Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowany3434

czemu wiekszosc lasek jest dzisiaj tak pustych i prymitywnych?

Polecane posty

Gość ot zycie bym powiedziala
jak ja ? skoro tak o mnie myslisz to nie mamy o czym rozmawiac:) nie znasz mnie, a smiesz oceniac:) dobre, chocia niezbyt mile ale co mi tam. jestes anonimowy, piszesz na pomaranczowo wiec bywaj i oceniaj wszystkich wedlug swojego szabloniku:0 ale ja nie podlegam twoim kryteriom i porownywanie mnie do kogokolwiek to chyba przesada:)

Gość zdegustowany3434
tak boje sie takich głupich kobiet fakt, wtyd by mi było za taką żoną..co takie rzeczy gada, pewnie by z wszystkimi kumplami poszła do wyra

Gość O Rany..
Zdegustowany, Ty chyba z rezerwatu... :) Gdzie byłeś, jak szukałam faceta...? :D ..Nie rozmawiam o męskich członkach oraz ich nie porównuję... :P ..Chyba jestem nienormalna..??? ;D

Gość ot zycie bym powiedziala
ot zycie bym powiedziala pytasz czemu ? pomysl nie pytaj, rozejrzyj sie wokol siebie i co widzisz ? widocznie jestes innym a inni sa dziwni i nie bardzo pasuja do reszty znajdz sobie taka dziewczyne jaka ci pasuje i wszystko be dzie ok czyli bycietaka chamką dodą i idiotką jak jolą rutowicz...jest normalne wg ciebie??dla mnie dziwne są własnie takie osoby jak Ty i doda..chamstwo, zawsze bedzie chamstwem nawet jesli wiekszosc polakow to chamow to nikt mi nie powie, ze to normalne.. ale faktycznie, moze jestesm inny ,ale lepszy hehe przeczytaj jeszcze raz, pomysl zanim kogos bedziesz chcial obrazic wspolczuwam i siem oddalam, bo chyba ty jestes na poziomie dody, nie podam lapki bo , nie wiadomo gdzie ja trzymales ostatnio

Gość O Rany..
..i temat zdechł, bo wszyscy skończyli pracę... ;D

Hmmm...pytanie dość intrygujące... Cóż...fakt jest taki, że za kobietami typu DODA większość facetów śmiga oczami az miło. Więc tak sobie myslę, że sami troszkę jesteście sobie wini..mężczyzni;/ Każda chce się jak najbardziej upodobnić. Ja majac 29 lat..nie zamierzam. Nie chcę nikogo naśladować ale w pewien sposób rozumiem co chcesz powiedzieć. Ogólnie i kadydata na męża i kandydatke na żonę jest w dzisiejszych czasach cięzko znaleść. Nie wiem w sumie co mam ci poradzić;/. Szukaj...szukaj a znajdziesz?? Pozdrawiam wszystkich mimo deszczowej pogody;)

bo myśla ze są fajne lubiane i ogólnie cudowne, na palcach moge policzyc qmpele ktore maja gdzies to czy sie podobaa facetom i to czy wygladaja grubo czy nie i takie inne głupoty

człowieku jeśli ty szukasz lasek, to się nie dziw, że na takie trafiasz. Rozejrzyj się za kobietami - choć jeśli gustujesz w \"laskach\" żadna normalna kobieta na ciebie nie spojrzy z zainteresowaniem, co najwyżej z dużą dozą litości.

Gość Anseis
Zgodzę się że wiele jest kobiet opisanych w pierwszym poście. Drogi Autorze zapewniam Cię że istnieją też inne kobiety, te z gatunku "delikatniejszych" jak nas określiłeś. Może w złych miejscach szukasz:)

Czemu? Bo to ciężki przypadek, któremu nie można już pomóc. Natomiast nie zgodzę się, że takie laski stanowią większość - do jasnej cholery, to gdzie ty szukasz, że same takie spotykasz?! Bo widuję kobitki z tipsami, niebieskimi soczewkami, które od czasu do czasu chodzą na solarium, a jednak da się z nimi pogadać, utożsamiają pełną kulturę i mają nienaganne maniery. I nie są przy tym jakimś chodzącym wyjątkiem.