Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 grudniowej co jechał tramwajem 24 z dzielnicy bemowo do przystanku koło stacji Warszawa centralna w samych krótkich spodenkach majtkach koszuli,skarpetach i trampkach około 15 grudnia 2006 roku.A to dlatego ze miały nagie nogi a temperatura wynosiła zdecydowanie poniżej 10 stopni?A co to za dziwne zwyczaje w tej Warszawie:P?Np. w metrze jakaś przede mną siedziała w nocy:P.Przyznajcie się-które z was są takie zdolne:P? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mała menda 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 o matko jak zwykle niewiele zrozumialam:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 yyyyyyyyyyyyyyy.....ale.....o co chodzi ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 O to że niektórzy przy temperaturze około 0 ubierają sie jakby było conajmniej 20:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxx.... Napisano Czerwiec 8, 2009 hehe z poniedzialku na sobote to jezdzi \"pociag z zywym miesem\" polecam:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 A dokładniej o co chodzi:O?Jak te panienki jechały to miałem założoną czapkę i szalik.Tak zmarzłem:O. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Czerwiec 8, 2009 może mają problemy z ciśnieniem--i jest im zawsze gorąco :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Czerwiec 8, 2009 a juz myslałam że tylko ja nie zrozumiałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach