Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niby szczesliwa

Czy są tu dzieci sławnych rodziców ?

Polecane posty

Gość pierwsza córka Solidarności
1000 zł? na waciki mi nawet nie starczy....

Gość ja jestem tutaj
czasem idzie się miało byc:P

Tak, ale skąd Ci dalsi znajomi wiedzą czyją jesteś córką? Albo sama się przedstawiasz albo jacyś inni życzliwi powtarzają :P Co sprowadza nas do tego że: 1) albo jesteś sobie sama winna - zachęcasz ich do tego 2) albo jesteś otoczona fałszywymi którzy na Tobie żerują Przy tym, jakoś nie wierzę że jeśli ktoś zrobi Ci na prywatnej imprezie fotki z ukrycia, że zrobi to na dyle dyskretnie by NIKT nie zauważył. Chyba jasne jest że któryś z zaufanych kumpli powinien podejść i albo grzecznie poprosić o usunięcie, albo odrazu sprzedać mu "strzała" i usunąć zdjęcia samemu. Jak dla mnie to jest wina jedynie środowiska w którym się obracasz, żyjąc wśród hien nie można spodziewać się niczego dobrego.

Gość ja jestem tutaj
Generał Armata- chyba zartujesz:) Nigdy nie przedstawiam sie z nazwiska. A co do imprez , to masz racje chyba.Staram sie byc jednak uwazna,ale nie upilnuje wszystkiego i nie obserwuje wszystkich podejrzliwie.Tak ze zdarzy sie jakis osioł, ktory Ci strzeli fotke.

Gość jestem nieślubną córką Dody

Gość
dziwne, na pudelku nie piszą o dzieciach znanych osób... wyjątek to córy kilku polityków :) ale o dzieciach aktorów ani słóweczka

Gość ja jestem tutaj
widze,ze czytasz codziennie Pudla od 5 lat :D haha:D

Gość
mówisz, że Pudel ma już 5 lat? nie wiedziałam, ale wierzę na słowo Pewnie z wypiekami na twarzy od 5 lat wyczekujesz czy będzie coś o Tobie... a tu klapa :D

Gość ja jestem tutaj
neurosa1 nie bede sie z Toba klocic:) Tak czytam codziennie pudelka,keczupa itp. i namietnie kupuje Fakt i Echo Dnia :D Moze wywolam jakis skandal bo tak mi przykro jak o mnie nie pisza :O Milego dnia wszystkim:P

Znam siostrę sławnej osoby, ale ona jakiś specjalnych problemów nigdy nie miała. Na studniówce albo innych imprezach zawsze się tak schalała, że ho ho :D Ale fajna dziewczyna i też jej nikt nie robił jakiś przykrości w postaci zdjęć do Pudla :)