Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamunia synunia

czerwone chrostki na pyrtusiu u dwu miesieczniaczka

Polecane posty

Gość co to jest pyrtuś
o wreszcie ktoś się odezwał!!!!!!!!!!!! witajcie pyrtusie moje :D:D:D:D:D:D ja od wczoraj nie moge ze smiechu :D:D:D

Ja dopiero dziś trafiłam na topik. Pyrtuś dooooobre. Nie słyszałam tego. Ale mi się humor poprawił. Siedzę i rechocze. Jak ktoś napisał. Niech zyje PYRTUŚ :)

Gość o dekoltach nie wspomne
buahahahhaaaaaa pyrtus !

Gość co to jest pyrtuś
ja to wczoraj beke mialam do polnocy chyba a maz mowil ze sie tak wiercilam w lozku jakbym sie rechotala prze sen :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ja to kocham kaffeeeeeeeeeee 👄

co to jest pyrtuś to ja :dziewczyny D:D:D:D tez zmieniłam nicka {agawa} ja to od rana tez łacham :D:D:D

Jezzzzuuu, dawno mnie tu nie bylo , dzis mialam fatalny humor ale jak tu weszlam../zaraz sie poprawil! ;) come back to kafe!

Gość synunio mamuni
na chrostki na pyrtuniu.:O:classic_cool:

Gość prowokacja nie ma aż tak
upośledzonych matek to znaczy myślę że ten stopień upośledzenia idzie w parze z bezpłodnością - matak natura jest okrutna - ale może to i lepiej

Gość terwamn
ale wy jesteście durni :O znalazły sobie dzieci powód do śmiechu :O przedszkole normalnie...

Gość a co moze
to nei jest smieszne? jest i to jak?:D

Gość co za idiotki
żebyscie sie czasami nie zesrały ze śmiechu:oJak dzieci,poziom podstawówki

Gość poziom podstawowki
to prezentują te wszystkie staraczki od fasolek, bobów i dzidziów.:O

Gość leze i rycze
hahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:Dpyrtus;)

Gość pyrtusiak hehehe

witam pyrtuś żyje :D:D:D:D:D:D:D:D:D i jak tam u was??? mnie to nadal rzuca na ziemię :D:D:D:D:D:D

Gość ale o co kaman Wam
może ja mam inne poczucie humoru ale na słowo PYRTUŚ poprostu się uśmiechnęłam i to wszystko. A wy macie z tego taki ubaw jak dzieci z płatania figli. Tak jak ktos już wczesniej pisał - normalnie dzieci i z przedzkola :O Kobieta pieszczotliwie nazwała penisa swojego synka, zwróciła się z pytaniem a wy polewka. Jezu :O Normalnie cofacie się kobiety....

do ale o co............... Jezeli Ciebie to nie smieszy to co tu robisz na tym topiku??? wejdz łaskawie na taki, na który się pisze np. o gotowaniu :D:D:D nas smieszy to a Tobie co to przeszkadza????????

Gość +koko+++++
Skoro już śmiejemy się z pyrtusia bo jedna mama tak nazwała penisa synka, to jak można pieszczotliwe nazwać organy żeńskie dziewczynki. U chłopczyka mówimy np.: "chodź siusiaka umyć, ewentualnie pyrtusia ;P", a u dziewczynki jak. Mam córkę. I jak się kąpiemy to poklei mowie jej co robimy. Ze myjemy raczki, uszka itd. Na razie mówię myjemy pupkę. Ma 9 miesięcy. Prędzej czy później zacznie zadawać pytania. No więc pytam se Was drogie mamy jak można pieszczotliwe nazwać organy żeńskie dziewczynki. Serio się zastanawiam. I od razu odpowiadam złośliwcom, większych problemów nie mam ;P :D

Gość OJACIENIEMOGE
:D:D:D:D:D chyba juz sie nigdy nie skupie na mezu.......zawsze pomysle..........o!pyrtus!:D

Gość a po cesarce
Dziewczynki-pipka,pipusiowa -psioszka,pipulka,pipeczka :)

Gość zolzy...
ale czy ktos w koncu tej mamusi synusia odpowiedzial/ zadala koitka pytanie a tu cho... no oprocz smichow chichiw oczywiscie.. u nas to jest sikutek, sisiak, siurdaczek, ptaszek, golabek, lolek...