupi ale co poradzic. Głupota bo mamy inne zdanie niż ty? :D Jak juz kiedyś prawiczku zaruchasz i poznasz różnice między dziewicą, a normalna kobieta, to dostrzeżesz różnice :o 25 lat i dziwica - nikt nie powie, ze to jest normalne :o

Gość pytek
ja straciłam dziewictwo w wieku 26 lat, powiedziałam o tym jeszcze nie chlopakowi to znaczy kręcilismy ze sobą ale nie bylismy jeszcze para, był w szoku :D ze taka laska jak sie uchowała hehe no ale wszystkiego mnie później nauczył, bez pośpiechu ;P ogólnie się tym nie przejmowałam tylko w dniu kolejnych urodzin było mi jakoś dziwnie, bo sobie robiłam rozliczenia że nikogo poważniejszego nie miałam ale nie żałuję i cieszę się że nie puszczałam się z byle kim, choć propozycje seksualne miałam

Gość Taki jeden++
Dla ciebie jak ktos ma inne zdanie to musi byc prawiczkiem, jak ktos jest dziewica to musi byc brzydki. No trudno nzawac twoje ciasne poglady inaczej niz glupimi. Trzymasz sie jakis swoich schematow i nie dopuszczasz mozliwosci ze moze byc inaczej niz myslisz.

Gość Taki jeden++
pytek zaraz ci beda i tak wrzucac ze jestes nienormalna, bo nie dalas za przeproszeniem dupy byle komu i byle gdzie.

>> nie dopuszczasz mozliwosci ze moze byc inaczej niz myslisz Bo znam zycie, a nie żyję w sferze marzeń tak jak ty :o Gdybyś nie był prawik, nie głosiłbyś takich herezji :o

Gość pytek
wiesz mam ich w dupie :) niech sobie dorabiają filozofię hehe

Gość Taki jeden++
Tak Ci sie wydaje tylko, ze znasz zycie, ale takich jak ty nawet sto dowodow mowiacych, ze jest inaczej nie jest w stanie przekonac. Dobra widac, ze i tak dziewczyny nei biora was na powaznie i bardzo dobrze. Ja ide na impreze, a wy odreagowujcie swoje powodzenia.

Gość Taki jeden++
niepowodzenia