Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie****

Jaki wg was kobiety powinien byc prawdziwy mezczyna ?

Polecane posty

Gość jakis tam mezczyzna
A cmeski to taki ktory was robi w balona ? Bo takimi uczciwymi facetami to chyba raczej gardzicie ?

Gość jakis tam mezczyzna
I teraz tak czy meski oznacza to ze musi byc jakims karkiem ewentualnie misowaty ? Bo jzu kurwicy mozna od tego dostac. Dla niektorych meski jest nawet taki metroseksualny facet. Wiec nie dziwcie sie ze faceci pytaja o to bo do cholery tak naprawde nie wiadomo co sie kryje pod tym slowem.

pa niunika:P powodzenia w uwodzeniu;) ja już swoje szczęście mam wiec mogę być i patałachem dla reszty świata;)

jakiśtam - męski to taki , który przywali w gębę facetowi , który mnie np. obraża, który nie załamuje się tak szybko jak ja tylko działa, który umie podtrzymać na duchu

Gość jakis tam mezczyzna
Czyli taki miesniak jednak.

niuniaaa-jeśli mogę się wtrącić i coś poradzić :) to staraj się po prostu jak najwięcej przebywać w jego towarzystwie, może zorganizuj jakieś zbiorowe wyjście na piwo czy imprezę, na którym też on będzie...im lepiej go poznasz, tym łatwiej wszystko pójdzie, szczerze mówiąc na Twoim miejscu nie liczyłabym na mejla od niego...piszę w sumie z własnego doświadczenia, bo miałam podobną sytuację z moim byłym-to ja musiałam zaaranżować całą znajomość, bo on sam, mimo że-jak twierdził-myślał o mnie pół roku, to nie potrafił zrobić pierwszego kroku...a miał mojego mejla, nr gg, nr komórki...po prostu uważał, że nie ma u mnie szans...dopiero gdy po prostu lepiej się poznaliśmy na stopie koleżeńskiej, nabrał pewności siebie. Także działaj dziewczyno :)

niekoniecznie mięśniak zaraz - może nie każda kobieta tego potrzebuje , ale ja bardzo - potrzebuję poczucia bezpieczeństwa - kogoś kto się mną zajmie chociaz na pierwszy rzut oka wyglądam tak jakbym sama sobie ze wszystkim świetnie radziła - pozory mylą - męskośc to raczej cech a osobowości a nie siła fizyczna - chociaz fajne ciałko ładnie zbudowane nie jest złe ;)

Gość jakis tam mezczyzna
Niuniaaa to gdzie ty chodzisz na wiejscie dyskoteki ????? ja jeszzce nigdy w zyciu nei mialem sytuacji gdzie ktos chcial mnie zaatakowac a mam 26 lat.

Gość silny emocjonalnie

try walking - dzięki - troszkę mnie podbudowałaś - ja nie z tych co sobie wmawiają czyjeś zainteresowanie na siłę , ale niektórych jego zachowań nie sposób nie zauważyć - myślę sobie że masz rację - wielki buziak dla ciebie 😘 no teraz to już spadam {czesc] -( i tak pewnie jeszcze z 10 razy zajrzę :D:D )

Gość jakis tam mezczyzna
No to ja wole takie kobiety bardziej wyzowolone chyba. Nie chce sie zajmowac kobieta jak dzieckiem. Pewnie nie jestem meski ale mam to gdzies :D

jakiś tam - nie napisałam młotku , ze ja miałam , ale gdybym miałą to chciałabym faceta który mnie nie zostawi w potrzebie , ale stanie w mojej obronie - idź spać marudo

Gość jakis tam mezczyzna
A wydaje mi sie ze takie jak ty kobiety niestety szukaja tatusia a nie partnera.

A wg mnie 'męski' to po prsotru niekobiecy.:D Taki, któy słysząc o moich smutkach powie: 'Dziewczyno, jak możesz się przejmować czymś takim...?', ale i... przytuli.:) Będzie mu sprawiać radość opiekowanie się mną, nawet jeśli to nie będzie szczególnie koniecznie. Ma być po prsotu inny niż ja w ten męski sposób. Ma mnie fascynować i cieszyć tą swoją kochaną innością.:)

Off topic, ale walking in my shoes to jeden z moich ulubionych utworów DM :-) moim zdaniem powinien być męski, odpowiedzialny, dobry. Witaj Oczy Węża, ja również Opolanka :-)

Gość jakis tam mezczyzna
niuniaaa no to zgadlem. Chcesz byc utrzymaka ok ;) Dla mnei za to jestes malo kobieca widac ze masz kiepski charakter a ja nie trawie takich kobiet.

ja dla ciebie jestem mało kobieca a ty dla mnie mało męski - ok niech tak będzie - i nie, nie chcę być utrzymanką - za dużo w życiu widziałam aby w 100%polegać na facecie i potem zostać z niczym - zarabiam na siebie sama - może nie dużo , ale mi styka :D

prawdziwy facet - więcej robi, niż mówi; silny - więc nie musi zgrywać macho, może sobie pozwolić na to, żeby być dobry, miły, opiekuńczy, itd. - bo się nie boi, że mu od tego męskości ubędzie;) no i NA CZYMŚ (czymkolwiek; fizyce jądrowej czy obsłudze klucza francuskiego) się dobrze zna i mi tym imponuje :)