Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo mi jest zle

nienawidze niskich dziewczyn bo taka mi odbila faceta

Polecane posty

Gość juz masz w dziub
ale ja nie powiedzialam ze ciebie chce:D po co mi facet na niby ? wole miec go w garsci, przytulic, pomietosic:P:P:P a ty raczej nie osiagalny:D:D

Gość aja tam
zgodze sie z wami , to prawda , a jeśli jeszcze taka drobna kobietka ma dziewczęcą urodę to.... ma wysokich facetów' w kieszeni '

Gość juz masz w dziub
front zawsze pisze 36:P ale troche klamie, bo sandalki to 35, kaganiec to inna koszmarna sprawa, mam czym pooddychac i roznie to bywa, w lecie lubie sobie pochodzic wolna;) bez beretek:D nie powiem rozmiaru

ale nie powiedziałaś też że nie chcesz :P Zależy gdzie mieszkasz :P Najwyżej nie wyjdziemy spoza platoniki :P Ale i tak będziesz mogła powiedzieć, że odrzuciłaś kolejnego wyższego faceta ;-)

Gość Front Wyzwolenia Krasnali
juz masz w dziub -----> Armata dobrze mówi, następny kreseczka nad łóżkiem będzie :P

następna*

następna*

Gość juz masz w dziub
wiesz co armata:P milo sie z toba gada,ale ja ,tak naprawde to jestem cholernie nudna:D wiec...przytulam sie wirtualnie do twojej klaty, chlone zapach i wypadam z kafe:D:D rozumiesz, prawda ?

Gość juz masz w dziub
front nie stawiam kreseczek, menz moglby sie dopytywac co one znacza:P zaliczam jakiegos;) kupuje nowy lakier do panokci, mam barwna paletke:D mozesz skorzystac:D

dziub - gdybyś na końcu nie zapytała czy rozumiem, to bym zrozumiał, a takim pytaniem to tylko stawiasz wszystko w niejasnym świetle :P W Twoją nudę nie wierzę, ale skoro nie podejmujesz rękawic to trudno. Nie będę naciskał, w końcu to tylko kafeteria :P

juz masz w dziub -----> uśmiałam się nieźle :) :) :) to pewnie te lakiery starczą Ci do końca życia, a pewnie będzie ich jeszcze przybywac ;]

Gość juz masz w dziub
:) trzymajcie sie, milego popoludnia 👄

Gość kmskla
ja mam 167 i przy was czuję się wieeelkim babochłopem :D chociaz jestem szczupła i zgrabna to przy laseczce 156 czuję się jak wielkolud - laski mojego wzrostu moga się też podobać jak są szczupłe??

Generał Armata ------> i wystraszyłeś mi koleżankę! ;)

Gość mała-niska
heh, ja zawsze myślałam, że niskie dziewczyny nie mają większego powodzenia (u wysokich facetów). Ostatnio byłam na imprezie i przez pół nocy tańczyłam z chłopakiem wysokim (jakieś 1,90 a ja byłam w płaskich butach:P ). Pewnie śmiesznie wyglądaliśmy;) Ale było miło...:) No a od jakiegoś czasu nie mam problemów z umawianiem się z wysokimi chłopakami:) Pozdrawiam (aa, mam 1,57)

Gość juz masz w dziub
dostepna, tylko na niewidoku:D ok, spadowam🖐️

Front Wyzwolenia Krasnali -> Chciałem iść w Twoje ślady :P Widocznie drobnym kobietom lepiej idzie podrywanie wysokich facetów niż na odwrót :P Podtrzymuj topik, to pewnie zjawi się za chwilę inna dziewczyna z którą pogadasz o rozmiarach butów i staników ;-)

Generał Armata -------> dzięki Ci, o wielki, za okazaną empatię :P ja zaraz też uciekam - idę wodzic na pokuszenie kolejnych wysokich ]:->

Front - niebezpieczna z Ciebie dziewczyna :p Powiedz swojemu facetowi, że dziś na kafeterii kilka razy stwierdzono że ma wielkie szczęście :P Sam o tym na pewno wie, ale będzie się bardziej starał, by jakiś inny wysoki nie sprzątnął mu Ciebie sprzed nosa :P

mała-niska -> Tutaj dużo dziewczyn mających +170cm ma pretensje że niskie dziewczyny podbierają im facetów niewspółmiernie wyższych od siebie :P ;-)

Gość mała-niska
ja lubię męskie towarzystwo... nic na to nie poradzę;) jakiś czas temu poznałam kogoś, ale że był zajęty - staram się o nim nie myśleć. Chociaż to on zaczął to wszytko...:)

Oj i w końcu coś dla niskich :) ja mam 157cm wzrostu, tylko niestety powodzenia brak, chyba że ja jestem taka wybredna :D

Gość mała-niska
w której sprawie? Bo jestem tutaj od chwili:)

Gość mała-niska
tylko nie w odbijaniu;) bo ma fajną dziewczynę. Zaczekam, aż się rozstaną;) a czuje, że niedługo

W sprawie zajętego faceta. Front pisała, że też poznała zajętego faceta, ale mu się nie układało z jego dziewczyną i w końcu zerwał z nią dla niej (dla Frontu :P) :P

Gość mała-niska
oj, na niego warto czekać nawet bardzo długo:)