Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaaaaaaaaaaaaaa

mam pytanie do dziewic powyzej 25 r.z

Polecane posty

Gość a mnie zastanawia jedno
dlaczego tutaj zawsze są 2 skrajności?:O dziewczyny piszecie, że jesteście święte bo jesteście jeszcze dziewicami i że cieszycie się z tego powodu bo się nie puszczałyście wcześniej:O czemu dla was jest albo aniołek z błoną miedzy nogami albo puszczalska?:O nie ma wg was nic pomiedzy? może to kompleksy, że jeszcze jesteście dziewicami przez was przemawiają i plujecie jadem za pomoca haseł z stylu " nie jest sztuką sie puszczać":O a tak naprawdę same staracie się siebie przekonac, że zrobić to przed 25 rokiem zycia to cos super dobrego:O

Gość a mnie zastanawia jedno
przepraszam a tak naprawdę same staracie się siebie przekonac, że zrobić to PO 25 roku zycia to cos super dobrego

taki jeden pizduś się rozszczekał :D co tam, prawiczku? boli Cię to, że jeszcze nie umoczyłeś. nie trać nadziei, frajerze, może znajdziesz jakąś 25 letnią dziewicę. szukaj dalej :D

Gość pytek
jakbym poznala swego miska wczesniej to nie gralo by to roli czy bym miala 19 czy 26, ale stało się tak, jak się stało. miałam różne problemy zdrowotne i się nie złożyło nie rozumiem dorabiania sobie filozofii do dziewictwa w wieku 25 lat, różnie bywa. nie jestem zwolenniczką może inaczej nie popieram przygód albo robienia tego bo kolezanki w szkole to robią i nie wiem jako mogą to robić dziewczynki poniżej 15 roku życia dla mnie to przegięcie, może są dojrzałe fizycznie ale chyba nie psychicznie, a zresztą żyjemy w kraju ponoć katolickim :D i niewolno tego robić przed ślubem :) Pozdro

Gość mi sie wydaje
ze to sprawa indywidualna kazdego kiedy pojdzie do lozka , jedni robia to wczesniej inni pozniej i sa tego rozne powody, niektorzy szybko poznaja osobe z ktora chca byc cale zycie, inni pozniej a jeszcze inni wcale, jedne osoby traktuja sex jak zabawe inne powazniej, wszystko to indywidualna sprawa i nie powinno to innych interesowac:)

Gość pytek
w sumie masz racje indywidalna sprawa no ale nie mieć w życiu żadnych zasad i traktować sex jak mycie zębów :D zwykłego kurestwa nie muszę tolerować :D a zresztą :P

Gość pytek
fajny alika :D

Chora dyskusja! 25-letnia dziewica nie musi być paszczurem! Może ma takie przekonania, które nie pozwalają jej owego dziewictwa stracić, może tak ją rodzice wychowali! Ja żałuję, że straciłam dziewictwo z tym, z którym straciłam...Mogłam poczekać! W życiu miałam tylko dwóch facetów, w tym mojego męża i szkoda, że dla niego nie zatrzymałam mojego dziewictwa! Miałam tylko dwóch mężczyzn i nie jestem paszczurem! Wielu próbowało mnie uwieść, przedupczyć, ale ja mam swoje zasady! Nie lubię podchodów i bajek! Nigdy nie puszczałabym się na prawo i lewo, bo taka teraz jest moda, bo tak wypada! Masakra!

Gość pytek
spoko kica masz racje dyskusja bez sensu ;)

Gość pytek
a poza tym sa rózne gusta :)

" znam dziewice po 25 rz ma 27 lat" ja znam 30 letnią dziewicę... tylko, że my tu rozmawiamy o dziewczynach a nie pasztetach

Gość bede zadawc
Tamari znam dziewice po 25 rz ma 27 lat co w tym smiesznego

nic dla mnie moze byc nawet 80 letnia z tym ze zalezy z jakich powodow jest nie lubie dorabiania ideologi czystosci do poprostu braku okazji do stracenia tego dziewictwa watpie zeby kobieta do 30 nie byla w stanie sie z kims zwiazac jesli ma powodzenie

Gość pytek
może być ładna ale poprana emocjonalnie

Gość pytek
a zresztą temat bezsensu dobranoc :P

"watpie zeby kobieta do 30 nie byla w stanie sie z kims zwiazac jesli ma powodzenie" i tego się trzymajmy :)

Zyguś i ten drugi! Zmówcie se paciorek i idźcie ładnie spać! Dobranoc. Kolorowych senków.

Gość PAPAM
JARUŚ MUSI BYĆ STRASZNIR ZANIEDBANY PRZEZ KOBIETY, SKORO WALI TAKIE SMUTNE TEKSTY!