Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość macek madek

dlaczego jak ludzie w Polsce mają ciężkie życie to głosują na PO ?

Polecane posty

Gość macek madek

dlatego że są sympatyczni i ładnie mówią ?

Gość bo nie chcą mieć jeszcze
cięższego z upierdliwymi, małymi, frustratami....

Gość gbnb
za to teraz mają z upierdliwymi, dużymi, frustratami...

bo chca sie szybko poddac spolecznej eutanazji :D i wychodzi im to swietnie ,z plebsu na ...pariasa?:Da potem na ducha swietego hahaha:Ddla mnie to samobojcy-ludzie ktorzy chodza na wybory,szczegolnie ci ktorzy glosuja na po,debile,smieja sie z was obcokrajowcy,ze sami sie spychacie w bagno,ze sami doprowadzacie sie do nedzy,imitacje inteligencji,a tak naprawde niczym nie roznicie sie od moherowych babc ktore leca za rozglosnia radiowa RM,wy lecicie na slodkie slowka wilkookiego,dajecie sie zmanipulowac,jestescie glupim zombie i nikt wam do rozsadku nie przemowi:P

bo jest demokracja i głosują na tego na kogo chcą i nikomu nie muszą się tłumaczyć ............. skoro tego nie rozumiesz świadczy to o Tobie .........

Gość Po pozdrawia
Wielki Zderzacz Hadronow --------------> twój pseudointelektualny bełkot spowodował u mnie niezłą biegunkę śmiechu nad twoim żałosnym bytem :-) pozdrawiam

Po pozdrawia wiem ze po mnie jedziesz jak po burym kundlu dlatego ze mam inny poglad jak ty... moze nie jestem dobra w polskim ale chociaz widze co sie dzieje i umiem uczyc sie na historii,nie daje sobie macic we lbie pseudoliberalom ani faszysto-konserwom ,nie jestem owieczka ktora zapierdala za wiekszoscia swoich pobratyncow:P

Gość Po pozdrawia
"wiem ze po mnie jedziesz jak po burym kundlu dlatego ze mam inny poglad jak ty... " no własnie ty w swoim poście jedziesz po wszystkich głosujacych na Po i wrzucasz wszystkich do jednego wora . jaka akcja taka reakcja trza było normalnie dyslusje zacząc a ty łatwo wszystkich podsumowujesz więc nie dziw sie że ci ktoś pojechał :-)

Gość Po pozdrawia
.. a jak czytam twoją stopke i pyszczek widzę to już się nie dziwie skąd taka szmatławośc twoich wpisów . :-)

Gość
I po co sie klucicie i sobie ublizacie ,my poprostu czekamy na ten obieany CUD GOSOODARCZY ktory nam obiecal Donaldo ,czy doczekamy ?watpie ,nie glosowalam na nikogo,przykro mi ale na dzien dzisiejszy nie widze polityka godnego uwagi.

Gość jamundek
Statystyki dowodzą że tylko 13% ludzi coś kuma reszta to debile no to jakie mają być wyniki głosowania?

Gość jamundek
UPR

Gość jamundek
Najważniejsze żenie lewackie.

Gość wielki nie zderzacz niczego
ja nie wierze juz w zadna poartie i juz do wyborow zadnych nie pojde glosowalam juz na wszystko co sie dalo nikt nic nie zrobil co obiecywal nikt, nie wazne czy leica czy prawica nikt niczego nie zrobil, nie glosuje juz od teraz w zadnych wyborach bo to i tak nie ma znaczenia, do koryta i tak sie dorwą Ci co mająą ja wiem czy to musi byc pod przykrywką że to nibny naród wybrał?? ja to juz pierdole

Gość nie pierdol tylko sie doucz
jedyną partią, którą robiła to co miała w programie i co mówiła w kampanii, był PiS ... ponieważ nie zachęcam do głosowania na nich, lecz stwierdzam fakt, napisze ci, że tylko debil jak ty tego nie widzi ... ale debili w polsce mamy całe stada .... jeden głupszy od drugiego

Gość z Biedronki w Psichkiszkach
rozmówco powyżej podaj przykłady

Gość ja też bym chciała wiedzieć
co zrobił PIS? bo pamiętam tylko upierdliwe konferencje parsowe, szczucie jednych i drugich i dzielenie ludzi na tych i tamtych....

pomogę pisuarowi :classic_cool: -wykrył układ, okresowy ale zawsze coś -wkurwił większość kraju -zrobił z Leppera vicepremiera dokładnie jak w obietnicach :classic_cool:

opowiedz o tym jezeli potrafisz

Gość a po cHOOOJ ci To
ty już masz swoją wersję ... wyżej .... więc cie pierdolę jak innych kretynów twego pokroju ... wierz w to co wyżej ... będzie jeszcze lepiej ...

tchórz :(

Gość dla ciebie tępy CHOOOJUUU
-wykrył układ, okresowy ale zawsze coś -wk**wił większość kraju -zrobił z Leppera vicepremiera dokładnie jak w obietnicach ty debilu i tak nic więcej oprócz propagandy dl aotępiałych nie zauważysz

Gość napisz cos konkretnego

Gość branoc łoczerku

Gość tak raz i w sam raz
Tak sobie myślę...czas mija, a cudu nijak nigdzie nie widać 😭

Gość Wielki Zderzacz Hadron0w
z gracją i szykiem obciągam Donkowi z połykiem :classic_cool:

Gość tak raz i w sam raz
Gdzie ten kraj miodem i mlekiem płynący ? Kooorwa z dnia na dzień coraz gorzej ! Chleb i mleko coraz droższe,ser już prawie kosztuje tyle co szynka, ryba to rarytas na polskim stole. POLSKO dokąd zmierzasz ?

Gość tak raz i w sam raz
Młodzi i wykształceni mieli wracać, a tymczasem nałogowo zmykają z tego chorego kraju, bo żyć się tu nie da:( Wszystko do bani, nie widzę ułamka, UŁAMKA /!!!/ poprawy 😭 Jak patrzę na drogi, na służbę zdrowia, edukację, polskie wojsko...wszystko leży i beczy :( Aj szkoda gadać ...Kocham mój kraj i nie wyjadę z niego, bo nie dlatego zginęli moi dziadkowie, ale nóż w kieszeni się otwiera :(

Gość dalej liż staniki