Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iw32

Zelixa 15 - nie chudne!

Polecane posty

jezlei bierzesz pod kontrola lekarza to on c doradzi tylko mu powiedz a jezeli bierzesz bez jego wiedzy to teraz najlepiej bierz tabl co dwa dni, po 2 tyg bierz co 3 dni i tak stopniowo dojedzesz do zera;) ionaczej efekt jojo

MISIUCHNA a z jakiej wagi startowalas? cwiczylas?? duzo schudlas! ja biore juz 5 mc i tylko 7 kg;((

Gość aga5230
witam ja biore zelixe 15 od prawie trzech tygodni i nie zabardzo sie po niej czuje jak bym była troche oszołomiona nie moge sie skupic boli mnie głowa no i wogule nie chamuje mi apetytu.Schudłam dopiero dwa kg. i to tylko dlatego że sama sobie ograniczam jedzenie.no i nie wiem co robic czy brac dalej może jeszcze zacznie działac

Gość ja bralam zelixe i meride
i uważam ze zelixa 15mg jest naprawde dobra,czasami gdy zaczynasz lykac waga stoi,ale poźniej, zobaczysz jak zaczniesz chudnac:-)

Gość aga5230
a jak sie czułaś po tej zelixsie ? mocno hamowała Ci apety po ilu tabletkach zaczeła dzialac dużo schudłaś? bo ja mam dużą nadwage musze sgubic ok. 20kg dwie ciąże zrobiły swoje

trzeba brac 3 mc i miec diete najlepiej 1500 kal i duuzo ruchu potem zobaczysz jak po 3 mc bedziesz lzejsza;D

Gość aga5230
ruchu to ja mam przy dwójce dzieci i mieszkając na 3 piętrze tyle że nie jeden by wysiadł a jesc też nie mam kiedy.Od trzech lat prawie jestem na diecie bo jak bym jadła normalnie to po dwóch miesiącach byłabym 10kg do przodu.a ta zelixa wogóle nie hamuje mi uczucia głodu więc nie wiem czy zadziała?a u na was dziewczyny jak działa?

Gość Iw32
biorę Zelixe 15 już 45 dni, na początku bardziej hamowała apetyt, teraz mało. chyba teraz już z przyzwyczajenia jem mało, choć słodyczy coraz więcej. przez ten czas schudłam 3 kg. marny wynik jak dla mnie. chciałam z 10-15kg. ale żadnych skutków ubocznych nie mam.

Gość perspi block...
na jednych działa meridia na innych zelixa. Ja na meridii nie schudłam nawet gram a na zelixe w miesiąc 15kg.... a niby ten sam lek. Spróbuj wziaść meridię może u Ciebie będzie odwrotny efekt??

Gość aga5230
aż tak bardzo hamowała Ci apetyt?Ty coś w ogóle jadłaś bo ja już sama nie wiem co robic.zjadłam 20 tabletek i marne 2kg. jak to zrobilaś że aż tak schudlaś może to ja coś zle robie ? a ile kosztuje ta meridia? też jest na recepte?

Gość perspi block...
meridia też jest na receptę jednak kosztuje więcej niż zelixa. Pytasz co jadłam prawie nic :) nie czułam i nie czuję w ogóle głodu. Jem tylko chrupkie pieczywo, obidau ledwo co, czasami kolację. Moim największym problemem było jadanie późno i najwięcej. Do tego nie mogę patrzeć na słodycze. Przy zelixe nie miałam żadnych skudków ubocznych, jak senność, suchość w ustach. Meridię brałam mesiac i jadłam sporo więcej a nawet czułam głód :(((( Jednak piłam dużo niekoniecznie wody.....

Gość aga5230
ja dopiero teraz nie za bardzo odczuwam głód ale na początku normalnie mi się chciało jesc.sama musiałam sie hamować no i zle się po niej czulam jak bym była oszołomiona, suchosc w ustach,czasami miałam wrażenie ze zemdleje.teraz jest troche lepiej tylko efektów nie widać.Może jeszcze zadziala zobaczymy mam opakowanie na 2 miesiące jak nie będzie waga spadać sprubuje tej meridii ale ona ponoć bardziej szkodzi.mi się wierzyc nie chce ze mozna tak szybko schudnąć i tak dużo ja już trzy lata walcze a od 5 miesięcy odkąd urodziłam drugiego synusia nie jem prawie nic.mąż sie śmieje że jak by tyle jadł to ze 20 kg.by schudł.

Gość aga5230
ja wieczorem tez podjadalam jak dzieciaki juz spały to mozna było spokojnie usiasc i zjesc .zobaczymy jak bedzie dalej.A duza miałaś nadwage

Gość perspi block...
po urodzeuniu dziecka 2 lata temu ważyłam 107kg zjechałam tylko do 99 i koniec :( do marca tego roku nic się waga nie ruszyła. Doszył problemy z tarczycą która chamowała chudnięcie. Byłam naprawdę zdesperowna. 10 kwietnia zaczęlam brać zelixe 10mg. schudłam 15kg i stop. Dostałam próbkę Meriii 15mg którą brałam kolejny m-c i waga ani drgnęła. NIC ZERO!!!! Zapewniam Cię że nie mam powodu aby pisać kłamstwa i zachwalać lek. Teraz biorę zelixe 15mg i mam nadzieję zgubić jeszcze z 10kg.... dziś się ważyłam i waga wskazuje 83,6.

Gość aga5230
ja zawsze byłam szczupła ale jak zaszłam w pierwszą ciąże 4 lata temu przytyłam 27kg.bardzo puchłam chodziłam jak wieloryb.udało mi się schudnąć do 67kg. ale jak przestałam karmić przytyłam 10 kg. w 2 miesące.i ważyłam 78kg.i tak do 2 ciąży w drugiej też mi się troche przybrało ale wróciłam do 79,5kg.no i z tą wagą zaczełam kurację tą zelixą no i nie zabardzo są efekty bo dzisiaj waże 77,2kg a biore już 3 tygodnie i dalej czuje głód.a musze zgubić 20kg bo jestem niska no i zawsze ważyłam 55-60kg.więc jest co zgubić a próbowałam już różnych sposobów aż lekarz przepisał mi zelixa 15 i miała zadziałać.zobaczymy jak będzie ale jestem mocno zniechęcona jak słysze ze innym się udaje a ja znowu nic i tyle wysiłku człowiek w o wsadza żeby się udało.

Gość Iw32
dziś waga pokazała 76 kg. za godzinę po śniadaniu było 78kg :-) ale coś zaczyna się ruszać, dziś wzięłam 55 tabletkę Zelixe 15. Startowałam z 80 kg. Choć patrząc obiektywnie to bardzo marny wynik :-(

Gość aga5230
WITAJCIE JA BRAŁAM ZELIXA15 PRZEZ 3 TYGODNIE I ODSTAWIŁAM,BO CZUŁAM SIĘ PO NIEJ FATALNIE ,CHODZIŁAM OSZOŁOMIONA NIE HAMOWAŁA MI APETYTU WCALE SAMA SIE OGRANICZAŁAM Z JEDZENIEM,NIE MOGŁAM PO NIEJ NORMALNIE FUNKCJONOWAĆ BYŁAM NERWOWA MIAŁAM DRESZCZE RAZ BYŁO MI GORĄCO A RAZ ZIMNO CZUŁAM SIĘ JAK NA JAKIEJŚ BOMBIE ZLEWAŁY MI SIĘ LITERY A WZROK MAM BARDZO DOBRY.POSZŁAM DO INNEGO LEKARZA I KAZAŁ MI TO ODSTAWIĆ BO BYŁO CORAZ GORZEJ NO I UŚWIADOMIŁ MNIE ŻE TEN LEK JEST ROBIONY Z TYCH SAMYCH POCHODNYCH CO AMFETAMINA BYLAM W SZOKU BO LEKARZ KTÓRY MI TO WYPISAŁ NIC O TYM NIE WSPOMNIAŁ.WIĘC UWAŻAJCIIE BO JAK NA WAS TEŻ NIE DZIAŁA TO TRZEBA JĄ ODSTAWIĆ JA JUŻ DOSZŁAM DO SIEBIE ALE PARE DNI TO TRWAŁO.POZDRAWIAM

Gość Iw32
przez 62 dni brania Zelixe wymęczyłam 5 kg. ostatnie dwie tabletki przedzieliłam na pół aby jakoś łagodnie zejść z leku. teraz apetyt wrócił i ciężko mi jest się powstrzymać od jedzenia. coś czuję że szybko te 5 kg mi wróci. kusi mnie brać nadal Zelixe ale przecież nie mogę go brać do końca życia, prawda? kiedyś będę musiała przestać. i apetyt wróci. a oprócz tego nie mam żadnych problemów ze zdrowiem pozdrawiam

Gość gosiaczek35
Witam wszystkie pragnace shcudnąc Dzisiaj jest mój drugi dzien na Zelixie 15 Pierwszy dzien bylam osłabiona ,typowa suchośc w ustach brak apetytu straszne pocenie powiazane z dreszczami - masakra> dzisiaj jest juz troche lepiej ale poce sie nawet stojąc - nie wiem czy to normalne ??? Może ktos

Gość gosiaczek35
Witam wszystkie pragnace shcudnąc Dzisiaj jest mój drugi dzien na Zelixie 15 Pierwszy dzien bylam osłabiona ,typowa suchośc w ustach brak apetytu straszne pocenie powiazane z dreszczami - masakra> dzisiaj jest juz troche lepiej ale poce sie nawet stojąc - nie wiem czy to normalne ??? Może ktos ma takie same objawy...mam nadzieje ,ze bedzie warto to wszystko znosic bo jak nie bedzie efektów to sie załamie

Gość aga5230
ja też sie tak pociłam i do tego dreszcze,poczekaj jeśli lek będzie działal i będziesz chudła to warto się pomęczyć ja odstawilam bo miałam tyle skutków ubocznych i do tego nic waga nie spadała dałam se na luz wole być gruba i zdrowa mam dzieci i one są najważniejsze,a ja nie miałam siły się nimi zajmować pozdrawiam.

Gość gosiaczek35
dreszcze i pcenie powoli ustepuja i no waga tez ale nie wiem czego to jest wynikiem - nie jem chleba ,słodyczy bo nie mam juz na to ochoty - zero łaknienia :)))) narazie wtrzymuje więc zobaczymy co bedzie dalej Pozdrawiam wszystkich

tabletki rozwiązaniem??? dajcie spokój!! wystarczy odstawić pewne rzeczy i niektórych ze spobą nie łączyć i sprawa rozwiązana:) jestem dietetykiem to wiem:) od 15 roku życia waże 48 kilo :) do 16 lat moja waga nie drgnęła nawet o 1 kilogram:)) niedawno skończylam 31 lat:)

Gość Iw32
ten apetyt mnie dobija... , nie mam siły po tak długim okresie braku łaknienia walczyć z głodem. chce mi się jeść cały czas!!! łatwo krytykować jak się nie ma problemów z nadwagą, jedząc 1000 kalorii dziennie - tyje. to co mam robić?

Gość gosiaczek-pl
Iw32 Nie zalmuj sie dziewczyno !!! łykaj sobie czerwoną herbate w tabletkach(spalacz tłuszczu) - kosztuje ok 17 zl.pomaga - ja tez je lykałam i naprawde chudłam ale musiałam odtawic bo po 2 miesiacach wyszło mi uczulenie ale do tego czasu schudlam 8 kg. Trzymaj się ciepło ;))

Gość taka jedna co wygrała
Witam ja jestem na zelixie 5 dzień, boję się,że będę mieć marne efekty bo mam mało ruchu siedze w sklepie 8 godzin ale teraz od sierpnia trochę się to zmieni będę mieć co drugi dzień wolny więc trochę popracuje nad sobą

Gość Iw32
gosiaczek-pl dziękuje za słowa otuchy! piję zieloną herbatę, czerwoną i efektu nie ma. chyba tabletki z czerwonej herbaty nie będą bardziej skuteczne niż sama herbata? pozdrawiam

Gość gosiaczek-pl
Iw 32 cherbaty musisz wypić ok 5 szklanek dziennie a tabletki łykasz tylko trzy...dla mnie to było wygodniejsze nie waże się juz zobaczymy co będzie po miesiącu łykania Zelixa troche zleciałam z waga (sugeruje sie ciuszkami)i o dziwo znikneły moje dolegliwości zwiazane z utrata tchu prowadzącą do omdlenia. Teraz mam duzo więcej siły ale co zauwazyłam - po 40 minutach od łyknięcia tabletki potrafie wpatrywac się bardzo długo w jeden punkt - przychodzi takie otępienie i nie iwem czy to normalne. dzisiaj wypiłam 4 litry wody (upał) i zupełnie zapomniałam o jedzeniu

Gość gosiaczek-pl
zrobilam bład w w yrazie herbata - sorki

Gość do iw
a czytałas ulotke ze tabletek tych nie wolno lamac?