Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choradziewczynaaq

mam 173cm i waze

Polecane posty

Gość choradziewczynaaq

46 kg ,wazylam zawsze 50 ale schudlam na skutek choroby ... wiecie co najgrsze jest to ze ja jem duzo ,lubie jesc ,nie chce sie zamknac w domu na ludzi bo na kazdym kroku slysze o Boze jaka ty jestes chuda!! czy ty cos jesz?? mam ochote tym wszystkim grubaskom powiedziec zeby spojrzaly na siebie i zaczely sie odchudzać ! - bo ja bym nie mogla mimo ze tak pisze powiedziec grubej ,czy brzydkiej osobie dlaczego jest gruba albo dlaczego jest brzydka (czy ma brzydka cere np.) wiedzialabym ze sprawilabym temu komus przykro ..ale mi mozna robic przykro prawda?

Gość choradziewczynaaq
tak martwia sie nazywajac mnie szkieletorem?? albo kosciotrupem?

Gość choradziewczynaaq
i dupa

Gość a ja mam 175cm i
waze niestety 60 kg, a kiedys o zgrozo 68!!!! mam 28 lat. chce zrzucic do 55!!!:) niech sie dziejeee ~

moja kumpela przy twoim wzroście waży 42 :O też się o nią martwię jak cholera :O

Gość choradziewczynaaq
ja bym chciala wlasnie te 55 kg wazyc to marzenie ale 53 tez by juz starczylo

Gość choradziewczynaaq
bazienka wiem ze kazdy ma cos do siebie i nie ma czlowieka w 100% zadowlonego ze swojego wygladu czy wagi ... ale u ciebie jeszcze nie jest zle ,moja mama ma 158cm i wazy 70kg

nie no faktyczie,nawet 50 kg przy 173 to za mało, 55 byłoby w sam raz ale fakt starsznie mnie wkurzyła matka mojego chłopaka,ktora przy pierwszym spotkaniu wyjechała z tekstem \" BOze,jakaś TY chuda!!\" miałam ochote się odgryźc,ale nie wypadało. tez mnie to wkurza mozna mowic,ze ktos jest chudy,a grubemu nie mozna,bo go to urazi...

ja bym chciała ważyć 48 kg kiedyś odchudziłam się do 42 kg :-O ale chyba przesadziłam i to było 5 lat temu

Gość choradziewczynaaq
bazienka ale to jest zlosliwe bo to widac mowia to z usmieszkiem na twarzy ... wiec nie chcialabym zostac wobec tego calkiem obojetna

Gość choradziewczynaaq
to jest grupka kilku dziewczyn jedna ma ryj jak kaszalot i grube nogi /zero piersi druga ma spora nadawge ok 80kg przy 160cm trzecia ma straszny tradzik ,powykrzywiany nos i i nieksztaltna figure a czwarta wysoka i barczysta -chcociaz uwazam ze najladniejsza z nich

mnie w sumie też to wkurza, bo ja nie jestem strasznym chudzielcem, tylko szczupła. przy 168 cm ważę w granicach 50-52, więc chyba jest ok. na moje szczęście częściej słyszę, że mam dobrą figurę, niż, że jestem za chuda.. Tobie autorko polecam powiedzieć tym grubym zazdrośnicom, żeby pilnowały swojej wagi ;)

Oj a ja mam 160 cm i waze 60 kg... zawsze bylam chuda ale jakos tak... nie wiem sama.. przez rzucenie sportow i calego tego aktywnego trybu zycia przybralam.. wazylam nawet 70 kg 3 mieisac etemu.. ale ale 10 juz spadło.... teraz kolejne 10 ;D 3majcie kcuki