Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moherom wstep wzbroniony

czy sa tu kobiety po aborcji, ale...

Polecane posty

Gość taaaaaak tłumacz sie
oskarzajac innych one nie wiedza ze sa w ciazy- ty wiesz a zabijasz

Gość kalendarzyk plus prezerwatywy
jeśli mielibyśmy drugie dziecko-wychowalibyśmy je, bo my je stworzyliśmy

Gość prabullec
buahaha! a co ma używanie pigułek do aborcji? Pigułki to NIEDPOSZCZENIE DO ZAPŁODNIENIA. Aborcja to przerwanie istniejącego już życia. A zresztą, pisałam że jestem za aborcją. Ale w sytuacji gdy oboje się na to decydują, a są niby tak szalenie w sobie zakochani i chcą spędzić razem życie - to po prostu groteskowo patologiczne i nienormalne.

Gość prabullec
NIEDOPUSZCZENIE *

Gość moherom wstęp wzbroniony
Co z tego, że nie wiedzą? Jak są takie odpowiedzialne i przeciwne aborcji to niech używają metod naturalnych! Przecież według Was można uprawiać seks tylko jak się chce mieć dziecko ;) No to postępujcie tak, po co zabezpieczenia?

w skrajnych przypadkach, ułamkowych mogą nastąpić podobne skutki,ale widać argumentów już ta miernota ludzka nie ma

Coz moja droga... Niewiele wiesz o pigulkach. Zapraszam do jakiejs lektury ;)

Gość dfgdg
ja stosuję kalendarzyk + gumki. W dni bezpłodne kochamy się do konca bez niczego, a w dni płodne - z prezerwatywą. A gdyby była wpadka - na pewno byśmy nie usunęli. I tak zamierzamy spędzić życie razem i mieć dzieci

jesteś wybitną jednostką bezmógową lepiej nie miej dzieci i nie krzywdź ich taką matką, podelcu

hahaha Ty mi do pięt nie dorastasz. Twoje argumenty opierają się na obrażaniu mnie. Gratuluję inteligencji :D

Gość prabullec
mhm... za chwilę napiszesz że pigułki powodują wczesne poronienie. To własnie Ty panieneczko poczytaj sobie na ten temat. I to że próbujesz siebie teraz wybielić naskakując na innych i używając totalnie bzdetnych i abstrakcyjnych argumentów jest naprawdę żałosne. Za chwilę napiszesz coś równie idiotycznego jak np. to że faceci którzy zostawiają swoją spermę poza ciałem kobiety popełniają taki sam niemoralny czyn jak Ty usuwając ciążę. Może wypij sobie coś na rozluźnienie, bo gadasz jak potłuczona.

Gość smażalnia
a tutaj nadal to samo ta od moherow niech juz idzie spac i porzadnym ludziom krwi nie psuje

Gość prabullec
"Jak są takie odpowiedzialne i przeciwne aborcji to niech używają metod naturalnych!" Właśnie dlatego że są odpowiedzialne - zabezpieczają się. To co piszesz nie trzyma się ładu ani składu.

Gość i jak tu szanowac kobiety
jak wiekszosc to pospolite dziwki

Po pierwsze nie dokonalam aborcji nigdy :) Jestem za tym, aby każda kobieta decydowała o tym. I niech się wypowiadają takie, która doświadczyły wpadki w ciężkim okresie życia nie mając przy tym praktycznie wsparcia. A nie takie lafiryndy które się mądrzą nie znając sytuacji.

No a wiekszosc facetow to pospolici szmaciarze :D

Gość o przepraszam ja urodziłam
na drugim roku studiów,sytuacja była bardzo ciężka,ale nigdy nie zabiłabym swojego dziecka!!! kobieta,która już raz to zrobiła, może zrobić kolejny- jaką daje gwarancję? żadną!!! dla mnie to patologia!!!

Gość moherowa a swoje urodzone
dziecko tez bys na przyklad zastrzelila,bo ci z nim niewygodnie?

Gość lafirynda to wlasnie
taka ktora daje dupy i w dupie ma swoje dziecko pozniej

Gość wyznam prawdę choć się wstydzę
kiilkanaście lat wstecz, spóźniał mi się okres bardzo długo. Bałam się zrobić testu i iść do lekarza. W przeogromnym stresie, czekałam na rozwój wypadków, myśląc tylko o tym, jak skombinować kasę, żeby usunąć ciążę (jeśli okaże się, że w niej jestem):-O Kiedy w końcu dostałam okres, płakalam ze 3 dni ze szczęścia i przerzekłam sobie, że nigdy (dopóki nie będę samowystarczalna!) nie będę się kochała bez zabezpieczenia!!! Dziś jestem przeciw aborcji, ale wtedy naprawdę byłam gotowa to zrobić:-O

być może inaczej rzecz by się miała, gdybym wtedy miała stałego chłopaka, ale nie miałam:-O To były wakacje, a ja w tym okresie spotykałam się z dwoma chłopakami (o zgrozo!!!) i prawdęmówiąc, nawet nie wiedziałabym, z którym byłabym w ciąży (gdybym zaszła) :-O Kurewstwo jakich mało, wiem! :-O

Gość dobrze ze wiesz chociaz

dziś z mężem staramy się o dziecko już prawie 2 lata i nic:-O Bóg mnie chyba skarał za to, ze wtedy byłam gotowa zabić niewinną istotę:-O

Gość do szóstego
do szóstego tygodnia płód nie ma układu nerwowego więc nie pieprzcie głupot że czuje ból skrobanki. mózgu też jeszcze nie ma. wygląda jak mała krewetka http://trymestr.pl/ciaza-miesiac2.html

Gość jajeczko i plemnik też żyją
....I MAJĄ DO TEGO PRAWOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Gość kiki66
o matko! czemu ci wszyscy "obrońcy życia" są tacy wulgarni?! nie planuję ciąży, ale w razie wpadki nie zdecydowałabym się na aborcję. nie rozumiem co się tak ekscytujecie cudzymi decyzjami, jakby kobiety, które decydują się na aborcję robiły to dla rozrywki. a w ogóle to temat był o czymś innym. wracając więc do tematu- nie wyobrażam sobie,że po aborcji związek może przetrwać a historie o tym,że para po aborcji wręcz się do siebie zbliżyła to dla mnie czysta abstrakcja. w głowie mi się to nie mieści. jestem zwolenniczką aborcji, ale gdyby mój facet mi zaproponował takie rozwiązanie to bym się załamała, bo oznaczało by to,że wybrałam sobie totalnego palanta, który mnie nie kocha.. zakładając więc hipotetycznie,że usunęła bym ciążę, to na pewno nie chciałabym faceta więcej widzieć

Gość red fox
tępe aborcjonistki takich zapyziałych głów jeszcze nie spotkałam, nawet na ciążowym

Gość zabija mnie sumienie

pomijam te "dyskusje" do autorki: mialam aborcje dwa razy,minelo juz kilka lat od tego czasu,a nadal jestem z tym samym partnerem. teraz mamy juz 4 letnia corke,wtedy bylismy za mlodzi i nie gotowi na dziecko,a ja jak na zlosc wpadlam az 2 razy w krotkim czasie.