Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśśśśś

10 przypadkowych inf o niej/ o nim

Polecane posty

1)ma wschodnioslowianskie rysy twarzy:) 2)porcelanowa cere i piegi :) 3)jest gejowaty i chudziutki,zgrabniutki niczym sarenka:) 4)jest zajebiscie inteligentny 5)jest katolem i moherem ale w ogole mi to nie przeszkadza:D 6)jest bardzo dobrym czlowiekiem,zaradnym ,pomocnym,ma dobre serce ,jest szczery do bolu,sympatyczny,skromny,jest romantykiem,moim najwiekszym przyjacielem:) 7)ma dusze kobiety a serce Wertera:) 8)kiedy powiem mu cos zbereznego,zawsze sie czerwieni jak buraczek:D 9)jest placzliwy,oglada telenowele brazylijskie:-O:D 10)jest moim calkowitym przeciwienstwem a mimo to kochamy sie ponad zycie:)

Gość moj eks
1.ma seksowny tylek 2. lubi pepsi i chipsy 3.jest mamin synkiem 4.ma dlugie blad wlosy 5.nie umie ugotowac ziemniakow 6.potrafi byc niezlym chamem 7.uwielbia zelki 8.znajomi sa dla niego najwazniejsi 9.smierdzace skarpety i majtki zostawia pod lozkiem 10 . ma swira na punkcie piercingu (ma kilka kolczykow)

1.ma juz swoje lata 2.jest czuly delikatny opiekunczy inteligentny przystojny 3.wspaniale caluje wszedzie 4.jeszczel lepiej robi minetke 5.czai sie na moja d... 6.czesto choruje i nie wiadomo jak leczyc 7.robi mi mile niespodzianki 8.wreszcie powiedzial mi ze mnie kocha 9.ma zone duzo starsza 10.ciagle o nim mysle i tez go kocham

Gość kasiakasaiaka
1. nie jestesmy parą 2. ma niebieskie oczy 3. uczy sie grac na gitarze elektrycznej 4. lubi piosenke "bella" - video 5. jest swiadkiem Jehowy 6. dobrze radzi sobie z jezykiem angielskim 7. ma słodki usmieszek 8. cały jest słodziutki 9. slicznie wygląda w garniturze 10. do szkoly nosi po 6 duzych kanapek 11. a i tak jest szczupły :)

Gość akademiczka 123....
1.jednak mysli o mnie bo wyslal mily sms 2.jest stary i chory 3.ale kocha mnie 4.jest najlepszym kochankiem jakiego mialam 5.chce kochac sie oralnie ale nie ma okazji bo ciagle choruje 6.choruje on albo jego zona 7.cudnie robi minetke 8.bardzo zmizernial az sie boje o niego 9.ma fajny samochod bo ma mocno rozkladane siedzenia :-) 10.kocham starego dziada - dla mnie jest zawsze mlody.

Gość moja dama
1. ma swietną prace i zarabia wiecej odemnie- nie przeszkadza mi to 2. czasami zapomina ze facet nieraz potrzebuje wsparcia a nie zjebki ale juz sie nauczylem ze nie ma co liczyc na pocieszenie :o 3. strasznie mnie kreci juz sie nauczyla ze po dlugiej przerwie w lozku 1 sex jest tylko dla Mnie ale za 2 razem rewanzuje sie z nawiazka 4. dobrze gotuje choc ja to robie lepiej :D 5. długo śpi ( w przeciwienstwie do Mnie , ale jak trzeba sie zerwac ran to bez problemu) 6. ciagle nie moze uwierzyc ze trafila na normalnego faceta i nie mam zamiaru jej zdradzac klamac itp (ale moze kiedys w koncu sie przekona) 7. ma swietny kontakt z 3 swojego rodzenstwa. 8. potrafi mnie zmobilizowac (np: ukonczenie studiów) 9. nie potrafi zrozumiec ze jestem o nia zazdrosny. 10. ma delikatny brzuszek i nie moze pojac ze mnie to jara a nie odrzuca :)

1. mam orgazm na jego widok. 2. kupuje ludzi jednym uśmiechem. 3. jest inteligentny i dowcipny. 4. śpi po trzy godziny na dobę i ciągle gdzieś goni. 5. w samochodowym schowku wozi trzy paczki prezerwatyw i pismo święte. 6. wie, że podoba się kobietom i potrafi to wykorzystywać. 7. ma taaaki zgrabny tyłeczek. 8. jest tak wysoki, że chyba nie musiałabym klękać... :P 9. zaraża optymizmem. 10. ma słabe serce.

Gość galganek
1. opowiada zawsze jakies ciekawostki 2. ma bardzo wybujala wyobraznie 3. uwielbia zdrowy tryb zycia 4. nie nawidzi komedii romantycznych 5. nie moze usiedziec w jednym miejscu 6. nie oglada sie za innymi dziewczynami 7. zajebiscie sie smieje:-) 8. nie pali, nie jezdzi szybko samochodem, pije tylko na imprezach i to bardzo malo tak dla towarzystwa 9. jest cudowny w lozku, taki delikatny i kochany:-) 10. to co najwazniejsze: bardzo mnie kocha i ja go tez:-) K. + E. = 30.09.2006 na zawsze;*;*;*;*;*;*

Gość druga_Ola
1. nie pali, nie pije:) 2. oglada sie za innymi dziewczynami-nienawidze tego 3. lubi cebule-blee 4. kocha mnie i chce sie ze mna ozenic:) 5. mnie stawia na pierwszym miejscu, a swoj samochod na drugim:P 6. jest taki slodki i kochany, ma odruchy bzykania np gdy stoi:) 7. uwielbia byc smerany po plecach 8. nie lubi laskotek i rozwala sie w lozku w nocy:) 9. ma hmmm duzego p***a :D i lubi moje piersi:D 10. lubi moja mame(podobno) oj 10 to stanowczo za malo:D

1. ma nieograniczoną wyobraźnię, wymyśla przeurocze historyjki o zwierzątkach, którymi mnie nazywa ;) 2. ma fantastyczne poczucie humoru, potrafi mnie rozśmieszyć nawet wtedy, kiedy jestem na Niego zła. 3. kiedy się nad czymś skupia wystawia lekko język 4. lubi udawać bezbronnego chłopca, którym muszę się opiekować 5. jest bardzo szarmancki 6. jest boski w łóżku 7. ma cudowne dłonie, które uwielbiam. kocham każą jedną część Jego ciała 8. skończył szkołę muzyczną, gra (BOSKO!) na gitarze i fortepianie, pisze i śpiewa dla mnie piosenki :) 9. ma obsesję na punkcie swoich fryzur 10. musi mieć ABSOLUTNIE KAŻDĄ nowinkę techniczną, telefon zmienia co miesiąc, a samochód to jedno z jego bóstw (zaraz po mnie i gitarach ;) )

Gość hdgufhygdfuyhag
up fajnie sie czyta :) piszcie, ja nie chce pisac bo ie zaraz poplacze jak sobie o nim przypomne

1.nienawidzi komputerów i internetu 2.ma pięknie wykrojone brwi 3.nie potrafi usiedzieć w jednym miejscu, podejrzewam ADHD :classic_cool: 4.po miesiącu spotykania powiedział, że chce mieć ze mną dzieci (przeraziłam się :classic_cool:) 5.ma milion szalonych pomysłów na minutę, co najlepsze większość prędzej czy później realizuje 6.ma bzika na punkcie swojego motoru 7.lubi się ze mną droczyć 8.w łóżku bez krępacji robi różne rzeczy, a potem wstydzi się o tym rozmawiać :D 9.uwielbiam patrzeć jak je :p robi to po prostu tak elegancko i zgrabnie że szok ;) 10.cudownie dotyka w tańcu..

Gość a moj misio to
1. sexy ciałko 2. nie ma nalogów :) ja piję wiecej od niego :P 3. jego samochod to tylko samochod i ma jezdzic a nie wygladac wiec ja jestem numerem jeden :D 4. lubi sie przytulac po... 5. jest odpowiedzialny i stanowczy, ale czasami nerwusek 6. zazdrosny ale w granicahc rozsadku 7. moge zawsze na niego liczyc i wiem ze poszedlby za mna na koniec swiata 8. robi mi sniadanie bo spioch jestem 9. spontaniczny potrafi byc niesamowitym romantykiem i ciagle mnie zaskakuje :) 10. świetnie gotuje, potrafi sprzatac teraz uczy sie prania :)

1) Jest spedytorem 2) Lubi marudzić 3) jak wypije to od razu szuka miejsca do spania 4) ciagle próbuje mi wyjaśnić ile osi ma tir-bez efektów (ja jestem początkującą dyspozytorką w firmie transportowej i taka wiedza mogłaby się przydać;) niestety jestem beton w tej materii) 5) Uwielbia Lazio ...ma ich 6 koszulek mnie też je każe nosić 6) uwielbia historię, czyta Tacyta, Eddę, Ammiana Marcelina i inne takie... 7) gra w piłkę-czasem 9) jeździ obitym z boku zielonym Renault Twingo, którego ochrzcił imieniem \"GROSZEK\" 9) ma swoją ukochaną kotkę Faję do której ciągle mówi i w kółko ją głaszcze. 10) ciągle za mną chodzi, mówi, że jestem najpiękniejsza, najwspanialsza i kocha mnie najbardziej na swiecie :)

Gość podbijamy
bo dobry temat :)

Gość damma z łasiczką
Super topik 1. Jestem nim zauroczona 2. Dużo czyta 3. Nie może sie upijać bo jest chory 2 dni 4. Jest delikatny i swietnie całuje 5. Gapi sie na tylki i mysali ze tego nie widać 6. dłubie w nosie i tez mysli ze nie widać 7. Rzuca spodnie na podloge z dokladnie zawinietymi gaciami w srodku 8. Kladzie swoje klamoty na moje biurko dokladnie przykrywajac notatki i jak wychodzi to wezmie sobie coś z nich a ja potem szukam 9. Spiewa pod prysznicem 10.lubi spontan i kocha mnie

Gość damma z łasiczką
up

moja obecna milosc: 1) jestem pierwszą dziewczyną , z którą uprawiał sex( podobno:)) 2) nie lubi palic papierosów-na plus:) 3) kocha mnie, wiem, chociaz nie zawsze umie to okazac 4) lubi moje "cycuszki" :) 5) ma fajnego peniska, który jest duży i zawsze ładnie pachnie:) 6) nie lubi jak liże mu się sutki:( a szkoda:P 7) jest agresywny za kierownicą, czasem mam wrażenie że miałby ochote kogoś zabic, gdyby mu ktoś wyjechał nagle nie tak jak powinien:))przy tym krzyczy i klnie:) 8) uwielbia jak robie mu loda:)))ma wtedy taką minę że aż ja się podniecam:D 9) Jak chce potrafi byc kochanym facetem:)czesto dzwonic...ale nie lubi pisac smsow:( 10) jest bardzo ambitny i czasem za bardzo przejmuje sie studiami:/i np jak jest sesja to nie mozemy sie dogadac:( 11)jest bardzo pomocny. zawsze mozna na niego liczyc:)

Gość pan pam pam
1. strasznie dużo przeklina (pracuje nad tym :)) 2. jest wyrozumiala 3. szybko sie denerwuje i podnosi glos (ale ja jestem oaza spokoju :D) 4. ciezko jej sie przyznac do winy w tej kwestii jest za honorowa 5. potrafi wstac wczesniej i zrobic mi kanapki do pracy wogole swietnie gotuje 6. nie chce zrobic prawa jazdy :O 7. nieraz jednym glupim tekstem potrafi mnie zdolowac :o 8. jest bardzo silna kobieta ale nie potrafi zrozumiec ze Mnie tez nieraz trzeba docenic 9. ma super cialko a jak widze jej piersi to nie moge sie skupic :) 10. ma spoko mame ale wie i czesto okazuje Mi ze to Moje zdanie a nie jej mamusi jest dla niej najwazniejsze w sumie to w wiekszosci ponarzekalem ale kacham ta slicznotke

Gość akademiczka 12345
1.jest pieknym mezczyzna 2.ma piekne siwe wlosy 3.czesciej jest smutny 4.przy mnie jest pogodny rozpromieniony tak jak teraz gdy zerkam na niego 5.ma szlachetny profil 6.jest delikatny 7.byl lekarzem 8.duzo czyta 9.slucha muzyke powazna 10.kocha mnie widze to w jego oczach

Gość upssssssssssss

Gość
1. Ma BMI poniżej 20 :p 2. Interesuje się lotnictwem 3. Nigdy nie był nad morzem 4. Absolutny brak słuchu muzycznego 5. Ma gęste, ciemne włosy 6. Nie przeklina 7. Małomówny 8. Pożera ogromne ilości jedzenia 9. Właśnie rzuca palenie 10. Ma na imię Łukasz :)

Gość moj tez taki
.06.2009] 10:31 [zgłoś do usunięcia] uczuciowa fabjana 1. Jest silny 2. Jest mądry 3. Jest do bólu racjonalny 4. Jest smaczny i pachnący 5. Świetnie całuje 6. Uwielbia grać w szachy 7. Uspokaja mnie jego obecność 8. Czasem jest bardzo uczuciowy 9. Gdy sobie wypije, włącza mu się "gadulec" - próbuje każdego zagadać na śmierć 10. Nie chce dla mnie nauczyć się piec sernika

1 . świetnie wyglada w mundurze 2. jest pedantem 3. jest cudowny w łózku 4. podjada czekoladę i mysli ze ja o tym nie wiem :) 5. jest cholernie zazdrosny 6 . zabójczo przystojny 7. czasami zabiera mi kołdrę w nocy 8.przeklina kiedy stoi w korku samochodem 9 . nie wyjdzie w domu bez zelu na włosach 10. to mój mąż i inne kobiety mi go zazdroszczą

Gość o mojej/niemojej suczce
1. chyba jednak mnie kocha. 2. jak cos robi w kuchni, zawsze zostawia bałagan 3. jezdzi szybko autem (szybciej niz nie jeden facet) 4. od jakiegos czasu jest egocentryczka 5. robi swietne lasagne 6. uwielbia spac na "lyzeczke" zawsze musze wtedy trzymac reke na jej piersiach 7. ma najpiekniejszy biust jaki kiedykolwiek widziałem 8. jest bardzo zaradna i ambitna 9. jest mi z nia swietnie w łozku 10. kurwa, nie jestem pewnien czy bedziemy jeszcze razem... 11. kocham ja tak zajebiscie mocno... 12. ma bzika na punkcie swoich yorków 13. uwielbiam jak prezy sie z rana przed szafa zastanawiajac sie co włozyc do pracy 14. jest "do rany przyłóż" 15. chciałbym miec z nia dziecko 16. nie wyobrazam sobie zycia bez niej 17. jest dokładna w tym co robi 18. nie ma wyczucia przestrzeni 19. nie znosi geografii 20. uwielbia luksusowe kosmetyki 21. kocham jej dawac prezenty, uwielbiam ten widok kiedy sie na cos cieszy 22.mam w planie ja zabarc w tym roku na dominikane na wakacje, jeszcze o tym nie wie 23. staram sie zastapic jej ojca, (chyba z mizernym skutkiem) 24. nie macie pojecia jak jest wkurzajaca czasami... 25 - 100 kocham , kocham , kocham ją...

Gość o mojej/niemojej suczce
no i wyjasnilo sie, nie bedziemy:( heh

1. Ma najpiękniejsze oczy na świecie 2. Jest szczupły 3. Ma cudny tyłeczek 4. Jest świetny w łóżku, nie mogę mu się oprzeć 5. Lubię zapach jego skóry, potu i perfum 6. Inteligentny, bystrym umysł ścisły 7. Ma ciekawą pracę 8. Jest nerwowy, wtedy się odcina 9. Właśnie rzuca palenie 10. Lubię kiedy całuje moje ciało

Gość loekadia1234
1. strasznie opiekunczy' 2. strasdznie zazdrosny 3.ma durną siostrę 4.Jest tajemniczy. 5.Lubi oglądać mecze. 6.NIE jest romantyczny. ;P 7.lubie gdy sie złosci 8.widok jego smiechu mnie jeszcze bardziej rozsmiesza, bo wyglada wtedy KOMICZNIE. 9.Nienawidzi sie uczyc. 10.Jest prawiczkiem

Gość babka....
1.nie wiem o ktorym pisac 2.jednego kocham drugiego pragne bo mnie unika 3.jeden się miga drugi nawet o to nie zabiega 4.jeden jest czuly a drugi z czuloscia bral to co chcial 5.pierwszy zawsze odpowiada na smsy drugi musi to sobie przemyslec 6.obydwaj sa bardzo inteligientni. z kazdym rozmawiam m.in. o polityce. 7.jeden czyta prase drugi rowniez ksiazki. 8.z kazdym kochalam sie na rozne sposoby 9.pierwszy jest starszy ale lepszy kochanek drugi mlodszy i chce szybko. 10.pozostal mi tylko ten pierwszy a o drugim marze.

Gość oioujkjihihiikujpl9o
1.wie wszystko o motocyklach i samochodach 2. ma ogromne poczucie humoru 3. pilnuje bym nie spala na brzuchu bo to niezdrowe dla kregoslupa 4. jest czuly i kochany 5. ma doleczek w brodzie 6. opiekuje sie mna 7. jest wrazliwy 8. nie lubi tanczyc 9.nie lubi koszulek polo 10. kocham go najbardziej na swiecie