Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo mi jest zle

nienawidze niskich dziewczyn bo taka mi odbila faceta

Polecane posty

Gość bo mi jest zle

wiem , wiem ze to glupie prozne i idiotyczne ale takie podle uczucia we mnie sa sama siebie za to nienawidze a jednak to silniejsze ode mnie pewnie nikt mnie tu nie zrozumie ale co tam ....mozecie mnie wyzwac wiem ze jestem zalosna:O

Rzeczywiście dość żałosne, bo to że jest niska nie ma nic do rzeczy :P Ale ja lubię niziutkie dziewczyny, bo są bardo słodkie :-) :P

Gość Front Wyzwolenia Krasnali
bo mi jest zle -----> a masz może na imię Jagoda? Ja jestem niska i odbiłam innej faceta :P

Gość zuzzzzka
ja jestem niska :) i nigdy bym nie odbila faceta innej kobiecie:) takie mam zasady:)

Front Krasnali - a ile masz wzrostu i na jakiej zasadzie odbywało się to odbijanie? :P Zawsze mnie ciekawi czy kobieta która odbija, planuje to sobie jakoś krok po kroku :P

155 cm :) i tak im się źle układało :P ja nie robiłam absolutnie nic - to on zaczął się koło mnie kręcic, zabiegac, podrywac. Po trzech tygodniach takiego "podrywania" wreszcie mu się udało :) Tamtą zostawił na kilka dni przed poproszeniem mnie o chodzenie :) Więc raczej nie bylo w tym knucia, spisku itede :)

Gość madziulkaaaaaaaaaaa
aon ile ma wzrostu?

Gość jestes gupia

No właśnie a on ile wzrostu? Cholera, ja mam 188 cm wzrostu, a z taką dziewczyną około 155 to się zawsze z zainteresowaniem obejrzę :-)

Gość bylinka
Jak mogla odbic ci faceta? Zwiazala go i zabrala od ciebie sila?

on - 183 cm :) i wcaaaaale nie mamy problemów w łóżku, jak to ktoś na innym forum zasugerował :)

Gość juz masz w dziub
i tak ma byc:P niskie i filigranowe bora:) no i te o rubensowskich ksztalatach sa ok, reszta do wora

Zazdroszczę facetowi :P Ktoś kto sugerował problemy ewidentnie nie wiedział o czym pisze. W takiej parze (155-183) otwiera się wręcz cała gama nowych łóżkowych możliwości :P

Gość juz masz w dziub
armata a skad ty to mozesz wiedziec ? he ? wyczytales dzie, bo chyba nie pzrezywales tego z malutka kobietka:P

czołzen łan - Dlaczego mu pozowoliłaś wrócić? Nie boisz się, że facet uzna że Ciebie posiadł i przy ewentualnej okazji do zdrady nie zawaha się i zdradzi? Jak dla mnie wysłałaś mu wiadomość o treści "Cokolwiek byś nie zrobił, zawsze będziesz mógł do mnie wrócić." Trochę bezsensowne.

Generał Armata -----> żebyś wiedział :) na dodatek jestem proporcjonalnie zbudowana...no może nie licząc piersi :P Więc wystarczy obcisła sukieneczka do kolan, buty na obcasach i... %)

Mam doświadczenia z niewiele większymi :P A przy szerokim wachlarzu doświadczeń ogólnych, wzbogaconych inwencją i wyobraźnią doskonale wiem co też można wyczyniać z taką drobną kobietą :D

Gość juz masz w dziub
:D nie podniecaj juz armaty:D

Gość juz masz w dziub
o tak, wyobraznia dobra na wszystko:D ale moze platac figle:Ptak jak taka malutka kobietka, wiec uwazaj:D jestesmy zdolne do wszystkiego a juz takich wielkoludkow potrafimy omotac i okrecic wokol maluskiego paluszka:D

Aczkolwiek jest wiele minusów bycia drobną, niziutką...np jak byłam na koncercie np Huntera, T. Love, czy nawet Kazika - pogujący ludzie stali się dla mnie potencjalnym zagrożeniem życia :P trochę niebezpiecznie bywało momentami. :)

Gość juz masz w dziub
tak, mnie nie widac z za kierownicy auta:( tato zawsze sie smieje, ze samochod jedzie sam:( ale w ramionach faceta takiego ponad 180 cm, czuje sie bajkowo i bezpiecznie:) ach, rozmarzylam sie przez was:P

juz masz w dziub - To już wiadomo od dawna :P Tak jak i to, że facet raz omotany przez drobną kobietkę pozostaje omotany tak długo jak ona chce :P Ale co zrobić ;-) Front - po to masz swojego faceta, żeby Cię przed takim zagrożeniami bronił :D

Generał Armata ------> właśnie miałam pisac, ze coś długo Ciebie nie ma....:P

Gość juz masz w dziub
na obcasach ? bez 156cm, ciekawosc zaspokojona ?

Bo udzielałem się w innych tematach, żeby zbić trochę zbyt wysokie ciśnienie :P Tak, jak najbardziej. :D Super wzrost, już jestem Twój :D

juz masz w dziob ------> a jaki masz rozmiar stopy? Ja mam 34, 35 i mam ogromny problem przy kupowaniu butów. O stanikach nie wspomnę - nie widziałam w "normalnym" sklepie takiego w rozmiarze 65C :[