Katasza89 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 Witam Skończyłam pierwsze opakowanie tabletek Cilest i muszę powiedzieć, że jak narazie nie jestem z nich zadowolona. Po pierwsze kiedy okres mi się skończył zaczęłam plamić tak jakby na brązowo. Po drugie kiedy miałam jeszcze 3 tabletki do końca dostałam okres i trwa on już 10 dzień i nawet wydaje mi się, że tak jakby się nasilił. Wiem, że może w taki sposób moj organizm się próbuje przystosować, ale jakis rok temu brałam Harmonet płaciłam za nie 30 zł czyli dwa razy więcej niż za Cilest i było OK oprócz tego że przytyłam po nich.. Proszę powiedzcie co o tym sądzicie? czy lepiej zmienić tabletki czy może przeczekać.. i pytanie czy gdybym zmieniała tabletki na inne to znów trzeba zaczynać od pierwszego dnia okresu czy też kontynuować jak bym wogóle ich nie zmieniała.. Prosze o odpowiedz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_glutter 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 ja tam nie mam problemow z cilestem.generalnie wg mnie powinnas poradzic sie lekarza a nie nas. co do zmiany tabletek to po porstu jak skonczysz jedno opakowanie i po przerwie 7niowej zaczynasz brac te inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katasza89 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 zaczełam brać ten Cilest prawie w tym samym momencie co moja przyjaciółka.. jej nic nie jest:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katasza89 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 zaczełam brać ten Cilest prawie w tym samym momencie co moja przyjaciółka.. jej nic nie jest:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieGrzecznaAga24 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 brałam 3 lata nie mogę zajść w ciążę od ponad roku czasu:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joojjjj Napisano Czerwiec 9, 2009 hmm dwa razy więcej niż za cilest? to ile płacisz za niego? ja płaciłam jakieś 26 - 30 zł i było to pare lat temu - ale też źle wpływały na mnie - choć ty to co opisujesz to typowe objawy przy pierwszym miesiącu brania tabletek - przy dugim powinny już przejść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Katasza89 0 Napisano Czerwiec 9, 2009 za Cilest płaciłam 15-14 zł:) skąd tyle krwi sie bierze w organiźmie hehe.. Pozdrawiam i dziękuje za rady:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach