Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takasobie_internautka

pomocy! czy ja mogę być w ciąży ?!

Polecane posty

cześć, wiem że takich tematów jest pewnie dużo ale ja nie mam zbytnio czasu na przeszukiwanie portalu. a więc do rzeczy.. 5 dni temu przeżyłam swój pierwszy raz z moim chłopakiem, to był zarówno jego pierwszy raz jak i mój.. było zabezpieczenie (prezerwatywa) ale w trakcie sie chyba 2 razy zsuneła leciutko, ale troszeczke tylko. Wczoraj miałam dziwne samopoczucie (wymioty, ból brzucha jak podczas okresu, słabo mi było itp) wieczorem zaczeły mnie boleć sutki. Dziś dalej mnie bolą jak dotykam i są jakby większe niż były, a prawy to już wogóle jest mega duży ;/. Czy ja mogę być w ciąży ?! proszę o odpowiedź.. pozdrawiam :)

Gość anka 156
na objawy ciazy zdecydowanie za wczesnie!!!!!! wiec nie wkrecaj sie:)

Gość po 5 dniach
objawy ciąży????? :):):)

Gość roki500
a kiedy masz dostać okres?

Gość pppindzia
Nie powiem Ci na 100% ,że to nie ciąża...Ale na podstawie tych objawów po takim czasie od zapłodnienia nie można stwierdzić ani ciąży ani jej braku...

Gość anka 156
ale 5 dni po stosunku nie mozesz miec objawowo ciazy!!! mniej wiecej tyle zcasu trwa zagnizdzenie sie zarodka wiec obajwowo nie mozesz miec jeszcze!!!!

Gość wazka85
a za pare lat bedzie na odwrot hehe

Gość anka 156
radze isc do gina po tabsy pewniejsza sprawa niz prezerwatywa:)) a i jest przyjemnosc z pelnego stposunku:))

Gość po 5 dniach
to po co bierzesz się za seks, skoro tak się boisz? Chcesz być cool i trendy, żeby koleżankom się przypodobać, że masz już to za sobą???

nie, po prostu chciałam. i niebałam się jakiejś ciąży.. ale teraz ie wystraszyłam troche. ale już mniej sie boje. i niechce być trendy itp bo mam to za sobą, a raczej tego nikomu nierozgaduje ;]