Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaaaaaaaaaaaaaa

mam pytanie do dziewic powyzej 25 r.z

Polecane posty

Gość ewaaaaaaaaaaaaaa

jak sie czujecie ze swoim dziewictwem? nie boicie sie ze tracicie najlepsze lata?boicie sie reakcji faceta? i czy ukrywacie ten fakt przed znajomymi?

Gość asfgasdgfasd
a po co mi facet? wystarczy świeczka

Gość ewelekaaaa
a co w wieku 30 lat nie bede umiala nog rozkroczyc? albo dojsc do lozka?

Gość ewaaaaaaaaaaaaaa
chodzilo mi o wasze odczucia nie boicie sie reakcji, a co ze znajomymi

Gość L3NIO
Ja sie boje, ale coz.. nie mam zamiaru isc do lozka z jakims facetem ktorego nie kocham.

Gość ewelekaaaa
gdyby to byl dla mnie jakis problem to bym poszla z pierwszym lepszym. a znajomi nie wiedza oczywiscie.

Gość ewaaaaaaaaaaaaaa
a co mowisz jak sie pytaja? bo wiadomo miedzy dobrymi kolezankami porusza sie te tematy

Gość ewaaaaaaaaaaaaaa
nie boisz sie ze facet nie zrozumie, powiesz mu?

Gość ewelekaaaa
tylko kaszany jak wstrzas siedza na babskim forum. wstrzas to ty masz chyba mozgu, bo w gaciach to se sam go rodbisz.

Gość ywdgywe
Nie przejmujcie sie Wstrzasem bedzie wam wrzucal tutaj caly czas.

Gość ewelekaaaa
kiedys jak gadalam z takim super przystojnym facetem, zajetym oczywiscie najpierw wytrzeszczyl oczy i powiedzial: co sie na tym swiecie dzieje. ale bylo to mile. nie boje sie faceta bo tylko facet-dupa boi sie dziewic. zreszta ktory woli wyruchane?no chyba ze jakis 15-17latek. dla faceta to raczej frajda, ze ma dziewice. a jezeli ty sie boisz to nie mow mu o tym wcale i zrob to z nim najlepiej na pijaka:))

Gość 4g53g522
Blizsi znajomi wiedza,ale nie robie z tego tragedii, wrecz jestem zadowolona ze nie zrobilam tego z zadnym z moich bylych, bo po zakonczeniu zwiazkow o zadnym z nich nie mysle pozytywnie :D mam dwie kolezanki ktore sa przed 30 a dziewictwo stracily po pijaku,raz sie bzyknely i co, jakos mysle ze niewiele sie roznia ode mnie. glupio mi bedzie przed facetem z ktorym bede chciala to zrobic,ale mysle ze jesli juz bede z jakims to z takim,ktory zrozumie to, ze nie chcialam sie puscic z pierwszym lepszym

25 letnia dziewica? niezły pasztet musi z niej być żeby wytrwać w tym stanie do tego wieku

Gość ewelekaaaa
wsztrzas kupuje sobie dmuchane lale co noc wiec ma dziewice codziennie:)

>> dla faceta to raczej frajda, ze ma dziewice Strrrraaaszna frajda :o:o Nie dość, że sztywna kłoda, wszystkiego trzeba uczyć, przelamywać lęki i opory, namawiac, pokazywać, tracić energie nie na to, na co mogłaby byc spozytkowana - rzeczywiście, sam miód :o

Gość ewelekaaaa
nie kazda mysli cip..ka jak ty fiut...

Gość ywdgywe
Dla niech to jest nie do pomyslenia ze w dzisiejszym swiecie ktos moze miec zasady. Na pewno jest to atut a nie wada jak to probuje przedstawic Wstrzas. Zygmunt co zadna nie chce ci dawac ????

Gość wdfwfcwf
ale czemu pasztet? moge byc najpiekniejsza na swiecie a jesli nie chce tego zrobic,to nie zrobie, zreszta zauwazylam ze czesto pasztety wlasnie zaczynaja sie puszczac w wieku 12 lat :) Zreszta teraz zyjemy w takim swiecie,ze jesli chcialabym pozbyc sie blony to wystarczy pojsc do pierwszej lepszej dyskoteki i machnac tylkiem, gwarantuje ze kazdy pasztet znajdzie amatora :)

Gość wdfwfcwf
nie jest sztuka stracic, jesli jakis wieśniak napiera ;)

Gość ywdgywe
Zygmunt idz do burdelu a nie pierdloisz glupoty.

" ale czemu pasztet? moge byc najpiekniejsza na swiecie a jesli nie chce tego zrobic,to nie zrobie, zreszta zauwazylam ze czesto pasztety wlasnie zaczynaja sie puszczac w wieku 12 lat " nie chce tego zrobić? pokażcie mi atrakcyjną laskę, która jest dziewicą w wieku 25 lat :D

Gość zodiakalna waga
gratuluje inteligencji jesli dla was fakt bycia dziewica laczy sie z uroda to wspolczuc glupoty zreszta tutaj panuje tendencja ze ocenia sie ludzi po wygladzie i dupie:O

Gość lilkasd
e tam a mam 25 lat i jestem dziewica bo chorobliwe niesmiala ale powiem tak polscy faceci sa brzydcy jak cholera ,ze tylko po pijaku inaczej nie idzie

Gość Taki jeden++
Znajdzie sie sporo faceow dla ktorych bedzie to atut wiec nie przejmujcie sie tym. Dla wielu jest to zaleta ;)

Gość Taki jeden++
Peniwe ze powodow moze byc wiele, np. niesmialosc.