Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Hana Montana/Majli Sajrus

10 przypadkowych prawd o by艂ych

Polecane posty

Go艣膰 o co loto
1.Zbyt przywi膮zany do rodziny 2.Nie ma zycia osobistego 3.odpowiedzialny, nie tylko za siebie, ale i za rodzine 4.Ci膮gle rzuca palenie 5.Niedojzaly emocjonalnie(oswiadczyl mi sie, a po dwoch miesiacach..gdy zerwalam.. odszedl) 6.Duzo planowal, ale jakos mial dlugi ogon do realizacji 7.Pierwszy moj facet... 8.Mia艂 duzego 9.oszcz臋dny 10Jedyny w swoim rodzaju, taakich facetow juz nie ma ..Troche staro艣wiecki,ale mi to pasowalo

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
1. Pali艂 papierosy i wiecznie je rzuca艂. 2. Mia艂 fajny samoch贸d. 3. Mia艂 wiecej ciuchow odemnie,zawsze by艂 elegancko modnie i na topie \"odpicowany\" 4. By艂 po rozwodzie. 5. By艂 s艂aby w 艂贸zku, nie umia艂 mnie zaspokoi膰. 6. By艂 szarmancki i dobrze wychowany. 7. Czasami sie z nim spotykam mimo i偶 ma now膮 dziewczyne. 8. Co tydzien dostawa艂am od niego bukiet kwiat贸w. 9. Nie mia艂 jednego z臋ba. 10. Straszny syfiarz, ale to p贸艂 biedy bo u mnie porz膮dek tez nie by艂 mocn膮 stron膮:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fdsfdstewrew

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eeeeeeeeewqdldwa
enjoy!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upupupupupupupupupupupupupupup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kobieta bi
1. Zadnego juz nie lubi臋 jako cz艂owieka 2. Zadnego nie szanuje 3. Uwazam, ze to byl stracony czas 4. Wiekszosc byla piwnookimi brunetami 5. Kazdy twierdzil ze mnie kocha 6. Z kazdym to ja zerwalam 7. Nie utrzymuje z nimi kontaktu 8. Praktycznie nie mowie o nich dobrze 9. Nie mam w komorce ani jednego numeru bylego 10. FACECI SA DZIWNI I DZIALAJA MI NA UKLAD NERWOWY

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 abc de
1. Niewy偶yty seksualnie , zaliczy艂 wi臋cej panienek ni偶 ja mam w艂os贸w na g艂owie 2. Mia艂 brzydkie z臋by, o kt贸re w dodatku wcale nie dba艂 , my艂 przed spaniem kiedy ja u niego nocowa艂am. 3. Bra艂 sterydy 4. Pi艂 i okazyjnie bra艂 nakrotyki 5. Podrywa艂 moj膮 najlepsz膮 przyjaci贸艂k臋 , generalnie nie przepu艣ci艂 偶adnej babie 6. Nie umia艂 w miar臋 poprawnie je艣膰 ,nigdy nie by艂am z nim w dobrej restauracji bo by艂oby mi za niego wstyd. 7. Zarabia艂 krocie , a gdy b臋d膮c z nim w drogerii poleci艂am mu 艂adne perfumy za ok 100 z艂 , nie zgodzi艂 si臋 na nie i kupi艂 podr贸bk臋 za 25 z艂 :o 8. Robi艂 niesamowite ilo艣ci b艂臋d贸w ortograficznych w najprostszych wyrazach, potrafi艂 napisa膰 "艂贸偶ko" przez "u" :o 9. Tak mydli艂 mi oczy, 偶e kocha艂am go na zab贸j i skoczy艂abym za nim w ogie艅 mimo ca艂ej palety jego wad. 10. Zdradzi艂 mnie, a owocem tej zdrady jest 3letnia dzisiaj c贸rka i obr膮czka na jego palcu . Nie musz臋 dodawa膰, 偶e po tej zdradzie go zostawi艂am :)

Udost臋pnij ten post

1 jest skurwielem z natury 2 ale dla mnie zawsze by艂 dobry, czu艂y i opieku艅czy 3 chocia偶 by艂o kilka sytuacji kiedy si臋 go ba艂am i kiedy mnie przera偶a艂, ale i tak zawsze wiedzia艂am, 偶e moge na niego liczy膰 i 偶e jest w stanie zrobi膰 dla mnie wszystko 4 zawsze mia艂 dla mnie czas, by艂 o ka偶dej porze 5 bardzo sie zmien艂 przy mnie i dla mnie 6 mieli艣my takie jazdy - podobne charaktery , cho膰 inne podej艣cie do 偶ycia - 偶e my艣la艂am, 偶e dos艂ownie zwariuje. zawsze o pierdo艂y. powa偶ne tematy i problemy nie stanowi艂y u nas problemu. 7 m贸j ojciec wymy艣li艂 sobie 偶e on nie jest dla mnie, w zwi膮zku z tym dodatkowa adrenalina, 偶eby tatusia zbytnio nie martwi膰.. - oczywi艣cie walczy艂am o swoje ale na marne si臋 to zda艂o. dzi艣 rozumiem jego trosk臋 o mnie, co wi臋cej mia艂 racj臋 co do niego. 8 by艂 taki szalony, spontaniczny, zwariowany, troche nieobliczalny - to by艂o z.a.j.e.b.i.s.t.e 9 mimo 偶e by艂am w szcze艣liwym zwi膮zku \'posz艂am z nim w tango\' i zn贸w mnie oszuka艂 i zawi贸d艂 moje zaufanie etc. ale w ko艅cu przejrza艂am i zrozumia艂am 偶e chocia偶 nas ci膮nie.. on i ja na d艂u偶sz膮 met臋 - no way. nie ma opcji. 10 i zawsze my艣la艂am 偶e b臋d臋 do niego mia艂a ogromn膮 s艂abo艣膰 i 偶e zawsze mu ulegn臋, bo po prostu tak na mnie dzia艂a, to dzi艣 ju偶 jestem o tyle m膮drzejsza, 偶e wiem 偶e nie! Poza tym jestem najszcz臋艣liwsza z moim Mi Amore teraz i chce tak zawsze. i teraz -z by艂ym- mamy zamiar normalnie sie kuplowa膰 jak doro艣li ludzie. Po nie wiem ilu latach dziwnych relacji. LOL

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 terazkochamjuzinnego
z perspektywy czasu wszystko wydaje sie takie 偶a艂osne;D 1. studiowa艂 w innym miescie niz ja. 2.rzucil mnie argumentujac to tak 偶e:" bardzo chce ale nie mo偶e..." :| 3. Specjalnie dla niego rzucilam studia i przenios艂am si臋 do innego miasta aby zacz膮c nowe i sprobowac znow z nim byc-oczywiscie nie wyszlo:).tu na szczescie poznalam zajebistego faceta, koncze studia i jestem szczesliwa 4.jak chcielismy sie kochac pierwszy raz to opad艂 mu siusiak i nici z igraszek:) na to szczescie zachowalam dziewictwo dla obecnego:)bo juz pozniej nie probowalam bo mnie strasznie zniechecil swoja chwilow膮 impotencj膮:) 5.byl strasznym maminsynkiem ale nigdy nie udalo mu si臋 poznac dobrze mnie z jego mamusi膮:] 6.jak mu powiedzia艂am 偶e si臋 w nim zakocha艂am to zmieni艂 do mnie diametralnie stosunek-na gorsze...;>:( 7. by艂 pierwszym facetem, kt贸remu robi艂am loda...i chyba bylam pierwsza dziewczyn膮 kt贸ra robila to jemu:) 8.jak juz bylam w obecnym zwiazku to pisal do mnie jakies bzdety 偶e zaprosi艂am jego kole偶ank臋 do znajomych na nk, kt贸rej niby nie znalam, 偶e niby go prze艣laduje:/ a znalam j膮 i to ona mnie zaprosila:D 9.robi艂 faaaajne minetki 10. bylam w nim meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega zakochana, ale to byla taka g艂upia mlodziencza milosc-mialam wtedy 19 lat i pstro w m贸zgu:) 11.bylismy tylko 6mcy ze sob膮:) 12. dzis nie mamy kontaktu i jak go mijam na ulicy czasem to nic nie czuje:))))))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uppppppppppppppppppppppp
and high!

Udost臋pnij ten post

1) by艂a cienka w 艂贸偶ku , kt贸rego nie by艂o 2) nigdy nie wiedzia艂a jakie mam potrzeby 3) moher 4) na 1 miejscu mamusia, braciszek, p贸藕niej ja jesli mia艂a dobry humor 5) fatalnie wygl膮da艂a rano, 6) nie dba艂a za bardzo o swoj wyglad kiedy ja przychodzi艂em 7) nie znosi艂a moich koleg贸w ze wzajemno艣ci膮 8) brak ambicji 9) kujon , tak jak ja 10) oszuka艂a, zdradzi艂a, zostawi艂a pomimo tylu wad zawsze j膮 kocha艂em i bardzo staram sie zapomnie膰 o niej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bye bye bye
1. nie potrafi zadba膰 o swoje sprawy 2. trzeba si臋 nim opiekowa膰 i za niego my艣le膰, wiecznie mu o czym艣 przypomina膰, na poz贸r odpowiedzialny, ale tak na prawd臋 nieodpowiedzialny 3.nudny, monotematyczny introwertyk, brakuje mu spontaniczno艣ci 4.nie ma w艂asnego zdania, robi wszystko co mu zasugeruje kobieta i ca艂kowicie si臋 jej podporz膮dkowuje 5.o wszystko si臋 pyta, wiecznie niezorientowany, nic nie pami臋ta 6. wozi pranie do mamusi 7.nie potrafi gotowa膰 i uwa偶a, ze to niem臋skie 8 jest kiepski w 艂贸偶ku 9 nie ma w艂asnych zainteresowa艅, absorbuje sob膮 kiedy tylko mo偶e, nie umie sam si臋 sob膮 zaj膮膰 i sp臋dzi膰 konstruktywnie czasu bez kobiety, nie potrafi zaskakiwa膰, okropnie przewidywalny 10. wprowadza w poczucie winy, robi smutn膮 mink臋 gdy kobieta chce od niego odpocz膮膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uppppppppppppppppppppppp
and down!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 akademiczka....
1-10 byl super a mnie zal po nim dupe 艣ciska.

Udost臋pnij ten post

hehe to i ja dopisze :P -nigdy nie potrafil zalozyc prezerwatywy -dlugo byl prawiczkiem , a przynajmniej udawal go :P -nagrywal dla mnie filmiki ze striptizem i tancem erotycznym we wlasnym wykonaniu -nosi rozowe bokserki -jest sportowcem , bral udzial w MP w pewnej dyscyplinie -finansowalam mu wiele jego roznych wyjazdow... -nigdy nie dostalam od niego zadnego prezentu ani kwiatka na urodziny czy dzien kobiet.. yyy przepraszam - raz koszulke ze sponsorem jego klubu , ktora mial za darmo -gdy z nim wpadlam kazal mi usunac dziecko -juz na 3 spotkaniu nie powstrzymywal sie od puszczania gazow i wydawania odglosow w trakcie jedzenia ... okropnosc :/ -nigdy na nic nie mial kasy -codziennie rano i wieczorem podchodzi do lustra i powtarza "jestem zajebisty , jestem zajebisty" :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 traktaa
1:nie pali,nie pije-JARA GUNJE 2:klamie,nawet przy blachostkach 3:spi do 12 4:malo mowi,a jak juz cos powie to i tak sklamie 5:oszczedza na resztkach jedzenia,zjada nawet splesniale mieso 6:udaje,ze nie slyszy jak go wolam 7:sex-zazwyczaj po bozemu,choc miewa rozne pomysly 8:nie zmienia za czesto skarpet 9:nie wie co to odkurzacz 10:wkurza mnie na maxa

Udost臋pnij ten post

1.uwa偶a艂 si臋 za dobrego w 艂贸偶ku(nie powiedzia艂abym..) 2.pali艂 艣mierdz膮ce papierosy. 2.mia艂 zbyt pe艂ne usta(jak brzegi od wanny) 4.nosi艂 emo czapk臋 5.dziwnie,szybko m贸wi艂 6.nadu偶ywa艂 alkoholu i czasem co艣 mocniejszego. 7.b艂臋dy ortograficzne w sms-ach. 8.nudny,ma艂om贸wny 9.farbowa艂 si臋 na jasny blond,nosi艂 pseudo-irokeza :O 10.lubi艂 chodzi膰 na \'\'dyskoteki\'\'(w sensie 偶e ma艂y przydro偶ny bar z disco polo w tle i zapoconymi podstarza艂ymi lud藕mi)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ajalalawqoqz
1. moj by艂 skrajny od jestem zajebisty do co Ty we mnie widzisz 2.umia艂 zak艂ada膰 prezerwatyw臋 i zadawala艂 mnie w 艂贸zku 3. mia艂 czaruj膮cy u艣miech 4. wykr臋ca艂 si臋 od r贸znych odpowiedzi 5.lubi艂 piwo i czasami wola艂 koleg贸w 6.by艂 kobieciarzem 7.zaradny 8.umia艂 zaskakiwa膰 9.okazywa艂 zainteresowanie 10.zdradzi艂 mnie i zas艂ania艂 si臋 amnezj膮 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moj...los
skad bierzecie takich nieudacznikow?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Stokrotka_1000
O daaaaawno by艂ym: 1. mia艂 19 lat i my艣la艂, 偶e wszystkie rozumy pozjada艂. 2. je藕dzi艂 samochodem bez zapi臋tych pas贸w, dla szpanu, ale jak tylko widzia艂 gdzie艣 policj臋 to sra艂 w gacie, bo si臋 ba艂, 偶e dostanie za to mandat. 3. zdradza艂 mnie. 4. ok艂amywa艂 mnie. 5. jak dosta艂 4 z matury z polskiego, a nie 5 (stara matura z ocenami), to zadzwoni艂 do mnie i p艂aka艂 przez godzin臋 do s艂uchawki. 6. P贸藕niej p艂aka艂, 偶e nie dosta艂 si臋 na pa艅stwow膮 uczelnie, a jego znajomi tak i teraz nie b臋dzie mia艂 czym szpanowa膰. 7. by艂 ci膮gle na co艣 chory. 8. udawa艂 skate'a, ale tylko chodz膮c w takich ubraniach, deska, bmx czy rolki by艂y dla niego za trudne do opanowania. 9. uwielbia艂 wy艣miewa膰 si臋 z innych, zazwyczaj lepszych od niego. 10. totalny le艅 i niechluj.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Stokrotka_1000
co艣 na plus dla niego (niewiele ich mia艂): 11. ca艂owa艂 nieziemsko.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upupup
podbijam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 teraz ja o by艂ym
1. fantastycznie calowal, 2. w 艂贸偶ku ... w miar臋 ;) 3. mia艂 zmys艂owe usta i pi臋kne oczy 4. maminsynek :o wbrew pozorom 5. doros艂y facet a ZERO od艂o偶onych pieni膮偶k贸w, mieszkanie z rodzicami i samoch贸d od taty, 6. mimo to pracowity 7. pali艂 i nalogowo pi艂 cole :) 8. romantyk troszk臋 dziecinny, 9. flirciarz, chyba mnie zdradzi艂 :o 10. nieodpowiedzialny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wypowiem sie i ja
moj by艂y m膮偶: 1. K艂ama艂 2.Zdradza艂 3. Namietnie d艂uba艂 wyka艂aczka w z臋bach 4. Pedant 5. Nieudacznik 偶yciowy 6. Chodzi艂 przez tydzie艅 w jednej koszuli 7. Mia艂 du偶ego penisa - za du偶ego 8. by艂 chudy 9. Pi艂 10. nie uzywa艂 m贸zgu do my艣lenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wypowiem sie i ja
m贸j pierwszy ch艂opak: 1. Troszczy艂 sie o mnie 2. nie wiedzia艂 gdzie jest 艂echtaczka 3. By艂 zazdrosny 4. 艢ledzi艂 mnie czasami 5. Bardzo mnie kocha艂 6. Nie by艂 maminsynkiem 7. Mia艂 tatua偶e 8. Robi艂 mi dobre kanapki 9. Mial duzy poped seksualny 10. By艂 zaradny

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wypowiem sie i ja
a moja wielka mi艂o艣膰 by艂a: 1. Mai艂 cudowne oczy i z臋by 2. By艂 wrazliwy 3. Mial bardzo malego peniska:) 4. Zamkniety w sobie 5. Nies艂owny 6. S艂aby w 艂贸偶ku 7. Mia艂 ciekawa osobowo艣膰 8. Byl skromny 9. Lubil g贸ry 10. Niezdecydowany

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
;p;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmmmmmmmmmm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anielka0909
1.by艂 apodyktyczny 2.nie liczy艂 sie z moim zdaniem 3.udawa艂 przede mnna kogos innego 4.nie mog艂am sie od niego uwolnic ...............i tak bym mog艂a wyliczac w niesko艅czono艣c.......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hola bola
1. 1 ex -spasl sie jak swinia -podkradal ode mnie fajki -mial burdel w pokoju -klamal -nadal mieszka z mama, rznie cwaniaka i skarzy sie ze od dawna nie uprawial seksu 2. 2 ex -wylysial - nie chcialo mu sie robic matury ale ogolnie bardzo zaradny facet -wkladal wiesniackie pantofle -przelecial chyba pol miasta - nie wiadomo skad mial pieniadze, wmawial mi ze samochod za 60 tys kupil z uczciwej pracy - teraz buja sie z gowniara i twierdzi ze to juz ta na cale zycie( kazdej tak mowil) 3. 3 ex - byl on, praca, jego plany i dluuuuuuugo dluuuugo nic i moze MOZE miejsce dla mnie ale podkreslam: MOZE:P - zachowywal sie jak cnotka, po 3 miesiacach bycia razem calowal mnie w usta i sama musialam inicjowac wiele rzeczy, peszyl sie-chyba byl prawiczkiem -madry, fajny facet ale mial nasrane na punkcie pracy -mial duze problemy z zaangazowaniem sie 4. 4 ex -chorobliwie zazdrosny - skapy - mial brudne paznokcie - czasami wulgarny 5. 5 ex ....tu sie wpisze po czasie jezeli taki bedzie:P

Udost臋pnij ten post