Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość timea

Faceci! Jakie kobiety Wam się podobają?

Polecane posty

Gość timea

1. Wygląd ? 2. Charakter ? Niektórzy mówią, że każdy facet ma inny gust. Może jest w tym odrobina prawdy, ale mam koleżankę, która mogłaby mieć każdego faceta. Nie wiem co ona ma takiego szczególnego w sobie. Może wy mi powiecie jak to jest?

Gość Ex Rewolwerowiec
Opisz sobie tą koleżankę i będziesz miała kobietę, która się facetom podoba.

Gość tylko i wyłacznie
kobiety z dużymi, mięsistymi.... penisami

Gość tont
takie ktore nie plotkuja i i nie obgadują mi sie podobają . JAkos nie lubie tej wrednosci u kobiet i nie wiem czy chcialbym taka kobiete ktor chodzi na ploty.

Gość Inteligentne madre oczytane
odwazne brunetki :)

Gość tont
stonowane , nie rozczepanie , takie ktore nie lubia imprezować , nie pic , nie palic .

Gość tant
ale najwazniejszy jest charakter . Wyglad tez ma znaczenie Jesli dobrze wygladasz , a masz charakter Dody to odpadasz

Kiedy mialem 14 lat mialem nadzieje, ze kiedys bede mial dziewczyne. Kiedy mialem 16, mialem dziewczyne, ale byla beznamietna. Wiec zdecydowalem, ze potrzebuje dziewczyny z uczuciami. Jak mialem 18 lat spotykalem sie z dziewczyna, ktora byla bardzo namietna. Jednak byla zbyt uczuciowa, o wszysko plakala, latwo sie denerwowala.Ciagle grozila samobojstwem. Postanowilem, ze musze znalezc jakas \"stabilna\" dziewczyne. Jak doszlo do 25 znalazlem dziewczyne stateczna, ale bylo to strasznie nudne, wszystko mozna bylo przewidziec, nie cieszyla sie z zycia. Zycie stalo sie przygnebiajace. Trzeba bylo znalezc dziewczyne z ktora mozna byloby przezyc cos podniecajacego. W wieku 28 lat znalazlem ekscytujaca dziewczyne, ale nie moglem za nia nadazyc. Wciaz sie spieszyla, nigdzie nie zagrzala miejsca. Ciagle z kims flirtowala. Z poczatku bylo zabawnie i ciekawie. Ale byl to zwiazek bez przyszlosci. Wiec postanowilem znalezc dziewczyne z ambicjami. Kiedy juz mialem 31 lat spotkalem madra, ambitna dziewczyne stojaca twardo na ziemi Ozenilem sie z nia. Ale niestety byla tak ambitna, ze sie ze mna rozwiodla i zabrala wszystko co mialem. Teraz mam 43 lata i szukam dziewczyny z duzymi cyckami.\" :P

Gość timea
A jaka sławna kobieta odpowiada waszemu, kobiecemu ideałowi, żebym miała porównanie?

ładny wygląd (czyli taki jak przeciętna Polka :) ) miły charakter, spokojna, bez syndromu SSI :P

Pytanie nie było o ilość dziewczyn z dużymi cyckami tylko o to jakie się podobają. :P🖐️ To nie jest moja przemowa... po prostu uśmialem się jak ją z 3 labo cztery lata temu przeczytałem.. to ją cytuję.. :P

Gość Martinni
od 167cm do 172cm do 52kg, z wąską talią, okrągłymi bioderkami, szczupłymi udami i łydkami, delikatnymi ramionami, biuścik zgrabny i jędrny taki B w sam raz, z małym rozmiarem nóżki taki do 38, rozmiar ubrań S. O słodkiej buźce, zdrowej cerze, małym noskiem, i wydatnymi ustkami, pięknym uśmiechu. O jędrnym gładkim ciałku.

Gość kawal mena
nieuzywane

Gość timea
Bo właśnie ta owa koleżanka nie jest mądra, ani nie ma specyficznej urody. Dla niej najważniejszy jest wygląd. Makijaż, ciuchy.. wszystko jest takie sztuczne i trochę tandeckie..

Gość tant
wzrost 150-170 cm waga do 60 kg oczy niebieskie , wlosy - blondynka badz szatynka

Gość ROBERT_Poznań_27
tylko naturalne brunetki czarnulki, 165-171cm, do 50 kg osy, i lalkowata buźka

Gość timea
a jaki ubiór preferujecie?

Gość A ja lubie takiee
na pewno zgrabne u szczupłe, o szczupłym brzuszku najlepiej jak jest duże wcięcie w pasie, i drobne ramionka, wzrost od 166 do 170cm , waga do 51kg, zgrabny tyłeczek, o dziewczęcych rysach twarzy.

B oże ludzie jak Was czytam to wy jestescie normalni? Jak jakis Tont napisał ze nie chce kobiety ktora pali , pije i chdozi na imprezy, ludzie litosci a co to kobieta gorsza od was? ma tylko w domu siedziec przy garach i dzieci bawiac? a wy bedziecie po burdelach sobie jezdzic?

Gość fdsdf
ma tylko w domu siedziec przy garach i dzieci bawiac? a wy bedziecie po burdelach sobie jezdzic? nie , ale wyjscie na spacer czy do kawiarni nie nazwałbym imprezą . POza tym przez picie mam na mysli czesty zgon , a nie wypicie szmpana raz w miesiacu . Preferuje osoby mniej rozrywkowe , spokojne , ktore wolą raczej pojechac na wycieczke w góry niz isc do klubu techno .

Gość tant
ma tylko w domu siedziec przy garach i dzieci bawiac? a wy bedziecie po burdelach sobie jezdzic? nie , ale wyjscie na spacer czy do kawiarni nie nazwałbym imprezą . POza tym przez picie mam na mysli czesty zgon , a nie wypicie szmpana raz w miesiacu . Preferuje osoby mniej rozrywkowe , spokojne , ktore wolą raczej pojechac na wycieczke w góry niz isc do klubu techno .

--> Lula_90 Oczywiście masz rację, więc wyluzuj. Co prawda ja po burdelach nie jeżdżę ale kompletnie nie będzie mi przeszkadzało jak ty to będziesz robić. :classic_cool::P

Gość aleks_23 wrocław city
Wzrost 165-170 cm waga góra 52 kg drobniutka ładny zgrabny tyłeczek piersi nie mniejsze niż B najlepiej C śliczna delikatna buzka dziewczęca delikatna słowiańska uroda duże niebieskie oczy ,zgrabne nóżki jędrne i głaskie ciałko ,śliczna cera długie blond naturalne jasne lśniące zdrowe blond włosy!!:P styl ubierania się hipisowski:P