hajabuska 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 Dziewczyny pomóżcie mi. Cykl miesiączkowy mam zazwyczaj co 31 - 33 dni, tzn. średnio wychodzi co 32 dni. Miesiączka trwa zawsze 7 dni. Ostatnią miesiączkę dostałam 24 maja. Kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia 6 czerwca i zakączyło się to wytryskiem w mojej pochwie. Wczoraj tzn. 8 czerwca zobaczyłam że z mojej pochwy wydobywa się śluz przezroczysty i wyglądający jak kurze białko - strasznie się rozciągał. I oto moje pytanie czy jest możliwość bym była w ciąży?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hajabuska 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 Podnosze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nataliuś 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 czysto teoretycznie były to twoje dni płodne,poczekaj do nastepnej @ i zrób test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maaajka19 Napisano Czerwiec 9, 2009 mam podobny problem okres powinnam dostac w piątek ewentualnie sobote a w niedziele kochalam sie tez bez zabezpieczenia dzisiaj pojawil sie tak dziwny śluz nigdy takiego nie mialam hm.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Powiedzcie mi głupie idiotki Napisano Czerwiec 9, 2009 bo inaczej Was nie można nazwać - jak można kochac się bez zabezpieczenia a potem truchleć cały miesiąc ??? !!! , dotego zaśmiecac jeszcze forum takimi durnymi problemami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hajabuska 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 Do osoby powyżej ... Sama jesteś głupią idiotką.. jak możesz nas obrażać. Nie wiesz w jakiej jestem sytuacji itp. Może pragnę tego dziecka i staram się od dłuższego czasu a ty mnie wyzywasz. Nie wiesz..więc się nie udzielaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość śluz który opisujesz Napisano Czerwiec 9, 2009 jest śluzem tzw płodnym czyli występuje w czasie owulacji skoro teraz masz owulację to niby jak możesz być w ciąży ? a na przyszłość poczytaj trochę o fizjologii kobiety i zacznij się zabezpieczać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość śluz który opisujesz Napisano Czerwiec 9, 2009 Nie pisałaś że starasz się o dziecko, gdybyś faktycznie się starała to chyba byś wiedziała coś na ten temat... mniemam że jesteś kolejną niedouczoną małolatą bo w teorii każda 15stolatka już powinna wiedzieć jak wygląda cykl i kiedy są dni płodne kochałaś się 6 czerwca, 8mego miałaś ten śluz czyli wstrzeliłaś się tuż przed owulacją, masz duże szanse na poczęcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maaajka19 Napisano Czerwiec 9, 2009 ja biore tabletki;) wiec nie wiem skąd sie pojawił śluz ale przed okresem to normalnie z tego co wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość śluz który opisujesz Napisano Czerwiec 9, 2009 http://www.poradopedia.pl/oblicz/dni-nieplodne.html?data=2009-05-24&cykl=32 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hajabuska 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 Po pierwsze mam już swoje lata - 26 lat. Wiem o wszystkim - kiedy powinna wystąpić owulacja itp. ale mi nie chodzi o teorie wyssane z książek tylko doświadczenia z życia innych kobiet które byly w mojej sytuacji. Każda osoba może sobie poczytać co i kiedy powinno się dziać w organizmie kobiety. A po drugie wg twojego kalendarza owulacja wychodzi niby 10 czerwca..a owulacje miałam 8 więc to jest już błąd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dla mnie zastanawiające jest Napisano Czerwiec 9, 2009 ja też mam taki śluz jakiś czas po stosunku np kochamy się wieczorem, a rano mam taki śluz :) też biorę tabletki :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frufru Napisano Czerwiec 9, 2009 to nei śluz tylko ścięta sperma wypływa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KarmazynowyPotwór 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 Moim zdaniem sluz byl poczatkiem fazy okoloowulacyjnej,ktorej owulacja mogla wystapic wlasnie 10-11 czerwca.Taki sluz zaczyna sie zawsze kilka dni przed owulka,wiec wg mnie 6 czerwca to zbyt wczesnie by doszlo do zaplodnienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hajabuska 0 Napisano Czerwiec 10, 2009 ODNAWIAM;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość śluz który opisujesz Napisano Czerwiec 10, 2009 występuje w dni okoloowulacyjne i również może występować przed okresem....jest to śluz estrogenowy...przed miesiączką kończy sie faza progestenowa (oczywiście jeżeli nie doszło do zapłodnienia) i zaczyna się estrogenowa. W ciąży jest podwyższony pozom progesteronu i śluz jest biały o konsystencji lepkiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach