Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grosiczka

jak sprawdzić czy on kogoś poznał?

Polecane posty

Gość grosiczka

rozstałam się z kimś, a on całą winą za rozpad naszego związku obarczył mnie. Kiedy emocje opadły zaczęłam się zastanawiać czy aby przyczyną rozpadu nie była jednak moze jakas "dobra"duszyczka którą może poznał będąc jeszcze w związku ze mną. Z nim nie mam już kontaktu. W jaki sposób mogę sprawdzić czy on kogoś ma?

A po co chcesz to sprawdzać? Patrz do przodu a nie za siebie! Jeśli była zamieszana w to osoba trzecia to dupa z niego a nie facet, bo powinien pogadać i wyjaśnić. Myślisz ze warto się angażować w poszukiwania?

Z nim nie mam już kontaktu. W jaki sposób mogę sprawdzić czy on kogoś ma?" ale po co ci to na dzien dzisiejszy ? co z tego bedziesz miała jesli nawet dowiedziesz faktów do czego ma cię to zaprowadzic ?

Gość ktosiiia
olej go ;/ to palant.. a jak na upartego chcesz sprawdzic, to popytaj znajomych wspolnych, albo moze przypatruj sie jego opisom na gg ;P , nk. sledz go :P albo "przypadkiem'" spotkaj..

olej go ;/ to palant." ale dlaczego palant ? mozesz to uzasadnic ? czy jestes tylko z tych krzykaczy kafeteryjnych którzy krzycza i uciekaja ? :P

Gość grosiczka
po prostu potrzebuje to wiedzieć. Obwiniałam sie za wszystko, a przecież jezeli miał kogoś to przynajmniej będe mieć czystsze sumienie. On nie ma internetu:( czasami wejdzie na nk. No i mieszkamy w innych miejscowosciach

. No i mieszkamy w innych miejscowosciach" to tym bardziej zlej temat :)

Gość grosiczka
ehhh, wiecie nie chcę tu się rozpisywać nad tym co się wydarzyło w naszym związku. w każdym bądź razie przeczucie mi teraz mówi ze jednak mogła się do tego przysłuzyc jakas istota. Nie ma zadnego sposobu?moze po prostu zapytam? tylko musiałoby jeszcze troche czasu minąć

Gość grosiczka
proszę może jakiś sposób znacie?

Gość grosiczka
jak mozecie się domyśleć, kocham go. I jezeli w przyszłosci mialoby dojsc do spotkania być moze zejscia się, a on ma teraz kogos nigdy na to się nie zgodzę. Olać, łatwo powiedzieć staram się ale chcę to wiedziec

Olać, łatwo powiedzieć staram się ale chcę to wiedziec" hmmmm ja bym zaryzykował stwierdzenie ze bardziej cie zżera babska ciekawosc , czy ona tam po kątach z kims innym sex uprawia niz dowiedzenie faktów w postaci "czy on sie juz z kims spotykał jak był ze mna " :P kochasz go ? wiec to naturalne ze ciekawi cie co on porabia, czy z kims sie spotyka i czy to moze tylko przelotne ? Po prostu łudzisz sie i czekasz na jego powrót !!! czyż tak nie jest ? :P

Gość grosiczka
dla mnie ważne jest czy podczas naszego związku kogoś poznał i czy to byla przyczyna naszego rozstania. W zyciu tak sie czasami uklada, że moze kiedys sie zejdziemy a moze nie. CIekawość babska- nie tylko babska, mysle ze kazdy po rozstaniu mysli o tej drugiej osobie jezeli na prawde coś do niej czuł. Ważne jest to ze to mnie winił za rozpad zwiazku i bardzo to przeżyłam! A gdy emocje opadły zaczynają do mnie docierać pewne fakty. dlatego chcę to wiedzieć

no raczej nie grosiczka mnie totalnie zlewała postac mojej dziewczyny kiedy sie rozstawalismy mimo tego ze ja bardzo kochała po prostu wybrała inaczej wiec dostała "wilczy bilet ode mnie " i słuch o niej zaginał to najlepsze co mogłem zrobic w takiej sytuacji i waliło mnie juz z czyjej to winy sie to rozpadło to było juz bez najmniejszego znaczenia tobie radze rówzniez to samo zrobic ! o ile chcesz zapomniec !!! o nim ale z tego co widze to chyba ci sie to nie uda ....:P

Gość grosiczka
hmmm moze za mocno kocham. Jedno jest pewne gdybym wiedziala ze on mnie na kogos zamienił...nigdy nie dalabym NAM 2szansy

Gość detektyww
detektyw:D

Jedno jest pewne gdybym wiedziala ze on mnie na kogos zamienił...nigdy nie dalabym NAM 2szansy" no ale to bez sesnu :) porzucasz ...a teraz rozpatrujesz kwestie dawania szansy ? :O bez sensu :( no ale chłopak ma teraz wolna reke :) i pewnie jak go zobaczysz tera z inna to bedziesz przekonana ze to ta z która zaczał sie spotykac jak był z toba :) załoze sie ze tak bedzie :) dalej sie upieram przy tym ze jest bez sesnu teraz gdybac czy on miał czy nie miał innej panny skoro nie jestescie juz teraz razem ? to ci nic nie da ? a czyste sumienie ? no cóz ...jesli codziennie rano osobie w lustrze w twojej łazience mozesz smiało spojrzec w twarz i oznajmic jej ze zachowałas sie jak najbardziej w porzadku :) to chyba jest to najwazniejsza dla ciebie kwestia a zarazem usprawiedliwienie ze nic złego nie zrobiłas :)

Gość grosiczka
Regres;( to on odszedl, obwinil mnie za wszystko za moj charakterek,za marudzenia.Masz tak wiele racji. ALe JEST ZAWSZE jakies ALe, skoro tak mnie kochał nie wytrzymał to moze i mial jakas. Moze wyolbrzymiał te moje wady

rozstałam się z kimś" piszesz w pierwszej osobie , wiec na zdrowy rozum oznacza ze był to twój wybór powinnas napisac ze "rozstalismy sie " zreszta nie wazne :) miał jakas czy nie miał jakiejs ? nie zmienia to faktu ze nie jestescie razem

Gość grosiczka
tak teraz nie jestesmy. ale jak bylismy nie miał prawa do romansów. I powtarzam, nie wiadomo co los przyniesie, ludzie sie rozchodzą i schodzą, ja nie wróciłabym gdyby jednak inna była. Czy na prawde nie ma sposobu zeby to sprawdzić?

Czy na prawde nie ma sposobu zeby to sprawdzić? " a nie lepiej poznac kogos innego :) niz tracic czas na pierdoły dowiedzenia jakiegos faktu lub złudy ?

Gość grosiczka
ah Regres gdyby serce tak słuchało jak słucha głowa ta przeklęta miłosc

Nawet jeśli kogoś ma to co ci to da i tak czasu nie cofniesz...tylko bedzie ci gorzej .Najlepiej odpuść bo i tak juz nie jesteście razem .

Gość ktosiiia
Regres. dlatego palant, bo zwalił całą wine na autorke topiku.

dlatego palant, bo zwalił całą wine na autorke topiku" ktosiaaaa i tylko tyle wiemy :) nie znasz szczegółow i opisujesz faceta jako palanta tylko na podstawie jednego zdania autorki :0 ???? ze wine zwalił na nia :)

Gość grosiczka
mimo wszystko ...chciałabym wiedzieć. moze dla was to głupie, ze moze kocham beznadziejnie, ale ja zeby zapomniec o nim chce wiedziec czy to wina obopólna czy tylko moja.