chaotyczna 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 Witam, od miesiąca biorę novynette, plamiłam przez całe 21 dni brania tabletek, dwa dni temu powinnam dostać \'miesiączkę\' w tej 7 dniowej przerwie, wiem, że czasami krwawienie się nie pojawia, czasami jest silniejsze, czasami mniej, ale chodzi mi o to, że po prostu nadal mam takie samo krwawienie jak w czasie przyjmowania tabletek, a od 4 dni odczuwam bóle podbrzusza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dagaaaa17 Napisano Czerwiec 9, 2009 idź do ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaotyczna 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KlauDDynka69 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 jesteś pewna, że nie jesteś w ciąży? robiłaś badania?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaotyczna 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 nie robilam, ale wiem, że mam nadżerkę. to może być ciąża? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaotyczna 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joojjjj Napisano Czerwiec 9, 2009 według mnie to normalne - jak zaczniesz brać drugie opakowanie to się unormuje i juz niepowinnas plamić tylko mieć normalnie krwawienie z odstawienia w przerwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach