Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hana Montana/Majli Sajrus

10 przypadkowych prawd o byłych

Polecane posty

Gość kaaaasik
10 to stanowczo za mało... Mogłabym pisać bez końca, tak bez końca... 1. Oświadczył się dwóm dziewczynom, jak wszystko wyszło na jaw pisał to samo jednej i drugiej, że obydwie nas kocha i bez nas dwóch żyć nie może :D Oczywiście go zostawiłam, druga nie 2. Na ich ślubie było 5 osób łącznie ze świadkami- to świadczy ile ma znajomych. Nawet rodzice jego chrześniaczki nie wiedzieli, że się żeni 3. Bokser.. taki kolo, że hej. Myślał, że łapy załatwią wszystko. Pobił wszystkich swoich kumpli, nawet swojego przyjaciela, który wydawało się, że go wali w d**e 4. Gdy chciałam go zostawić groził samobójstwem 5. Przez niego sama wracałam w nocy do domu ok. 6 km pieszo 6. Zmieniał auta jak rękawiczki i traktował je jak dzieci. Kiedyś przez przypadek wylałam krople piwa w jego aucie, to w zamian otrzymałam całe na bluzke i słowo "wyp....aj" 7. Uważał się za pępek świata, jaki to ach, och, ech, i OCH mógł aż 5 minut i na dodatek raz spuścił się na moją spódnice 8. Skłonność do alkoholu, dzień bez piwa dniem straconym 9. Na utrzymaniu mamusi i tatusia,który przesyłam pieniążki z USA, co dostał prace po miesiącu mu się nudziła 10. Egoista, prostak, ham, dno i 100 metrów mułu!!

Gość Jowiteczka -
No ja chyba nie dostrzeglam tych wad... ;-) 1) kochający 2) łaczy nas wielkie uczucie i namietnosc 3) wielkie poświęcenia 4) za kazdym razem po pracy zmienil skarpetki i sie kapie jak przyjezdzal do mnie :-) (bardzo istotne w brew pozorom hihi) 5)ma sexy dupke ;-) 6)moge na nim polegac w kazdej sytuacji 7)sex z nim to poezja 8)przed zasnieciem do mnie dzwoni i mowi jak bardzo mnie kocha 9)robi niespodzianki-lubi mnie zaskakiwac 10)daje mi szczescie Jedyna wada... jak sie juz polozy to zaraz zasypia heheh ;)

Gość Jowiteczka -
zapomnialam dodac ze to juz 3 rok razem, a podobno po 3 latach uczucie ginie... hmmm dziwne ;)

Gość urocza i atrakcyjna...
Dziwie sie ze wypiujecie takie rzeczy o swoich bylych skoro z nimi bylyscie troche czasu... widzialy gały co brały... ;-)

Gość sorbent
1. wiecznie chcialaby chodzic na spacery itp nie zwazajac na to ze wrocilem zj...any z pracy. 2. nie potrafila zrozumiec ze nie moge w tym momecie odebrac telefonu bo jestem zajety. 3. skoro odwiozlem po drodze kolezanke z pracy to napewno sie bzykalismy i 100 % ja zdradzam 4. kiedy poszlismy na wesel impreze itp to jezeli rozmawialem z kims dluzej niz 10 min juz strzelala focha. 5. miala specyficzny zapach z cipki, ponad rok namawialem na wizyte u ginekologa jak sie pozniej okazalo miala nadzerke. 6. nie tolerowala moich znajomych wszyscy byli debilami ale jej kolezanki to powinny poradniki pisac :/ 7. nie potrafila gotowac (sam potrafie ale fajnie by bylo wrocic z pracy i zjesc obiad a nie czekac nastepna godzine zanim zdarze cos zrobic) 8. mamusia byla najwazniejsza i choc by skały srały ona wie wszystko najlepiej. 9. utrzymywala kontakt ze swoimi bylymi zwlasza z jednym do ktorego ciagle miala slabosc ( czy mnie zdradzala nie wiem dowodow nie mam ale wszystko uklada sie w logiczna całość) 10. uwazala ze za malo zarabiam i powinienem zmnienic prace ( choc uwielbiam to co robie i nie zamierzam) W sumie dobrze ze sie rozstalismy, teraz jestem z kim innym i jest zajeeee....ie

Gość makulka
a to prawdy o moim jeszcze bylym ale juz niedlugo eks: 1:) Uwielbia swoja rodzine sluchac sie ich jaK bOGA( JEGO SIOSTRA ZAWSZE WAZNIEJSZA ODE MNIE) 2 Jest policjantem 3. POtrafio podniesc na mnie reke i wyzywac: 4. Wszystko co mowi jest najwazniejsze i trzeba sie go sluchac 5. Ma swoje teorie na wszystko. 6. Gdyby net przestal istniec on umiera. 7. Sex z nim jest beznadziejny 8. Nie potrafi sie calowac;( 9. Nie okazxuje uczuc:(. 10. Uwielbia swoich kolegow i pojezdza na moich rodzicow:(

Gość liliana anna
1. miał długi 2. zdefraudował pieniądze wypłacone przez zus na pogrzeb wlłasnego ojca i rodzina musiała robic ściepę 3. nie mył sie po kilka dni 4. nie golił sie, bo nie znosił rutyny 5.podprowadzał mi pieniądze z portfela, sadząc , ze się nie zorientuje 6. nigdy nie miał na czynsz 7 nigdy nie miał na jedzenie 8. był całkowicie na moim utrzymaniu 9. zastawił swój sprzęt foto w lombardzie jak potrzebował kasy i pochwalił sie co jeszcze ma do zastawienia 10. przyszły oprychy z lombardu i okradli doszczetnie mieszkanie z wszytskich rzeczy, których się dorabiałam, miedzy innymi komputer z dokumentacjami moich klientów - moje narzędzie pracy

Gość liliana anna
drugi 1.depilował łydki 2. depilował jajka 3. wygalał sobie bródko-cipki z wielką precyzją 4. codziennie czynności pielęgnacyjne zajmowały mu 2 h 5. całą kase wydawal na ciuchy 6. mieszkał w swoim dziecięcym pokoiku śpiąc w półkotapczanie u mamusi pomimo ze był starym koniem już 7. oczekiwał drogich prezentów 8. Nie akceptował faktu, że jestem kobietą 9. był najwiekszym tchórzem jakiego w życiu spotkałam 10. finalnie się okazało, że jest gejem

Gość liliana anna
trzeci: 1. kochał żreć 2. kłamał bez mrugnięcia okiem 3. kochał chlać 4. podawał się za robiacego karierę prawnika 5. niestety w miedzyczasie dostał wyrok za współudział w kradzieży i 8 lat w zawiasach, w tym utracił prawo wykonywania zawodu 6. chował sie za plecami swojej mamusi , która zyła w błogiej nieświadomości jak wielkim durniem jest jej jedynaczek 7. zadawał się z prostakami bez wykształcenia, dzieki czemu czuł się gwiazdą 8. by czuć się lepszym człowiekiem wspierał lokalnych kłusowników 9. miał układ ze złodziejami i sprzedawał lewe paliwo 10. był człowiekiem pozbawionym kręgosłupa moralnego i charakteru

1.byl bardzo inteligentny /za bardzo jak dla mnie/ 2.interesowal sie.....wszystkim 3.czytal wszystko, z braku laku mogly byc instrukcje 4.spal 1-4 godz./doba z powodu nerwicy 5.mieszkal z kotem 6.mial 2 zony ktore go wykorzystywaly 7.umial rozmawiac z ludzmi tymi na wysokim stolku i obszczymurkami 8.byl przystojny 9.ciagle go kocham ale bylam dla niego epizodem 10.on zyje, ale nie dla mnie tylko obok mnie

Gość celinenl
wszystkie jestescie takie glupie skoro mialyscie beznadziejnych facetow to znaczy, ze same jestescie ch..a wartymi debilkami hehe a teraz zalozyly kolo zalosnych cip, ktore sie pocieszaja w swoim kretynizmie po to, zeby inne wmawialy wam, ze to facet jest do kitu a wy ok, zalosne mendy buehuehuehue http://tnij.org/dobry_milf

Gość yooo
R: 1.alkoholik 2.wiecznie nie miał pieniędzy 3.okazał się męsko dziwką 4.zaraził mi nie wiadomo czym 5.jedyne co umiał robić to dzieci 6.pedant 7.seksoholik 8.prymityw 9.manipulant 10.kłamca B: 1.nałogowy palacz 2.zdolności seksualne zerowe(dużo gadał mało robił) 3.leń 4.egoista 5.świętojebliwy 6.rodzina była dla niego ważniejsza ode mnie 7.kochał swój samochód 8.miał brzuch jakby był w ciąży 9.namiętnie puszczał bąki 10.jakiś taki niedelikatny był

Gość Pfffffffff
Był jeden były:) 1) miał dziwne tiki jak spał- takie skurcze jakby, czego się bałam 2) i dołek w brodzie miał 3) był inteligentny 4) bał się chodzić do dentysty- ale prośbą i groźbą to się zmieniło 5) zostawiał brudne łyżeczki na parapecie 6) miał beznadziejną i niskopłatną pracę- więc ciągle zapożyczał się u rodziców 7) był strasznym bajerantem 8) nie obcinał paznokci u stóp!!! 9) w sumie poza małymi wadami był prawie idealny, ale... 10) .... na koniec okazał się frajerem i zdradził i zostawił dla innej

Gość yooo
celinenl - WYPIERDALAJ CWELU! dobranoc :)

Gość idioci
w polsce nie ma juz mafi zywo zakonczył sie z koncem roku 1999

Gość moja byla eks
1. jej mama byla swieta i co powiedziala bylo najwazniejsze 2. za malo zarabialem 3. nie rozumialem jej zwlaszcza jak ona chciala sie spotykac z bylymi niby po kolezensku ale mi to smierdzialo promocja. 4. zadna praca nie jest super oprocz jej [doradca bankowy), nawet ja zamiatajac ulice (z dyspergentu lub wycinajac nieboszczykow jako strazak przegrywalem zycie, przeciez to tylko wyjecie trupa co to dla Ciebie a ja mialam taki ciezki dzien...) 5. przeciez Twoj brat nie zyje (zgina w wypadku nie z jego winy) po co przezywasz. 6. JA do Niej- Tesknilem za Toba a Ona do Mnie WIEM...(brak slów) 7. SEX raz na 2 tygodnie- jakbys byl grzeczny to bys zasłuzył... 8. bo Magda powiedziala ze masz za male IQ i ze nie jestes Mnie warty( dodam ze dziewczyna ma 24 po studiach JA lat ja 25 po studium tak wyszlo) 9. przeciez to ze Ci nie mowie ze Cie kocham nie znaczy ze Mi na Tobie zalezy ( jak popila to nagle jej sie zebralo na uczucia) 10. powinienes zarobic na mieszkanie ja przeciez pracuje dla przyjemnosci i zeby zarobic na kosmetyki, nie bede tyrala. w sumie to dobrze ze juz nie jestesmy razem poznala goscia z AUDI TT i podobno go kocha no coz nie jestem widac godzien, a to ze staram sie byc normalny to juz inna kwestia...

niezły topik :D no to ja też - mój eks, z którym byłam 6 lat temu przez pół roku: 1. miał wtedy 23 lata i naprawdę spore zakola 2. był wegetarianinem (może stąd te zakola) 3. poza pkt1 był dość przystojny, wysoki, szczupły i nieźle zbudowany 4. były pieszczoty, był oral, ale nie uprawialiśmy seksu w sensie stricte, tzn. brak stosunków, bo on chciał to robić dopiero po ślubie. 5. i w ogóle był taki z deka świętojebliwy (jak ja z nim wytrzymałam, haha) 6. był nieśmiały w towarzystwie osób, których nie znał (np. moich przyjaciół). bardzo mało się odzywał i robił przez to wrażenie gburowatego. 7. NIGDY nie śmiał się na głos, jego śmiech to było coś w rodzaju zduszonego "ssnnhhhhh..." 8. nie lubił jazzu. 9. nie palił i bardzo mało pił - na imprezach był zawsze jedyny trzeźwy, chociaż wcale nie był kierowcą (nie miał prawka), ja piłam więcej od niego i to było trochę wnerwiające. 10. prowadził zdrowy tryb życia, ale nie umiał pływać. 11. w pewnym momencie kompletnie już nie mieliśmy o czym gadać.

Gość to i ja wpisze
1.ma dlugie blad wlosy 2.maminsynek 3.dla mnie bywal chamski ale znajomym nic nie potrafil powiedziec bo jeszcze przestali by go lubic-znajomi nawazniejsi 4. mozna mu zaufac 5. jednym z powodowdo rozstania wg niego bylo to ze lubimy inne filmy i muzyke 6.od kad sie rozstalismy jest zapalonym metalem 7.wciaz razem mieszkamy 8.uwielbia zelki i pepsi 9.ma zajebisty tylek 10.ogolnie to bardzo dobry czlowiek :)

Gość kikoo
moj: 1. jest b inteligentny,studiuje na 5 roku polibudy i juz ma switna prace, jest 15 lat mlodszy od wszystkich pracownikow 2. b oszczedzal, nie kupowal mi prezxentow, nawet na ur., kwiatow nigdy, ale na wyjsciach nigdy nie zalowal 3. nie pil, nie palil 4. swietnie plywal, wygrywal zawody (super zbudowany) 5 obgryzal paznokcie i sie ich wstydzil (na poczatku je chowaal, potem sie przyzwyczail do mnie, a teraz jak go spoykam, to znow sie wstydzi) 6 nie za dobrze prowadzil 7 dawal sie wykorzystywac kumplom 8 mial biale zeby i lanie mu pachnialo z ust, nawet rano (zdrowe zeby) 9 nigdy nie smierdzial i nie pocil sie 10 wlasciwie jest b dobrym czlowiekiemm,porzadnym intelig, przystojnym. bylam jego 1 miloscia, nadal chce ze mna byc. ale roznice w wycohwaniu i podejsciu do pieniedzy sa za duze

Gość alealealeale ale
1. narcyz i egosita 2. ciagle mowil o tym jaki jest empatyczny 3. typ socjopatyczny 4. zawsze mial racje 5. niesamowicie inteligentny - tym mnie ujął 6. sexowny glos, tym i inteligencja oraz swoją pozycja uwodzi kobiety 7. infoholik 8. uzalezniony od sexu przez neta 9. uzalezniony od onanizmu, mimo rewelacyjnego sexu i wielkrotnych orgazmow 10. uzalezniony od alkoholu Ciagle biedny misiaczek, jest sam nikt go nie rozumie i na to nadbiera laski oraz na punkt 6 , mimo iz jest strasznie gruby i nieatrakcyjny a do tego ma naprawde malego penisa:P wiosek: nawet grubas z malym penisem moze poderwac fantastyczna babke, ale tylko na chwile :P

Gość ciekawe czy mnie rozpoznają..
Pierwszy: 1 Miał bzika na punkcie swojego samochodu 2 Miał bardzo miłą mamę (moja najlepsza niedoszła teściowa) 3 Miał wcięcie w talii jak super laska (ładniejsze od mojego) 4 Jego imię jest męskim odpowiednikiem mojego imienia 5 Nie kochał mnie 6 Miał ojca alkoholika 7 Zawsze dobrze się uczył 8 Nie lubił słuchać rocka 9 Zdradził mnie 10 Nie odzywa się do mnie Drugi: 1 Miał bzika na punkcie marilyna mansona 2 Miał pojebaną matkę (najgorsza teściowa jaką można sobie wyobrazić) 3 Bał się ojca i matki 4 Byl najstarszym ze wszystkich z którymi się spotykalam 5 Dobrze się uczyl 6 Kochał mnie (ponoć) i nie zdradzał 7 Byłam jego pierwszą dziewczyną i chyba ostatnią.. 8 Zerwał bo stwierdził że za dużo ważę i zle ze mną wygląda ( wazyłam 35 kg mniej niż on) 9 Często płakał 10 Ogólnie to byla cipka, ale utrzymujemy słaby kontakt Trzeci: 1 Patrząc w jego twarz mialam wrażenie ze widzę siebie 2 Nie miał matki 3 Był idealnie zbudowany 4 Tratował mnie jak księżniczkę 5 Był romantykiem 6 Zazdrość doprowadzila go do choroby psychicznej 7 Zaczął mnie zdradzać 8 Odszedł bez słowa 9 Próbował wrócić 10 Uniosłam się honorem i teraz żaluję..

Gość miss SZEFILD
1. rozliczal mnie z moich wydatkow 2. sam skąpił grosza 3. ma mase znajomych ale watpie by ktos go szczerze lubil 4. jest pozerem 5. czesto mial obstrukcje 6. ma szpare miedzy jedynkami 7. slowa jego mamusi byly swiete 8. grubas! a mi wypominal brak idealnej figury 9. 3 razy zaczynal studia 10. zapraszal mnie na nk ale za kazdym razem je odrzucalam

Facet nr 1 1) pojechał na misję do Afganistanu 2) rozdziewiczył mnie i był z tego powodu zajebiście dumny 3) rok po zerwaniu proponował mi układ fuckin\'g friends 4) jest chudy 5) jest inteligentny 6) traktował mnie jako zapchajdziurę po swojej wielkiej miłości 7) mieszkał z rodzicami 8) bardziej troszczył się o swojego psa niż o mnie 9) długodystansowiec, kochałam się z nim po osiem razy na dobę 10) nie lubił owsianki ;) Facet nr 2 1) jak się kochaliśmy pierwszy raz to był tak zestresowany, że ledwo mu stanął 2) wybitnie inteligentny i czarujący 3) uwielbiał jak go drapałam po plecach i brodzie 4) rozpinał mi spodnie w czasie jazdy samochodem i pieścił tam ręką ku ucieszy kierowców tirów jeżdżących z naprzeciwka 5) zarabiał duże pieniądze 6) przez dwa lata jeździł na prawku swojego brata bliźniaka póki nie zdał egzaminu ponownie 7) dymał mnie na boku z połową Polski 8) po alkoholu pomógłby nawet swojemu największemu wrogowi 9) uwielbiał grać w scrabble 10) rano, po przebudzeniu machał mi przed buzią nabrzmiałym penisem do obsługi ;)

Gość to ja tez
zbiorowe zestawienie 1 mial fatalnie krzywe zeby 2 nie umial calowac ( po pierwszym i ostatnim owym mialam sine usta) 3nie mogl zaliczyc matmy na studiach chyba ze sto razy 4 problemy z akoholem 5 nosil dziurawe majtki 6 prawdopodobnie mial sklonnosci pedofilskie 7 prawie sie nie odzywal 8 fantastycznie pachnial 9 jeden chyba kocha mnie do dzis 10 jedna wspolna cecha: klamcy

1. nie umiał się całować z języczkiem, po moich lekcjach nadal marnie mu szło, 2.nie umiał zakładać gumki, miał problemy z włożeniem mi penisa:P, 3.nie chciał loda, nie chciał rączką, bo uparł się, że musi kończyć w środku (nigdy do tego nie doszło, bo czekalismy na okres, aż zacznę brać tabsy, ale zerwał i się nie doczekaliśmy), 4.nie znał angielskiego( dla mnie w obecnych czasach nieznajomość choć podstawowa tego języka to analfabetyzm) innego języka obcego też nie znał, 5.filmy oglądał tylko z lektorem, bo czytać mu się nie chciało, a bez liter lub lektora patrz punkt 4:classic_cool:, 6. fajnie zbudowany, ćwiczył i był męski, 7.romantyk ze sporymi wahaniami nastrojów, dołami..., 8.posiadał telewizor w sypialni, naprzeciw łóżka, zasypiał przy włączonym tv, bez grającego sprzętu nie umiał spać, 9.myślał że się ustatkował i poważnie podchodził do życia, ale się mylił i nadal nie wie czego chce od życia..jego słowa na rozstanie, 10. zerwał, gdyż nie uwierzył w moje uczucie, bo zawsze to on mnie łapał za rękę pierwszy:D, bo to on mnie pytał o plany na weekend, a nie ja jego...i inne w tym stylu

to o \'prawie\' byłym. 1. od paru lat co parę miesięcy rozstaje się na trochę ze swoją dziewczyną, szaleje z innymi, po czym wraca do swojej i wszystko jest jak dawniej 2. nie okazuje swojej dziewczynie żadnych uczuć, która jest skończoną idiotką, skoro sobie pozwala na takie traktowanie 3. jak mu powiedziałam, co do niego czuję, przestał się do mnie odzywać na parę tygodni 4. i jak znalazłam sobie innego, też przestał się odzywać na parę tygodni 5. bo był we mnie zakochany, i prawdopodobnie nadal jest 6. jak popije, opowiada sprośne żarty 7. bardzo ładnie pachnie 8. cholernie przystojny... 9. charakterowo jest to mój męski odpowiednik, jesteśmy niemal identyczni 10. zabrał mnie kiedyś do siebie i zapoznał z rodziną

Gość martaagata
były nr 1 1.miał wtedy 22 lata i naprawdę spore zakola a raczej juz łysiał ;d .mysle ze to już tak od urodzenia ;d 2.nigdy nie zaprosił mnie do siebie do domu 3.nasz pierwszy raz koszmar.mój pierwszy kontakt, bylam w tym zielona ale przeciez on wielce doświadczony.nie czułam nic, a już napewno bardziej szyszke wbijającą mi się w plecy niż jego.po wszystkim powiedzial tak: nie jestem w tym dobry odwrócil sie i zasnął 4.czekałam na niego 2 lata a on nie wrocil 5.tchórz nie potrafil ze mna skończyć. od jego znajomych dowiedzialam sie ze wogole nie wraca do polski 6.zawsze chcial miec dziecko i często powtarzał że kiedys zrobi mi synka 7.materialista dla kasy zrobil by bardzo bardzo duzo 8.miał wyrok w zawieszeniu za pobicie ze skutkiem smiertelnym :I 9.flirtowal ostro na boku z innymi laskami.nawet na moich oczach całował sie z jedną a pozniej tlumaczyl sie ze jemu podobaja sie wszystkie dziewczyny 10analfabeta?.w smsach pisał: łykend

Gość ja teezz
1.depilował łydki 2. depilował jajka 3. wygalał sobie bródko-c*pki z wielką precyzją 4. codziennie czynności pielęgnacyjne zajmowały mu 2 h 5. całą kase wydawal na ciuchy 6. mieszkał w swoim dziecięcym pokoiku śpiąc w półkotapczanie u mamusi pomimo ze był starym koniem już 7. oczekiwał drogich prezentów 8. Nie akceptował faktu, że jestem kobietą 9. był najwiekszym tchórzem jakiego w życiu spotkałam 10. finalnie się okazało, że jest gejem