Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hana Montana/Majli Sajrus

10 przypadkowych prawd o byłych

Polecane posty

Gość o co loto
1.Zbyt przywiązany do rodziny 2.Nie ma zycia osobistego 3.odpowiedzialny, nie tylko za siebie, ale i za rodzine 4.Ciągle rzuca palenie 5.Niedojzaly emocjonalnie(oswiadczyl mi sie, a po dwoch miesiacach..gdy zerwalam.. odszedl) 6.Duzo planowal, ale jakos mial dlugi ogon do realizacji 7.Pierwszy moj facet... 8.Miał duzego 9.oszczędny 10Jedyny w swoim rodzaju, taakich facetow juz nie ma ..Troche staroświecki,ale mi to pasowalo

1. Palił papierosy i wiecznie je rzucał. 2. Miał fajny samochód. 3. Miał wiecej ciuchow odemnie,zawsze był elegancko modnie i na topie \"odpicowany\" 4. Był po rozwodzie. 5. Był słaby w łózku, nie umiał mnie zaspokoić. 6. Był szarmancki i dobrze wychowany. 7. Czasami sie z nim spotykam mimo iż ma nową dziewczyne. 8. Co tydzien dostawałam od niego bukiet kwiatów. 9. Nie miał jednego zęba. 10. Straszny syfiarz, ale to pół biedy bo u mnie porządek tez nie był mocną stroną:D

Gość fdsfdstewrew

Gość eeeeeeeeewqdldwa
enjoy!

Gość upupupupupupupupupupupupupupup

Gość kobieta bi
1. Zadnego juz nie lubię jako człowieka 2. Zadnego nie szanuje 3. Uwazam, ze to byl stracony czas 4. Wiekszosc byla piwnookimi brunetami 5. Kazdy twierdzil ze mnie kocha 6. Z kazdym to ja zerwalam 7. Nie utrzymuje z nimi kontaktu 8. Praktycznie nie mowie o nich dobrze 9. Nie mam w komorce ani jednego numeru bylego 10. FACECI SA DZIWNI I DZIALAJA MI NA UKLAD NERWOWY

Gość abc de
1. Niewyżyty seksualnie , zaliczył więcej panienek niż ja mam włosów na głowie 2. Miał brzydkie zęby, o które w dodatku wcale nie dbał , mył przed spaniem kiedy ja u niego nocowałam. 3. Brał sterydy 4. Pił i okazyjnie brał nakrotyki 5. Podrywał moją najlepszą przyjaciółkę , generalnie nie przepuścił żadnej babie 6. Nie umiał w miarę poprawnie jeść ,nigdy nie byłam z nim w dobrej restauracji bo byłoby mi za niego wstyd. 7. Zarabiał krocie , a gdy będąc z nim w drogerii poleciłam mu ładne perfumy za ok 100 zł , nie zgodził się na nie i kupił podróbkę za 25 zł :o 8. Robił niesamowite ilości błędów ortograficznych w najprostszych wyrazach, potrafił napisać "łóżko" przez "u" :o 9. Tak mydlił mi oczy, że kochałam go na zabój i skoczyłabym za nim w ogień mimo całej palety jego wad. 10. Zdradził mnie, a owocem tej zdrady jest 3letnia dzisiaj córka i obrączka na jego palcu . Nie muszę dodawać, że po tej zdradzie go zostawiłam :)

1 jest skurwielem z natury 2 ale dla mnie zawsze był dobry, czuły i opiekuńczy 3 chociaż było kilka sytuacji kiedy się go bałam i kiedy mnie przerażał, ale i tak zawsze wiedziałam, że moge na niego liczyć i że jest w stanie zrobić dla mnie wszystko 4 zawsze miał dla mnie czas, był o każdej porze 5 bardzo sie zmienł przy mnie i dla mnie 6 mieliśmy takie jazdy - podobne charaktery , choć inne podejście do życia - że myślałam, że dosłownie zwariuje. zawsze o pierdoły. poważne tematy i problemy nie stanowiły u nas problemu. 7 mój ojciec wymyślił sobie że on nie jest dla mnie, w związku z tym dodatkowa adrenalina, żeby tatusia zbytnio nie martwić.. - oczywiście walczyłam o swoje ale na marne się to zdało. dziś rozumiem jego troskę o mnie, co więcej miał rację co do niego. 8 był taki szalony, spontaniczny, zwariowany, troche nieobliczalny - to było z.a.j.e.b.i.s.t.e 9 mimo że byłam w szcześliwym związku \'poszłam z nim w tango\' i znów mnie oszukał i zawiódł moje zaufanie etc. ale w końcu przejrzałam i zrozumiałam że chociaż nas ciąnie.. on i ja na dłuższą metę - no way. nie ma opcji. 10 i zawsze myślałam że będę do niego miała ogromną słabość i że zawsze mu ulegnę, bo po prostu tak na mnie działa, to dziś już jestem o tyle mądrzejsza, że wiem że nie! Poza tym jestem najszczęśliwsza z moim Mi Amore teraz i chce tak zawsze. i teraz -z byłym- mamy zamiar normalnie sie kuplować jak dorośli ludzie. Po nie wiem ilu latach dziwnych relacji. LOL

Gość terazkochamjuzinnego
z perspektywy czasu wszystko wydaje sie takie żałosne;D 1. studiował w innym miescie niz ja. 2.rzucil mnie argumentujac to tak że:" bardzo chce ale nie może..." :| 3. Specjalnie dla niego rzucilam studia i przeniosłam się do innego miasta aby zacząc nowe i sprobowac znow z nim byc-oczywiscie nie wyszlo:).tu na szczescie poznalam zajebistego faceta, koncze studia i jestem szczesliwa 4.jak chcielismy sie kochac pierwszy raz to opadł mu siusiak i nici z igraszek:) na to szczescie zachowalam dziewictwo dla obecnego:)bo juz pozniej nie probowalam bo mnie strasznie zniechecil swoja chwilową impotencją:) 5.byl strasznym maminsynkiem ale nigdy nie udalo mu się poznac dobrze mnie z jego mamusią:] 6.jak mu powiedziałam że się w nim zakochałam to zmienił do mnie diametralnie stosunek-na gorsze...;>:( 7. był pierwszym facetem, któremu robiłam loda...i chyba bylam pierwsza dziewczyną która robila to jemu:) 8.jak juz bylam w obecnym zwiazku to pisal do mnie jakies bzdety że zaprosiłam jego koleżankę do znajomych na nk, której niby nie znalam, że niby go prześladuje:/ a znalam ją i to ona mnie zaprosila:D 9.robił faaaajne minetki 10. bylam w nim meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeega zakochana, ale to byla taka głupia mlodziencza milosc-mialam wtedy 19 lat i pstro w mózgu:) 11.bylismy tylko 6mcy ze sobą:) 12. dzis nie mamy kontaktu i jak go mijam na ulicy czasem to nic nie czuje:))))))

Gość uppppppppppppppppppppppp
and high!

1) była cienka w łóżku , którego nie było 2) nigdy nie wiedziała jakie mam potrzeby 3) moher 4) na 1 miejscu mamusia, braciszek, później ja jesli miała dobry humor 5) fatalnie wyglądała rano, 6) nie dbała za bardzo o swoj wyglad kiedy ja przychodziłem 7) nie znosiła moich kolegów ze wzajemnością 8) brak ambicji 9) kujon , tak jak ja 10) oszukała, zdradziła, zostawiła pomimo tylu wad zawsze ją kochałem i bardzo staram sie zapomnieć o niej

Gość bye bye bye
1. nie potrafi zadbać o swoje sprawy 2. trzeba się nim opiekować i za niego myśleć, wiecznie mu o czymś przypominać, na pozór odpowiedzialny, ale tak na prawdę nieodpowiedzialny 3.nudny, monotematyczny introwertyk, brakuje mu spontaniczności 4.nie ma własnego zdania, robi wszystko co mu zasugeruje kobieta i całkowicie się jej podporządkowuje 5.o wszystko się pyta, wiecznie niezorientowany, nic nie pamięta 6. wozi pranie do mamusi 7.nie potrafi gotować i uważa, ze to niemęskie 8 jest kiepski w łóżku 9 nie ma własnych zainteresowań, absorbuje sobą kiedy tylko może, nie umie sam się sobą zająć i spędzić konstruktywnie czasu bez kobiety, nie potrafi zaskakiwać, okropnie przewidywalny 10. wprowadza w poczucie winy, robi smutną minkę gdy kobieta chce od niego odpocząć

Gość uppppppppppppppppppppppp
and down!!

Gość akademiczka....
1-10 byl super a mnie zal po nim dupe ściska.

hehe to i ja dopisze :P -nigdy nie potrafil zalozyc prezerwatywy -dlugo byl prawiczkiem , a przynajmniej udawal go :P -nagrywal dla mnie filmiki ze striptizem i tancem erotycznym we wlasnym wykonaniu -nosi rozowe bokserki -jest sportowcem , bral udzial w MP w pewnej dyscyplinie -finansowalam mu wiele jego roznych wyjazdow... -nigdy nie dostalam od niego zadnego prezentu ani kwiatka na urodziny czy dzien kobiet.. yyy przepraszam - raz koszulke ze sponsorem jego klubu , ktora mial za darmo -gdy z nim wpadlam kazal mi usunac dziecko -juz na 3 spotkaniu nie powstrzymywal sie od puszczania gazow i wydawania odglosow w trakcie jedzenia ... okropnosc :/ -nigdy na nic nie mial kasy -codziennie rano i wieczorem podchodzi do lustra i powtarza "jestem zajebisty , jestem zajebisty" :P

Gość traktaa
1:nie pali,nie pije-JARA GUNJE 2:klamie,nawet przy blachostkach 3:spi do 12 4:malo mowi,a jak juz cos powie to i tak sklamie 5:oszczedza na resztkach jedzenia,zjada nawet splesniale mieso 6:udaje,ze nie slyszy jak go wolam 7:sex-zazwyczaj po bozemu,choc miewa rozne pomysly 8:nie zmienia za czesto skarpet 9:nie wie co to odkurzacz 10:wkurza mnie na maxa

1.uważał się za dobrego w łóżku(nie powiedziałabym..) 2.palił śmierdzące papierosy. 2.miał zbyt pełne usta(jak brzegi od wanny) 4.nosił emo czapkę 5.dziwnie,szybko mówił 6.nadużywał alkoholu i czasem coś mocniejszego. 7.błędy ortograficzne w sms-ach. 8.nudny,małomówny 9.farbował się na jasny blond,nosił pseudo-irokeza :O 10.lubił chodzić na \'\'dyskoteki\'\'(w sensie że mały przydrożny bar z disco polo w tle i zapoconymi podstarzałymi ludźmi)

Gość ajalalawqoqz
1. moj był skrajny od jestem zajebisty do co Ty we mnie widzisz 2.umiał zakładać prezerwatywę i zadawalał mnie w łózku 3. miał czarujący uśmiech 4. wykręcał się od róznych odpowiedzi 5.lubił piwo i czasami wolał kolegów 6.był kobieciarzem 7.zaradny 8.umiał zaskakiwać 9.okazywał zainteresowanie 10.zdradził mnie i zasłaniał się amnezją :P

Gość moj...los
skad bierzecie takich nieudacznikow?

Gość Stokrotka_1000
O daaaaawno byłym: 1. miał 19 lat i myślał, że wszystkie rozumy pozjadał. 2. jeździł samochodem bez zapiętych pasów, dla szpanu, ale jak tylko widział gdzieś policję to srał w gacie, bo się bał, że dostanie za to mandat. 3. zdradzał mnie. 4. okłamywał mnie. 5. jak dostał 4 z matury z polskiego, a nie 5 (stara matura z ocenami), to zadzwonił do mnie i płakał przez godzinę do słuchawki. 6. Później płakał, że nie dostał się na państwową uczelnie, a jego znajomi tak i teraz nie będzie miał czym szpanować. 7. był ciągle na coś chory. 8. udawał skate'a, ale tylko chodząc w takich ubraniach, deska, bmx czy rolki były dla niego za trudne do opanowania. 9. uwielbiał wyśmiewać się z innych, zazwyczaj lepszych od niego. 10. totalny leń i niechluj.

Gość Stokrotka_1000
coś na plus dla niego (niewiele ich miał): 11. całował nieziemsko.

Gość upupup
podbijam

Gość teraz ja o byłym
1. fantastycznie calowal, 2. w łóżku ... w miarę ;) 3. miał zmysłowe usta i piękne oczy 4. maminsynek :o wbrew pozorom 5. dorosły facet a ZERO odłożonych pieniążków, mieszkanie z rodzicami i samochód od taty, 6. mimo to pracowity 7. palił i nalogowo pił cole :) 8. romantyk troszkę dziecinny, 9. flirciarz, chyba mnie zdradził :o 10. nieodpowiedzialny.

Gość wypowiem sie i ja
moj były mąż: 1. Kłamał 2.Zdradzał 3. Namietnie dłubał wykałaczka w zębach 4. Pedant 5. Nieudacznik życiowy 6. Chodził przez tydzień w jednej koszuli 7. Miał dużego penisa - za dużego 8. był chudy 9. Pił 10. nie uzywał mózgu do myślenia

Gość wypowiem sie i ja
mój pierwszy chłopak: 1. Troszczył sie o mnie 2. nie wiedział gdzie jest łechtaczka 3. Był zazdrosny 4. Śledził mnie czasami 5. Bardzo mnie kochał 6. Nie był maminsynkiem 7. Miał tatuaże 8. Robił mi dobre kanapki 9. Mial duzy poped seksualny 10. Był zaradny

Gość wypowiem sie i ja
a moja wielka miłość była: 1. Maił cudowne oczy i zęby 2. Był wrazliwy 3. Mial bardzo malego peniska:) 4. Zamkniety w sobie 5. Niesłowny 6. Słaby w łóżku 7. Miał ciekawa osobowość 8. Byl skromny 9. Lubil góry 10. Niezdecydowany

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
;p;p

Gość mmmmmmmmmmm

Gość anielka0909
1.był apodyktyczny 2.nie liczył sie z moim zdaniem 3.udawał przede mnna kogos innego 4.nie mogłam sie od niego uwolnic ...............i tak bym mogła wyliczac w nieskończonośc.......

Gość hola bola
1. 1 ex -spasl sie jak swinia -podkradal ode mnie fajki -mial burdel w pokoju -klamal -nadal mieszka z mama, rznie cwaniaka i skarzy sie ze od dawna nie uprawial seksu 2. 2 ex -wylysial - nie chcialo mu sie robic matury ale ogolnie bardzo zaradny facet -wkladal wiesniackie pantofle -przelecial chyba pol miasta - nie wiadomo skad mial pieniadze, wmawial mi ze samochod za 60 tys kupil z uczciwej pracy - teraz buja sie z gowniara i twierdzi ze to juz ta na cale zycie( kazdej tak mowil) 3. 3 ex - byl on, praca, jego plany i dluuuuuuugo dluuuugo nic i moze MOZE miejsce dla mnie ale podkreslam: MOZE:P - zachowywal sie jak cnotka, po 3 miesiacach bycia razem calowal mnie w usta i sama musialam inicjowac wiele rzeczy, peszyl sie-chyba byl prawiczkiem -madry, fajny facet ale mial nasrane na punkcie pracy -mial duze problemy z zaangazowaniem sie 4. 4 ex -chorobliwie zazdrosny - skapy - mial brudne paznokcie - czasami wulgarny 5. 5 ex ....tu sie wpisze po czasie jezeli taki bedzie:P